Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MariCziułi

Straciła tytuł, bo nie popiera homoseksualistów?!?

Polecane posty

Gość MariCziułi

Co Wy na to? W zasadzie nie powiedziała nic obrazoburczego. Tylko to, że została tak wychowana. A oni odrazu chcą zrobić z niej homofobkę. Wkurza mnie coś takiego! :P

Gość aha tak jasne
Też mnie to wkurza, chociaż osobiście nic przeciwko homoseksualistom nie mam, ale poprawność polityczna sięga zenitu.

Gość bebibebi
Dokładnie. Niedługo normalne rodziny będzie się wyzywać od zaściankowców, a pederastów wynosić na piedestał, a ktokolwiek powie cokolwiek krytycznego ten odrazu będzie miał łatkę homofoba, antysemity, kretyna i wogóle idioty do kwadratu. Straszne.

bebibebi >>mam wrażenie że już tak jest, ciężko jest w dzisiejszych czasach miec własne zdanie. Jeszcze pewnie jak każda kandydatka na miss musi mieć marzenie żeby pomagać głodującym dzieciom w Afryce i żeby nie było wojen.

Gość t565
My na to, ze w USA nie ma wolności słowa. Możesz mówić co chcesz, ale musi to być pochlebne dla pedałów. Juz zaczynają tam dyskryminować heteroseksualnych. Ten kraj to kolebka pedalstwa, to z tamtąd ta k masowo i jawnie rozlało się na cały świat.

Gość t565
To nie wybory Miss USA, tylko wybory przyjaciółek pedałów. Normalni ludzie po tym skandalu powinni zbojkotować tre wybory.

Gość siostra Marta
modlmy sie😭

wcale ni estraciła tytułu:P poprostu ktos węszy teorie spiskową, na stos z pedałami;]

No dobra, a ja mam takie zdanie, ze wszystkich chorych psychicznie trzeba powystrzelac, i co, moge to oglaszac bezkarnie w ramach \"wolnosci slowa\"? Wolnosc zdania tez ma swoje granice, nie powinna naruszac praw ani godnosci innych ludzi.

mnie też to wkurza, wyraziła swoje zdanie podobno demokracja jest

Jest pewna \"subtelna\" różnica pomiędzy poglądem \"małżeństwo to kobieta + mężczyzna\" a \"powystrzelać chorych psychicznie\" :o

tak w ogole, zeby cos stracic, to trzeba miec najpierw tak w ogole 2, jest czego zalowac? trzeba wygladac i mowic co chca uslyszec, niech sobie dadza spokoj z tymi konkursami :D

To byl przyklad specjalnie przekoloryzowany. Nikt jej nie zamknal za to do wiezienia, po prostu jej wypowiedz nie spodobala sie ludziom, pomysleli, ze jest glupia i jej nie wybrali na miss. Zreszta skad autor artykulu ma pewnosc, ze przez to nie zostala wybrana? Nie wiadomo. Tytul fajnie jednak brzmi i wywoluje oburzenie. Co do wyglaszania pogladow anty-homo to godza one w ludzka godnosc i nie moga byc tolerowane.

enamorada>>> szkoda, że nie widzisz różnicy między namawianiem do przemocy a wyrażaniem swojego zdania nt definicji małżeństwa, bo ta definicja jest od tysięcy lat i o dziwo w różnych kulturach, które nie miały ze sobą styczności znaczyła to samo. A teraz jakaś grupa zboczeńców chce wypaczyć znaczenie małżeństwa wpiepszając się z buciorami i z kampania nowego znaczenia tego słowa. Sorry ale tylko związek K+M można nazwać małżeństwem a zboki niech se wymyślą inne określeie dla swoich odchyłów.

enamorada ---> że jest głupia???? Dlatego, że ma inne poglądy??? Dodajmy... poglądy absolutnie nieszkodliwe. Nazywanie jej głupią (przez Ciebie czy przez nich) nie godzi w godność??? Czy tylko zamykanie w więzieniu jest dla Ciebie dyskryminacją????? no po prostu brak słów na to co wypisujesz. I po raz kolejny okazujesz się hipokrytką.

Napisalam, ze ludzie widocznie pomysleli, ze jest glupia i jej nie wybrali. Ja jej nie nazwalam glupia, bo jej nie znam. Moj komentarz potraktowaliscie tak samo jak artykul - zrozumieliscie go po swojemu. Co do wypowiedzi na temat "grupy zboczencow" to nawet mi sie nie chce komentowac.

Dlaczego jestem hipokrytka? Bo jestem nietolerancyjna dla nietolerancji? Niestety niektorych rzeczy nie mozna tolerowac.

Gość Urlinka
Mozna coś tolerować, ale to nie znaczy, że sie to akceptuje. Gdy akceptacja czegoś jest na siłę wymuszana, to jest to poprostu terroryzm i na to nigdy nie możemy się zgodzić. Nie może być tak, że mała grupka robi idiotów i faszystów z większoći.

enamorada ---> sugerowałaś, że za takie poglądy można uznać ją za głupią, no tak napisałaś :o Ty artykuł również traktujesz po swojemu. Dziewczyna przedstawiła swoje poglądy, słowem nie pisnęła o homo, tak naprawdę nie powiedziała nic niestosownego. Odmawianie homoseksualistom pewnych praw nie musi być jednoznaczne z nietolerancją, czy uprzedzeniami.

Gość enamorada a on nie ugodzil
w ludzka godnosc mieszajac ja z blotem pozniej?? I co z tego, ze przeprosil? Lepiej ona sie wypowiadziala i podtrzymala swoja wypowiedz, niz on, ktory nazwal ja jak nazwal, a potem laskawie przeprosil :O

Gość mcdfdf
enamorada : "Wolnosc zdania tez ma swoje granice, nie powinna naruszac praw ani godnosci innych ludzi." Powiem tyl e ten gej zablokował jej wygrana to bylo powiedziane w TV. potem zmieszał ja z błotem za jej swiatopoglad ktory ona wyrazila nie obrazajac nikogo. Mam prawo do wypowiedzi anty-gejowskich . jestem wolnym czlowiekiem.

Gość enamorada to lessssba
to pwnie lessssba wielki pasztet ktorego nikt nie chcial parykiem tknac wiec zakosztowala kobiet :D

Gość to chyba
i przepowiednie sie spelniaja.....apokalipsa sie zbliza..... a tak na powaznie to to juz jest szczyt z tymi pedalami.... czy nie zastanawiaja was ludzie pewne rzeczy.... nagonka na katolikow,olewanie wartosci rodzinnych,pochwala rozwiazlego zycia seksualnego pod przykrywka wyzwolenia?????? dziwne czasy nastaly... komu na tym zalezy..... co do tej laseczki z wyborow to nareszcie ktos mial odwage powiedziec w oczy co naprawde mysli!!!!!

Gość pierdziuszek w krzesłuszek
jak widziałem tego nadasanego pedała w jury tego konkursu jak mu sie geba wykrzywila gdy to uslyszał to był dopiero pokaz tolerancji .

TAK TO JEST JAK CHCIELIŚCIE BYĆ TOLERANCYJNI DLA PEDAŁOW. NIEDŁUGO ONI BEDĄ WAS DYSKRYMINOWAĆ.