Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menuautoo

Co sie dzieje z moim pieskiem? przewraca sie i drzy!

Polecane posty

Gość menuautoo

Mój pies miał pare dni temu szczepienie i wczoraj zaczął nagle sie trząść, wytrzeszcz oczu, brak kontroli nad ciałem. Potem chciał wstać i ciągle sie przewacał, nie był w stanie wstać i utrzymać sie na własnych nogach, przewracał sie do przodu , na boki i do tyłu. Potem mineło. Zdarzyło sie to 1szy raz w jego zyciu Nie wiem, czy to moze jakaś padaczka? Czy to po tym szczepieniu organizm mógł tak zareagować:( Nie wiem co o tym myslec i jestem bardzo zaniepokojony. Mieliście podobną sytuację?

Gość fdsfg
lec do weterynarza moj pies to mial ostation okazalo sie ze poprostu hipoglikemik i trzeba mu bylo butle dac , kroplowke i bylo ok, ale nie zwlekaj z wetem

Gość sdfx
moze za duza dawka szczepienia, idz do weterynarza i to sprawdz. takie zachowanie nie jest normalne

Gość a ja jeszcze
Możliwe, że taka reakcja na szczepionkę. Zadzwon do weterynarza i poinformuj co się dzieje.

Gość fdsfg
moj pies wlasnie byl po szczepieniu, i mu po tym cukier spad drastycznie, przewracal sie na boki trzasl nie dal rady wstac, caly tyl odmawil mu posluszenstwa, po butli byl jak nowo narodzony

Gość menuautoo
ale pomogło mu potem? przy szczepieniu wet powiedział, ze piesek moze nie czuć sie najlepiej przez nastepne pare dni.... No ale nie przypuszczałem, ze dostanie takiego napadu. Kompletnie nie wiedziałem co zrobić:( A dzisiaj ma juz apetyt i jest ok.

Gość menuautoo
moze go poobserwuje, jak cos bedzie nie tak, to polece jak najszybciej do weta. Moze to padaczka...

Gość móje pies miał ...
cos podobnego 2 razy ale nie po szczepieniu - trząsł sie i nie mógł chodzic ,ale zawsze wzielismy go przykrylismy kocem,wygrzał sie i po paru godzinach mu przeszło,ale w twojej sytuacjo nawet jak by przeszło pieskowi to bym poszła do weterynarza.

Gość fdsfg
idz do weta, sdzybko niech sie nie meczy, da mu butle leki i bedzie dobrze ,moj musi teraz co 2 dni leki brac i dobrze ze szybko poszlismy bo 1 dzien i by sie wykonczyl

Gość menuautoo
ale Twój miał to ciągle? Bo moj tylko raz przez chwile tak z 5 minut i teraz wszystko jest w porządku wiec wydaje mi sie ze sie nie męczy. Wszystko wróciło jakby no normy, całe szczescie :)

Gość móje pies miał ...
mój miał tak ciągle przez pare godzin na szczęście rzadko się zdarza tylko 2 razy,a ogólnie to jest bardzo żywy i ruchliwy piesek :D ale jak by tak sie przytrafiło jeszcze raz to lece od razu do weta bo to chyba nie jest normalne.

Gość nhtfgg
to może byc PADACZKA