Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejhejkol

mam 20 lat i nigdy nie mialam zadnego kontaktu fizycznego z facetem

Polecane posty

Gość hejhejkol

i ostatanio pojawil sie ktos. zawsze przed facetami uciekalam, ale teraz chyba w koncu dojrzalam do wiazku, czy to moze hormony na wiosne szaleja. ale do rzeczy, mam wrazenie, ze jesli bedziemy tak lezec na lozku, dojdzie do calowania, to ja w pewnym momencie przerwe,nie pozwole na seks, czy nawet jakies rozbieranie. i wydaje mi sie,z e to dziwne w moim wieku:O, z emam takie opory. niby wiem,z e to moje cialo i mam prawo zakonczyc tam gdzie chce, ale...

Gość Krejzolka na maxa
może jakieś wydarzenia wcześniejsze, byc może jakaś trauma z dzieciństwa nie pozwala Ci posunąc się dalej i uciekasz przed kontaktem cielesnym....

Gość no to masz możliwość
wystawienia swojej cnoty na sprzedaż i jakiś szajbus dobrze ci zapłaci, zboczona babo

Gość Krejzolka na maxa
Dziewczyna ma problem, a nie ochote kogoś zgwałcic.....

Gość hejhejkol
nie, nie mam zadnych zlych doswiadczen, traumy. po prostu... to dla mnie cos nowego, obcego i bardzo intymnego, i jak juz by doszlo do intymniejszej sytuacji, to nie wiem, czy starczyloby mi odwagi, by powiedziec "nie" wydaje mi sie to dziwne w tym wieku:O, ale przeciez to moja decyzja, ale czuje sie jak dzieck we mgle.

Gość ja mam tyle samo lat i tez
mialam opory, pierwszy i jak dotad jedyny kontakt z facetem blizszy mialam z rok temu i powiem Ci ze na poczatku bylam jak jakies dzikie zwierzatko:P masakra, a nikt mnie nie dotykal nie gwalcil ani nic z tych rzeczy, jak bylam mala:P a sie zachowywalam jakby mnie faktycznie ktos kiedys skrzywdzil w przeszlosci ogolem facet Cie oswoi na pewno, jesli zobaczy ze reagujesz dosc panicznie:P nie martw sie:) tak bylo w moim przypadku i nie widze powodu, dla ktorego mialoby byc inaczej w Twoim ;) (ufam, ze ten chlopak, co Ci sie spodobal, jest ok:P) jak ten kolo moich kolan dotknal to cala sie trzeslam i bynajmniej nie bylo to podniecenie (no to tez troche:P) ale po prostu jakas zestrachana bylam:) a potem juz sama mu na kolana wskakiwalam:P aha sexu nie bylo i do tej pory nie mam go za soba;] nie ten facet byl, czekam na kogos wartosciowszego;] nie spiesz sie kochana:* poznawaj powoli co to bliskosc itp

Gość zboczone babska