Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anoinimooowoooo

CO O TYM MYSLICIE??

Polecane posty

Gość anoinimooowoooo

Przez ostatnie kilka miesiecy *odczuwalam bole podczas sexu (tak jakby bylo za sucho), *mialam tez uplawy...szlam gdzies i doslownie peeelno tego sluzu mi wylatywalo....ale ten sluz czy woda to bylo cos takiego co bardzo szybko wysychalo... *2,5 tygodnia po okresie mialam krwawienie...myslalam ze moze to owulacja ale nie trwaloby to tak dlugo czyli 2dni i ta krew byla taka brazowa...pod koniec taka jasno czerwona.. Wiem wiem...musze isc do lekarza...ale chcialabym sie najpierw dowiedziec czy mialyscie juz cos takiego albo co to moze byc.... Boje sie troche isc do ginekologa bo nigdy nie bylam...;/

Gość saleminka8
lalalalalalalalalalalala lekarz to jedno a sex to drugie i weź nie przesadzaj z swoją dziecinadą ! co do bólu-jakby było za sucho.To ja taki ostatnio miałam,ale ja jestem w ciąży i jakoś ostatnio upławy mi znikły(w ciąży są lepkie) a to nie nawilża dobrze :P a może nie byłaś wystarczajaco podniecona :P jeśli masz brązowe upławy w trakcie cyklu to może oznaczać niedomogę progesteronu-a raczej na to by wskazywało. Lepiej się przełamać i iść do lekarza,powiedz o brunatnym brudzeniu przed okresem.Powinien zbadać Ci hormony. Najlepiej wybierz się do kobiety,będzie Ci łatwiej ;) sama mam kobiete ginekolog i wogóle się nie wstydze :) Anioł ciemności... A co ma do tego wanna czy prysznic ? Bo to ciekawe :)

myślę że ta wanna albo prysznic to chodzi o to, że ja jak np. się kąpię w wannie i potem wstaje i chodzę to wycieka mi z pochwy woda po kąpieli;)Myślę że o to chodziło;)

Gość saleminka8
po prysznicu też czasami wycieka :P bo ja się kąpie pod prysznicem,mam zakaz gorących kąpieli,więc nie siedze w wannie i nie wygrzewam się,tylko raz dwa pod prysznicem,ale i tak coś wycieka. W dni płodne również moze być śluz wodnisty ;) ja mam :P

Gość anoinimooowoooo
roznie u mnie bywa raz prysznic a raz wanna...ale potrafie rozpoznac kiedy mi leci przez wanne a kiedy jest to cos innego ;) z tego co sie orientuje to nie powinnabym byc w ciazy :P ale za jakis czas tez to sprawdze jesli okres sie nie pojawi (ze w zgledu na to ze ta krew mi leciala...) a co oznacza niedomoga progesteronu?? Ja tak jak czytalam o tych sprawach cos w necie to wskazywalo na to ze moze to byc nadzerka albo jakas infekcja...niby to takie pospolite ale mimo wszytsko przeraza...

Koniecznie do lekarza, może to być infekcja, może nadżerka, może coś z endometrium, a może też hormony. Oczywiście trzeba wykluczyć ciążę.