Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja-----

Zastanawiam sie czy z nim zerwac....

Polecane posty

Gość madzia790123
i tak i nie.. bylam mloda, chcialam wielkiej milosci i zeby skakano wokolo mnie. wiesz, te sprawy ze ma sie dobre dziecinstwo to tak trzeba sie zachowywac i reszte zycia miec wygodna. Facet byl cudowny po prostu, ale sama sobie piwa nawarzylam, potem chcialam to ratowac, ale bylo za pozno i mnie zostawil. Teraz na poczatku tez uznalam ze bedzie mi dobrze, ze bede krolewna, ale dzieki bogu znajoma mnie sprowadzila na ziemie i tego faceta juz nie chce stracic przez moje zachowanie. co jak co, jestem dla niego krolewna, ale nie znaczy ze on jest moim sluzacym. a to jest ten glowny powod - dlaczego facet odchodzi.

Gość madzia790123
a co do tacy jeszcze i tego co wczesniej pisalam strone wczesniej. Jak on zaplanuje wyjazd w gory, ty wtedy bedziesz miala podane wszystko na tacy, i bedziesz krolewna. Jak potem jeszcze mu zrobisz jakas awanture - to masz juz jak w banku ze moze nie wytrzymac i ciebie zostawi w cholere. Warte to tego?

Gość alicja-----
yhmm mam troche metlik w glowie teraz.... ale dobrze tak uslyszec zdanie od kogos innego:) A twoj facet z ktorym teraz jestes , to jestes go pewna ,w sensie ze tylko on i nikt inny>? czy masz zcasem watpliwosci...?

Gość terefere16272
madzia ... jaka Ty madra jestes...

Gość alicja-----
terefere16272 nie przeszkadzaj w rozmowie

Gość madzia790123
oj. chyba za duzo sie nagadalam ;P Czemu masz metlik? Co do mojego? Ma swoje wady - to jest fakt prawda. Kazdy facet ma wady, jak znajde innego - tez beda wady ;). Ja tez mam wady - czasem jestem marudna ale tak ze samej mi ze soba jest ciezko. Ale on jest przy mnie, on mnie kocha i czuje to. Jak go nie ma, brakuje mi go strasznie i jestem pewna ze to jest ten facet z ktorym chce zalozyc rodzine. Wiesz, tak naprawde dzieki niemu i temu ze postawili mnie na nogi, zaczelam widziec takze druga strone medalu, a on mnie dzieki temu bardziej pokochal. Czasem sie sprzeczamy, cos tam sa roznice rozne. One nie znikaja po slubie, i ja to wiem. Ale ja go kocham, i wiem ze on mnie kocha i jest mi wierny. Jestesmy dla siebie szczerzy, i tak jestem tego pewna. Pozatym taktuje mnie jak krolewne ;). Zmienilo sie to, ze ja nie traktuje go jako sluzacego ;)

Gość terefere16272
topsze krulefno alicjo

Gość alicja-----
dziekuje terefere16272

Gość muniek123135
terefere16272 - piona ! punkt za odpowiedz. Czytajac to, zastanawiam sie jak ten facet z alicja wytrzymuje. Krolewna jak sie patrzy ;) Ja bym na jego miejscu znalazl sobie cos lepszego ;)

Gość alicja-----
madzia no nagadals sie troche i dziekuje ci za to:) metlik mam bo.... tak sie zastnawiam czy starczy mi sil... i czy dobrze robie... czasem chcialabym znac przyszlosc.... no ale nie ma tak dobrze :) Swoja droga zawsze bylam w goracej wodzie kąpana, wiec to moja wada. Ogolnie jestem niecierpliwa i moze tez stad te problemy.. Chcialabym po prostu zeby z ta milocia sie udalo;) czas pokaze.....

Gość alicja-----
muniek123135 ciesze sie ze chcialo ci sie czytac ten temat;)

Gość madzia790123
Hey ;) Nie martw sie ;). Bedzie dobrze i sie uda ;) Tylko samo sie nie zrobi, i nikt tego za ciebie tez nie zrobi. Musisz to sama zrobic. No a jak ma ci nie starczyc sil, to pociesze ciebie, ze potem takze ci nie bedzie starczyc i skonczysz na kafe jako jedna z tych co narzekaja na zycie ze im sie nie udalo. ;) Wiecej wiary :) Bedzie dobrze. Mi np sie udaje ;P wiec czemu tobie ma sie nie udac ;) Zadzon do niego i powiedz ze go kochasz ;) - (dobra rada) Ja ide do sklepu po cos do jedzenia. Wlasnie gdzies mi uciekl chleb ;)

Gość alicja-----
To ja zmykam w takim razie do pracy mgr:)