Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO jest cool

Nareszcie stare samochody znikna z naszych ulic

Polecane posty

nauczyciele,urzędnicy...kurwa,no cała masa ludzi! dziewczyno,może lepiej zadaj sobie pytanie,ile ludzi STAĆ?? jesteśmy w Polsce,w obliczu zbliżającego się kryzysu. jak za dwa tysiące masz kupić sobie nowe auto,mając dom na utrzymaniu? nie,lepiej żeby nie jeździli. wydaje mi się,że Ty życie znasz tylko od tej lepszej,ciepłej strony...

i pojedzie niunia nowiutkim focusem popierajaca PO, wjedzie w nia gowniarz bogatego ojca nowiutkim mercedesem, zlamie jej kregoslup, i sie okaze, ze PO nie zagwarantuje w tym jakze ekologicznym kraju wozka dla tej pani, nie bedzie pieniedzy na rehabilitacje (bo przeciez do pracy nie wroci i nie bedzie miala z czego odkladac) i obudzi sie w gownie (doslownie bo na opieke tez nie bedzie jej stac) i pzenosni, bo PO nie zajmuje sie zdrowiem i zrujnowana opieka medyczna, tylko ekologia i dosraniem oglupialym obywatelom, ktorzy zyja tylko tym co jest dzisiaj, nie sa przedsiebirpczy i nie potrafia przewidywac i szykowac sie na rozne warianty w zyciu :P amen

Gość widzę że co poniektórym marzy
się faszystowskie państwo i podatek nawet od wielkości porannej kupy. wbijcie sobie do tych tępych głów że o bezpieczeństwie auta decyduje w przeważającej części kołek który siedzi za kierownicą. a od oceniania przydatności samochodu do jazdy są badania techniczne. Ten pseudopodatek jest złodziejski.

Gość ale to przecież
wina PISu i nie wciskajcie tutaj że jest inaczej :D

haaaaaaaahaaaaaaahaaaaaaaaaaaa;| co za bzdura to autobusy, rowery i inne też powinny być wymieniane po 9 latach:O? dajcie spokój to żałosne jest tak jak to porównanie samochodu z kobietą:| bo przecież jeśli coś jest nie tak w samochodzie to wymieniasz nie? Pierdoły gadacie i tyle żałośni, infantylni kretyni:P z ograniczeniami umysłowymi

"nie masz kasy na dobry sprzęt to odkładaj i kupisz jak będziesz mieć kasę. ja tak robię (wielu moich znajomych też) i uważam że to jest rozsądne" Nie kupisz audi z 2008 roku za 50-60 tys....( taki przykład) Kupowanie auta w salonie jeśli chce się nim pojeździć 2-3 lata jest bezsensu... Państwo z was zdziera wymyślając bezsensowne opłaty a owieczki się jeszcze cieszą :D

przeciez ludzi stac na auta, tylko panstwo robi wszystko by nikogo nie bylo stac na to, co na zachodzie jest norma!!! Stac nas na samochody, nie stac nas na glupote politykow. idac dalej, trzeba bedzie jesc tyko okreslona zywnosc i ciekawa jestem, czy bedziecie spiewac w takt, ze jedza tylko i, ktorych na to stac? Jak cie nie stac, to nie jedz? Podswiadomie chcecie wschodu, chcecie Bialorusi? Nie badzcie naiwni, ze znajdziecie sie w lepszej klasie :) Tam w lepszej sytuacji jest tylko rzad i ich rodziny. Nikt wiecej. Zwykli obywatele nic nie znacza i nic im nie wolno. Tego chcecie?

albo riksze. i full biedaków stojących 'na stopa',których marzeniem jest przejechanie się S A M O C H O D E M! a później,oglądając stare filmy,rodzice będą mówić do dzieci 'patrz,tak naprawdę kiedyś było',kiedy zbliży się ujęcie ulicy pełnej samochodów.

Gość poczatkujacyyyyy
kazdy jezdzi tym na co go stac , a poza tym nie kazdy chce miec nowe byle jakie auto z salonu :o jak pisalem wczesniej wole 10 letnie porzadna limuzyne Audi A6 , BMW 5 czy Lexsa niz nowke jakiegos kompakta typu fiata, skode, dacie, peugeota, citroena opla czy forda podobnie wole te ok 10 letnie Audi A6 czy BMW 5 ktore mamy z bratem niz 3-5 letnie sedany typu mondeo, vectra, 406, alfy i inne wynalazki, poza tym sądze ze nawet jesli ta ustawa przejdzie to bedzie to uzaleznione od pojemnosci silnika i ilości przejechanych kilometrów tak tak Jenifer87 jak masz 3 litrovego potwora to bedziesz pieknie bulić :D a w zasadzie twoi starzy pewnie ew jakis kochaś :classic_cool: ktorego usidliłaś albo zlapalas na małego bahorka :D :D :D

Gość ty mozesz odkladac
bo co?mieszkasz jeszcze z rodzicami?nie masz zmartwien ?rachunkow do oplaty?tylko szczerze....bo cos mi sie wydaje jakbym mieszkala z rodzicami i bym sobie odkladala spokojnie te 1500 bata to tez bym sobie mogla juz w przyszlym roku kupic nowe auyto...ale jak ktos jest mlody - mam 22lata i juz swoje zycie na wlasna reke to wybacz....to i tak dobrze sobie radze...i mam stary samochod i jestem z niego DUMNA!!!!!!i za huja go nie sprzedam...a ty sie tak nie ciesz bo to Polska, a w Posce ten pomysl nie przejdzie...wszystko...

