Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meaaa

pytanie do warszawiakow

Polecane posty

Gość sloniczka
ja bym dała ze 40 min na samą jazdę taksówką. Jeśli liczysz na taką zamawianą pod dworcem to trzeba się liczyć z tym, że będzie droższa.

no chyba, ze autem pojade ale kuźwa nigdy tam sama nie jechałam :( a bedzie gdzie zostawic auto pod lotniskiem? pewnie zabule nieżle za parking na 3 dni :o

to przyjedz dzien wczesniej, przekimaj sie w warszawie i wtedy juz nie bedzie problemu

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeee
a gdzie lecisz?

Gość menelico
raczej nie polecalabym siedzenia na centralnym samej o takiej godzinie :D

Gość sloniczka
autobus jedzie (nr 175) ale faktycznie się ciągnie i jest bardzo zatłoczony.

Gość caswertyu
no jak kurna nie jeżdżą tramwaje, no chyba że od tego roku nie jeżdżą!

trąbka - problemu by nie bylo przyjechac wczesniej ale wlasnie wracam do pracy po macierzynskim i ciezko mi zostawic malucha na 3 dni a co dopiero na 1 dzien wiecej :( teraz sprawdzilam pociagi mam przyjazd albo o 4,40 albo o 7,20.... wiec wyboru juz nie mam... no chyba, ze autem... albo jeszcze jedna opcja ze maż mnie zawiezie... jezzu

Gość menelico
jak przyjedziesz tym o 7.20 z pewnoscia sie nie wyrobisz tym wczesniejszym bryknij i poczekasz sobie na lotnisku, tam spokojniej niz na centralnym

Franka - no ale jak sie ten pociag opozni? albo te korki od 7 do 8 mej? a ja bede miała 40 min na dojazd...

Gość caswertyu
też mi się zdaje, że 7.20 starczy no a jak będziesz i o 8.15 to nic się nie stanie.

no to mam 2 tyg do namyslu... albo pociagiem o 4.40 i jade taksa na lotnisko i tam czekam albo wiezie mnie mąż

Ja zawsze jeżdżę z ELE taxi spod Centralnego i wcale nie jest drożej... Ostatnio jechalam w piatek kolo 17.00 - godz. szczytu a i tak zajelo mi to tylko ok. 35- 40 min - zaplacilam 34 PLN. Autobus odradzam bo strasznie wolno jedzie. Tramwaje na lotnisko Okecie nie jezdza!

Gość caswertyu
no ok dawno tramwajem na lotnisko nie jeździła, więc się nie upieram, ale jeszcze kilka lat temu na bank jeździły, dziwne bardzo, że je zlikwidowali.

Gość caswertyu
no jasne, że zawyżają 2 h do odlotu, to bardzo dużo.

no to jeszcze zadzwonie na lotnicho i spytam i jesli bede mogla byc godzine przed odlotem to przyjade tym o 7.20 :)

Caswertyu - te tramwaje ktore podales jeżdżą do petli Okęcie, ktora jest niezly kawalek od lotniska... kolo lotniska nie ma torow tramwajowych...

meaaa głowę dają ze spokojnie możesz tym o 7:20 przyjechać i zdążysz odlecieć :) 33 lata mieszkam w tym mieście i wiem że jest to możliwe :)