Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO jest cool

Nareszcie stare samochody znikna z naszych ulic

Polecane posty

mam pomysl mimo ze mamy pieniadze nie glupiejemy z pieniedzmy ,ale pewnie wiekszosc ludzi by tak robila;)

Gość mam pomysł
ja myślę.....zgadzam się , powiem więcej po 3 latach każdy bogaty , za nim uda się do salonu po kolejny samochód ,powinnien palić swój "stary" samochód w centrum miasta, tak żeby ci biedni z okien autobusów byli świadkami waszego triumfu i bogadztwa :)

Gość bbgfb
co nam po tych pieniadzach ktore sciagnal od ludzi poleprzy sie powietrze?watpie! co za idiotyczny pomysł!!

Gość Przecież żyje się
Nam lepiej. W tvn mówili hehe :) I sondaże mówią że nam się podoba polityka partii rządzącej :classic_cool:

Gość niteczka 2244
ale gdybym ja zarabiała 50 tys miesiecznie to bym nie jezdzila nedznym focusem :P

Gość poczatkujacyyyyy
ejj matołki jak ten pomysł przejdzie w co wątpię bo i tak Lechu go zawetuje bez czytania :D ale jakby to przeszło to Tusk jest skończony :classic_cool: w pl jest kilkadziesiąt mln kierowców, z czego znaczna część choć podejrzewam ze większośc smiga autami z lat 90, jesli by Cudak ze zwoją bandą POpaprańców zdecydował to uchawlić to po nich, polityczne sepuku :D trwa zresztą akcja poczytajcie wiecej na forum onetu http://moto.onet.pl/1554406,1,co-z-podatkiem-ekologicznym,artykul.html?node=6

Gość Przecież wyborców PO
Stać na nowe samochody czego dowodem jest te że biedni studenci i emeryci mogli wpłacić na kampanię wyborcza Palikota po 20 tys złotych. To znaczy że stać ich na nowe samochody :classic_cool: a reszta nie jeździ rowerami :D

a skąd Dżenifer smarkata, wiesz jaka ja klasa społeczna, wg marksistowsko-leninowskich zasad. Może wyższa od ciebie i co wtedy, a przede wszystkim ważniejsza jest zasada, BYĆ niż MIEĆ

Gość cholerka bede musiala
sprzedac moja bryke :( :O 😭

Gość ja jednego nie moge pojac
dlaczego tu panuje taka zawisc?:( skad sie bierze ta zlosc i zazdrosc? niektorych stac na nowe samochody i luksusy, innych nie. takie jest zycie i nie ma co sie wyzywac na osobach, ktore sa majetne:( czy wy naprawde uwazacie, ze osoby zamozne robia osobom mniej zamoznym na zlosc, gdy kupuja drozsze samochody czy buduja wille?

nie,nie uważamy. czytaj dokładnie temat. mniej zamożni nie szkalują majętności tych drugich,a jedynieich małostkowość i ograniczenie. czytaj. czytaj ze zrozumieniem.

Gość nie wiesz....
BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ :classic_cool: wszystkim z PO :classic_cool: Sami ich wybraliście, wy biedni, tych bogatych co nie zrozumią zwykłych szarych ludzi.

Gość ja jednego nie moge pojac
czytam, czytam bardzo dokladnie i widze, jak atakujecie osoby, ktore stac na cos. pomijajac cala polityke, sam temat, po co te wyzwiska w stosunku do jennifer? stac ja na auto? zarabia duzo? to niech ma! wyzywanie jej od suk, pustakow i uwlaczanie jej inteligencji jest ponizej pewnego poziomu:(

Gość pesymistka ... 112
tak i znowu ich pomysły uderzą w najbiedniejszych...

Gość Pytanie za 100 punków
Lepiej wprowadzić katalizatory. Wcale w wypadkach nie uczestniczy więcej starych aut niż nowych. To zależy wyłacznie od kierowcow, a nie od samochodu. Przewaznie prawo jazdy kupuja na lewo Ci co mają pieniadze i szaleją nową bryką dla szpanu. Przejzyjcie osiołki na oczy. Tu nie chodzi o bezpieczeństwo, czy ekologię. Złodzieje nakradli z naszych pieniędzy i budzetu. Zrobili gigantyczną dziutę budzetową i znow wyciagają chciwe łapy po kasę biednych obywateli. Tu chodzi wyłacznie o pieniadze dla złodziei.

ja jednego nie moge pojac-zgoda,pewne osoby moze i reaguja za ostro,ale swoja droga ocen JEJ stosunek do biedniejszych.

Nie rozumiem tego psioczenia na polityków... takich wybieracie, tych samych od 20 lat socjalistów aferzystów, to teraz grzecznie płaćcie :p jennifer87 ---> cieszenie michy, że dzięki PO się dużo zarabia... :o Po pierwsze, zarabiasz tyle przede wszystkim dzięki temu, że ktoś ma pieniądze, aby Ci zapłacić za to co robisz, czyli pośrednio lub bezpośrednio dzięki klasom społecznym, którymi pogardzasz. Po drugie, to bardzo krótkowzroczne myślenie. Polityka zmierza do zubożenia społeczeństwa (mimo wzrostu płac spada siła nabywcza pieniądza), a tym samym do zmniejszenia krajowego popytu na wszelkie towary i usługi. Niezależnie od tego czym się zajmujesz (eksport niewiele pomoże), w końcu i tak się to na Tobie odbije, tyle że nieco później 🖐️

Gość jennifer nic nie znaczy
biedne dziecko