Gość widzę że co poniektórym marzy
stare auto nie znikną z ulic, bo ludzie MUSZĄ czymś jeżdzić. to tylko jakimś popierdolonym niepracującym niuniom się wydaje że nowy focusik to taka zabawka którą kupili im rodzice albo misio i którą można sobie pojechać do fryzjera albo na zakupy.

wtedy ludzie beda niszczyc i rozkradac nowe auta. Nowiutkie focusy i audiczki beda zdeastowane (od tego tez wprowadzi sie podatek np. 20% ceny poczatkowej pojazdu, bo wlasciciel nie zadbal o auto i fabryki beda musialy wiecej kopcic w powietrze, zeby wyprowukowac szyby). Ekologia, czyli brak cieplej wody, pradu, wszystkiego... Wiecie po ile lat maja samoloty, ktorymi latacie przez ocean? :D

poczatkujacy daruj sobie te obelgi nikogo nie usiedlilam i mam dziecko -a nie bahorka ,bo ludzie sa pojebani jak ktos jezdzi lepszym ,dorzszym ,nowszym autem to by z zawisci zabili) kazdy ma prawo miec odmienne zdanie na ten temat:P jestem za PO:)

nic nie boli jak zycie dzieki PO zarabiam 50 tys na miesiac i moj facet pracuje 3 godzinny dziennie -wiec chyba nie powinnismy miec pretesji?

jennifer87>> to ty nas katowałaś swoimi fotami od kilku miesięcy...? :o :o co kilka dni zakładałaś topik żebrząc o opinie na temat swojej urody.... i kto tu jest pojebany? :D a wracając do tematu, biorąc pod uwagę ilość aut jeżdżących a wyprodukowanych przed 2000 rokiem, wybory, pomysł zapewne upadnie.... a PO wielu zwolenników straci ( nic tak nie ostudza sympatii wyborców jak perspektywa dobrania się do ich portfela)

tu nie chodzi o "zdanie na ten temat", bo zdanie to mozna miec na temat filmu... Tu chodzi o logike. nawet jezeli dzis stac cie na nowe auto, to wprowadzajac taki podatek panstwo powoduje biede!!! Za kilka lat nie bedzie cie stac na nowe auto, bo sie okaze, ze przy 30% bezrobociu nie bedzie miejsc pracy, nie bedzie nowych drog... zaczniemy sie cofac! Kobieto! Do cholery! Zacznij myslec? Czys ty kurde konczyla jakies debilny humanistyczny kierunek, ze nie masz pojecia o ekonomii? Bo gdybys miala chociaz podstawy (nalezy sie reforma szkolnictwa, bo rosna idioci - z tego tez bedzie bieda) to wiedzialabys jak nalezy sie wzbogacac. ja bedac przedsiebiorca az drze na mysl takiego rozwiazania, bo nie po pierwsze nie bede miala komu sprzedawac, bo ludzi nie bedzie stac, nie bede miala od kogo kupowac, bo nie bedzie na to pieniedzy, bo zaczna sie bankructwa, co spowoduje moje zubozenie.... A wszystko przez to, ze komus zachcialo sie zyc w czystym powietrzu (a samochody z lat 90 nie truja idioci!) Ekonomia! To do mnie przemawia. Rachunk zyskow i strat. Zyskam swieze powietrze i szybszy przejazd przez aleje w Warszawie , ale starce pracownikow, klientow, starce docody i wtedy co? przesiade sie na rower? Nie, wyjade z tego smietnika.

Gość xander cage
ta Jennifer87 to pojawai sie tu co jakiś czas i wlasnie pieprzy że jak to jej fajnie jest ze jej facet 50k zarabia, ze jest modelka :D ze musi leciec na sesje zdjeciowa, ze nie wie czy jechac na wczasy do egiptu czy tunezji i inny taki bullshit :D dobrze Cie kochana skojarzylem :classic_cool: ze to Ty jestes ta laska co faceta na bahorka złapała :) i teraz zgrywa nie wiadomo kogo... pewnego dnia jak cie ten facet kiedy kopnie w dupe :D to zobaczysz co to jest i jak wyglada prawdziwe zycie :D

Gość mam pomysł
jennifer .....zarabiając 50 tys. kup sobie samolot wtedy nie będziesz narażona na widok starych gratów na ulicy, znacznie bardziej zaznaczysz swoja wysoka pozycję w społeczeństwie i wszyscy będą zadowoleni

xander cange wszystko by sie gadzalo procze tej modelki-bo nia nie jestem;) . hehehehe ale o co cic chodzilibola cie moje pieniadze?

Gość ja nawet
Samochód po 3 latach eksplatacji nadaje sie do wyrzucenia i należy kupić nowy. Nie pierdolcie mi że jest inaczej.

odnoszę wrażenie, że posłowie dorwali się do kafeterii i rozprawiają jak się wydaje nieswoją kaskę