Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MariCziułi

Straciła tytuł, bo nie popiera homoseksualistów?!?

Polecane posty

'TAK TO JEST JAK CHCIELIŚCIE BYĆ TOLERANCYJNI DLA PEDAŁOW. NIEDŁUGO ONI BEDĄ WAS DYSKRYMINOWAĆ.' eee, sorry ziomek, ale albo każdy może dyskryminować każdego, albo nikt nikogo - wtedy tylko możemy mówić o jako takiej sprawiedliwości.

w wiadomościach Wirtualnej Polsce, coś tam było o jakiejś blod mis, ale nie chciało mi się otwierać, a ona coś tam o pedałach ględziła....

a ja tam ja popieram...malzenstwo to jest zwiazek kobiety i mezczyzny.koniec kropka.spoko,ze wzgledow bezpieczesntwa wspolnego majatku,czy tam odwiedzin w szpitalu,gdyby zdrzyl sie wypadek,geje moga miec jakas umowe...ale malzenstwem tego nigdy nie nazwe...

Gość i wlasnie ona sioe podobala
wszystkim, byla faworytka, najladniejsza. A stracila tytul za ta wypowiedz. A nie dlatego, ze nagle zbrzydla...

Gość i wlasnie ona sioe podobala
wiec albo oceniamy wyglad albo wypowiedzi ;)

Gość vvfg
Czas postawic kwestie dlaczego małżenstwo tylko dla heteroseksualnych ? bo takie malzenstwo daje cos spoleczenstwu a daje rzecz podstawowa - potomstwo. z jakiej paki maja geje dotsac przywileje małżenstwa skoro nie wnosza zadnej wartosci dodanej? nie se podpisuja umowy i inne rzeczy ale małżeństwo jest dla kobiet i mężczyzn. koniec kropka. i g...o mnie obchodzi poprawnośc polityczna.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyy44444444444
taaaa przepraszam wszystkich hamerykańskich homo, że jestem hetero :( przykro mi :( taka się urodziłam... ide skoczyć :( Gdyby nie robili z siebie takich ofiar, biednych homośków którzy są na każdym kroku dyskryminowani większość społeczeństwa nie miałaby problemu z akceptacją ich, byliby niezauważeni. Pisząc jaśniej- to co wyprawiają ( poprawność polityczna, parady, małżeństwa, adopcje) cały ten wielki szum który wokół siebie robią sprawia, że są bardzo irytujący :o To co robią we własnym mieszkaniu to ich sprawa nie muszą tak tego manifestować ....

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyy44444444444
vvfg no co ty???? dzisiaj żądają prawa zawierania małżeństw we WSZYSTKICH krajach a potem prawa do ADOPCJI :o :o

Gość wyjątkowa nietolerancja
a niech penetrują swoje tyłki az miło ale wara od przywilejów dla normlnych luudzi

Gość ru nwet nie chodzi o sam
fakt prawa gejow do zawierania zwiazkow malzenskich... vvfg---> Tu chodzi o brak mozliwosci wypowiedzenia swojego zdania, w bardzo kulturalny i dyplomatyczny sposob. Zobacz jak ta dziewczyna zostala oszkalowana, juz nawet nie wnikam czy stracila ten tytul przez ta wypowiedz, czy nie... Ale na nia mozna bylo legalnie najechac, a jej zabrano prawo do wypowiedzi? :O

Gość wyjątkowa nietolerancja
dzisiaj swiat jest taki ze skoro sie ne zgadzam z jakims swiatopogladem to oznacza ze jestem nietolerancyjny . proponuje gejom zajrzec do definicji tolerancji

widzę, że mówiła coś o małżeństwach homoseksualnych. Powiem, bezstronnie, ogladałem gdzieś małżeństwo dwóch lesbijek , chyba w Holandii, tak samo żałosne jak ślub tej dziewicy konsekrowanej. Aby zaistnieć przez chwilę w tv to ludzie robią różne głupoty.... Choć związki homoseksualne, nie nazywajmy tego małżeństwami, bo małżeństwo, zostało zdefiniowane, muszą mieć jakieś prawa. Mam na myśli problemy życiowe. Nasunęła mi się taka refleksja, po obejrzeniu filmu, o dwóch lesbijkach, gdy jedna z nich umarła, a dom kupiły wspólnie. Problemy prawnicze.

