Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakq

Jak teściowe zareagowały na wieść ze jesteście w ciązy?

Polecane posty

Gość lakq

Lub ze chcecie miec dziecko? Moja powiedziała "ja sobie absolutnie dziecka jeszcze nie życzę!" Podzielcie sie doswiadczeniami;)

ale super zdanie,tylko podziekowac..ponoc moja babcia jak sie dowiedziala,ze mama drugi raz w ciazy,to powiedziala "a po co wam tego bachora "...nie mam zalu,bo jest fajna babcia :) wiec nie mozna brac wszystkiego do siebie... moja przyszla tesciowa jak slyszy o slubie,to hoho.moj facet wczoraj na komunii w rodzinie zasunal tekst o slubie,to az oslupiala...ech.

Gość usuńta i będzie po kłopocie
dosłownie :P

Gość lakq
"usuńta?" koszmar...:O

Gość dalejlamaaaaaaa
moja teściowa się ze szczęścia popłakała i z teściem impre zrobili :) powiedziała: "no nareszcie, moje dzieci kochane!" w przeciwieństwie do mojej matki, od której usłyszałam: "takie są skutki picia wódki"..

Gość usuńta i będzie po kłopocie
Nie kochana, koszmar to się zaczął po ślubie 🖐️

Gość serenika
a ja usłyszałam że mam urodzić chłopca........(urodziłam dzięki Bogu dziewczynkę)

Gość wywal go
"gratuluję" a jak poroniłam i prosiliśmy z mężem żeby nikomu nie mówiła to nim się obejrzeliśmy wszyscy wiedzieli.......bylo mi cięzko......

pierwsza teściowa- stwierdziła, że dolałam mężowi miesiączki do picia i wzięłam go na dziecko ( po prawie 2 latach trwającego małżeństwa) :P druga teściowa - powiedziała- dzieci ale to musi być dziewczynka! i poleciała kupować ciuszki różowe- na szczęście jej życzenie niechcący spełniliśmy

Gość lakq
co za wstrętne baby! tez macie wrazenie ze niektóre są po prostu zazdrosne o to ze bedziemy miały dziecko?

moja się bardzo ucieszyła, bo od jakiegoś czasu już czekała grzecznie w milczeniu (jak się okazało ;) ) ... i wyczekała w końcu :)

wiesz są rożne baby moja 2 teściowa przeżywała moją ciąże bardzo jak rodziłam wisiała na telefonie do porodówki- a jak były komplikacje to tak wyła, że cały szpital sobie to potem opowiadał ale ona dzieci kocha a za zuzką nie widzi świata- może dlatego, że zmarła jej córeczka

Gość bhgytu
Ale to Sławkowe?(Sławek to jej syn,a mój mąż)!!!!!!!!!!!

Gość a o co tu byc zazdrosnym
o małego zasrańca i rozstepy na brzuchu? :D

Gość tralalalalalalalalalalalala
a o co tu byc zazdrosnym o małego zasrańca i rozstepy na brzuchu? tia wlasnie zalosne to wy jestescie a nie te starsze kobiety.

Gość blackcat
moja na wspomnieni o dziecku stwierdza \"jestem za młoda na babcie\" albo \"to nie jest dobry pomysł i nie życzę sobie\" :o ma 61 lat :o

Gość lakq
nie życzy sobie? pporażka, co ona ma do gadania:P