Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslidełko pechełko

JAK SIE WYLUZOWAC??

Polecane posty

Gość myslidełko pechełko

chce sie w koncu wyluzowac, nie myslec tyle, nabrac dystansu, nie przejmowac sie tak wszystkim.kurde jak to zrobic????ja za duzo mysle!!!

Gość trele morele i pomarańcze
Mam tak samo :/

Gość matnas
a co cie tak trzyma, jakie problemy i niezalatwione sprawy ze nie mozesz sie rozerwac, moze ty zwyczajnie jestes chora albo na umysle?

Gość myslidełko pechełko
nie zebym cos miała nie zaltawione czy cos. ja poprostu mam w głowie przemyslenie nawet dotyczace pierdól. ktos na mnie spojrzy , to za piec minut juz sobie wymysliłam ze ten ktos napewno mnie nie lubi albo. analizuje po sto razy rozmowe np z chłopakiem. non stop przemyslenie, głupie mysli, czy nie moge przejsc przez miasto spacerkiem bez przemyslen, ze wygladam tak, ze ktos spojrzał, ze ta mnie nie lubi, ta sie ze mnie smieje, a ta napewno to a ten tamto, tu zle wygladam,aaaaaaaaaaaaaaa

Gość ZAMYKAMY
NATYCHMIAST DO LEKARZA!!!!!!!!!!

Gość myslidełko pechełko
do lekarza???az tak zemną zle???

Gość marianna33
no to znaczy ze jestes chora

Gość dziunia89
hej hej jak to do lekarza ja tez tak mam ze male drobnostki przezywam godzinami bez sensu sie denerwujoc

Gość Wypić 05l wódki duszkiem
luuuzzzziiiikkkk całkowity

Gość dziunia89
oj to hyba codziennie bym tak musiala pic min 5 x w pracy

Gość dziunia89
oj to hyba codziennie bym tak musiala pic min 5 x w pracy

Gość Jestes nadwrazliwa
i tylemozna nad tym pracowac

Gość dziunia89
no tak...tylko jak?

Gość dziunia89
moze wszystko byloby ok jak bym miala jakiekolwiek wsparcie...ale akurat tego brakuje,bo mieszkam w angli z chlopakiem ktury uwaza sie za pempek swiata...a oprucz niego z nikim niemam kontaktu blizszego...a jesli chodzi o psychologa to tu niema zadnego polskiego...no wiec jak sobie radzic?

Gość dziunia89
moze wszystko byloby ok jak bym miala jakiekolwiek wsparcie...ale akurat tego brakuje,bo mieszkam w angli z chlopakiem ktury uwaza sie za pempek swiata...a oprucz niego z nikim niemam kontaktu blizszego...a jesli chodzi o psychologa to tu niema zadnego polskiego...no wiec jak sobie radzic?

Gość Budyń
Jaka zaś choroba! Po prostu nie wierzysz w siebie. Niby wydaje się to łatwe, ale trudno zmienić. Najważniejsze abyś polubiła siebie taką jaką jesteś. Kiedy idziesz przez miasto nie zwracaj uwagi na innych ludzi, jeśli się na ciebie patrzą to znaczy, że boją się co ty o nich pomyślisz. Zresztą sama na nich też patrzysz. Ciągle się uśmiechaj. Znajdź w sobie siłę która pokaże ci coś wspaniałego. Próbuj znajdywać te głównie te dobre rzeczy, jak równiez zalety w ludziach i samej sobie. To nie jest aż takie trudne aby było niemożliwe, jeśli serio ci zależy to dasz radę, ja w to szczerze wierzę. Pozdrawiam i życzę sukcesów. :)

Gość lgoutgiu
ja znam najlpeszy sposób, żeby się rozerwać.. Wejść na mine :D

Gość gwizdek
tez mam ten problem.. przebywajac nawet w gronie rowiesników.. kiedy ktos mnie o cos pyta wlacza mi sie jakas blokada.. nie potrafie z przymruzeniem oka odpowiedziec na zaczepke, a ktos dostrzegajac to ma z tego jeszcze wieksza frajde.. nie potrafie opowiadac dowcipow i gadac o niczym w towarzystwie. boje sie mowic.. pograzam sie.. dlaczego tak jest?? co robic??

Gość Lineha
wszystko co juz naisali XD duzo ruchu . zafunduj sobie masaz u dobrego masazysty (najlepiej by byl do tego przystojny XD ) to naprawde dziala cuda ...choc troche boli

Gość PYTANIE DO WAS
Jak Wasi rodzice się do Was zwracali w przeszłości? czy oceniali Was ostro i byli wymagający? Nic nie dzieje się bez przyczyny....

Gość Ponawiam pytaniee
??

Gość gość
Autorkoo