Gość No dobrze jeśli za małżeństwo
uznamy związek ludzi dwojga płci+ wartość dodana, to co w takim układzie z parami, które nie zamierzają lub nie mogą mieć dzieci? Tez powinny w myśl waszej definicji tracić prawo do nazywania się małżeństwem :O

Gość powinna byc mozliwosc
rejestracji takich zwiazkow, wlasnie celem wyprostowania spraw spadkowych. Ale o malzenstwie nie ma mowy!

wydaje mi się, że małżeństwo, to związek dwojga osób, męża i żony, gdzie mężem jest męzczyzna, a żoną kobieta. Jeśli jest inaczej, to pewno trzeba by to nazwać, związkami o jakichś prawnych definicjach i zobowiązaniach.

Gość pozdrawiam pionowym uśmiechem
" które nie zamierzają lub nie mogą mieć dzieci? " zawsze sie wyjatki znajda

co zrobić, takie jest życie. Regułą jest po spółgłoskach piszemy rz, a są wyjątki, pszczoła, kształt, choć jak się ogląda Włatców móch to trzeba mieć słowniczek pod ręką....

Gość Mira_Senka
A ten gej podobno ja pozniej jeszcze zwyzywał od najgorszych głupich k..ew i c..p.. Ciekawe co by było, jak ona by powiedziała o nim \"głupi pedryl\" ?? Ukamieniowali by ja żywcem.

Gość pedryle do gazu
!!!!!!!!!!

Gość popieramee

Gość ale jestescie zacofani

aborcja i homoseksualizm " to samobójstwo ludzkiej rasy, jeśli spojrzysz rozsądnym wzrokiem, będziesz mógł zobaczyć świat zaludniony starymi ludźmi i wyludniony z dzieci: wypalony jak pustynia.

Gość zosina
nie mam nic przeciwko gejom mogę miec nawet za sąsiadów, ale mówie stanowcze nie ich związkom małżeńskim i adopcji przez nich dzieci, a tę "niedoszłą miss" popieram, w końcu wyraziła swoje zdanie i nikogo nie obraziła

Gość a czytaliscie
o tym że w Holandii, bardzo podobno tolerancyjnym kraju jest projekt przerobienia podręczników dla dzieci, żeby usunąć z nich słowa mama i tata bo to narusza wolność i prawa par tej samej płci? Jestem tym wstrząśnięta,, dla mnie to naruszenie moich praw. Chcą je zstąpić słowami rodzic A i rodzic B Cholera, czuję, że jednak nie jestem tolerancyjna,jeszcze trochę i będę się bała przyznać że jestem tylko i wyłącznie hetero.

Gość jestem gejem
i nieznosze kolesi heterykow, gardze wami!!!!!

jestem gejem i nieznosze kolesi heterykow, gardze wami!!!!! jestem gejem który sam jest heretykiem gdzie tu logika chyba ze sam nie wie co to słowo oznacza

Gość moze nie tak ostro
Jezeli ktos nie popiera pederastow i lesb-to jest glupi.To jest fajne stwierdzenie.Nie ma co.Czysta demokracja-wzieta zywcem z komunizmu. To ze ta dziewczyna wyrazila swoja opinie a z jej powodu ma jakies klopoty-jest najlepszym dowodem na to,ze juz od dawna w UE(ale nie tylko tu) nie mamy do czynienia z zadna demokracja,wolnoscia wypowiedzi,wyznania itd.,ale z obowiazujaca jedyniesluszna teoria na wszystko zwana"robta co chceta ale tak jak my chcema"-czyli tak jak chca ci ktorzy uzurpuja sobie prawo do narzucania wszystkim swoich pogladow na wszystko.Tak jak chca ci,ktorzy uwazaja siebie za wszechwiedzacych i maja w nosie poglady,czy opinie innych a co najwazniejsze-ich PRAWA.Oczywiscie to wlasnie oni maja usta pelne sloganow na ktorych czele sa wlasnie prawa.Pytanie tylko-czyje prawa, jakie i do czego?

Gość moze nie tak ostro
Znam dosc dobrze holandie.Jest to kraj degeneratow.Wszyscy tam chlaja glownie piwo i cpaja maryche.Pomimo tego jak pogadasz z kims po kilku piwkach,to sie okazuje ze jego poglady na temat pederastow.lesb itd.sa bardzo podobne do naszych.Pozwolili sobie narzucic,poprzez brak wyrazania sprzeciwow, "jedyniesluszne"zdanie na te tematy garstce pedalolubow.Tak to wyglada.