Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JKSLNAJS

CZY TO DUŻO ZA FRYZJERA?

Polecane posty

Gość JKSLNAJS

Hej, umówiłam się do fryzjera na odrosty balejażu (mam długie włosy za ramiona) i zapytałam o cene. Pani powiedziała, że ok 230zł. Czy do dużo? Dodam, że to w dużym mieście i raczej znany salon. Ja wcześnej chodziłam do znajomej więc robiła mi tanio, a teraz chciałam w fajnym salonie i...trochę dużo mi się wydaje 😭 ale z drugiej strony jak mi fajnie zrobią, to też bedzie super :)

Gość ja mam bługie włosy
prawie do pasa, robię w renomowanym zakładzie w dużym mieście, na dobrych farbach, to sam odrost+podcięcie+pielęgnacja odzywką odpowiednią+ułożenie kosztuje mnie 250zł

Gość Krejzolka na maxa
Ogólnie tyle bym nie dała, nie jestem przyzwyczajona tyle wydawac na włosy, ale ogólnie rzecz biorąc to chyba przystępna cena jak na renomowany zakład

Gość xyzqwe
ja DAJE fryzjerce 20 zł za nałozenie,ide z wlasnym rozjasniaczem-porcja do odrostow wychodzi 5 zl ...w zyciu bym nie dala 250 zl!!!

Gość JKSLNAJS
tzn ja mam włosy za łopatki , pomyliłam się:)

Gość Krejzolka na maxa
Moja mama daje około 30 zł z podcięciem końcówek, pasemkami blond i ułóżeniem, ale ma swoją farbe i krótkie włosy

Gość JKSLNAJS
wiadomo, że fajnie jak tanio, ale z drugiej strony raz na jakiś czas miło iśc do super salonu:) a może jakoś extra mi zrobi włoski :D