Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczona2223333

Lekarz K O N O W A Ł

Polecane posty

Gość zrospaczona2223333

Hej dziewczyny...Mam siekę w bani...mam 23 lata... Brak okresu..Cierpie na anoreksje... Byłam ostatnio u ginekologa ... Pierwszy raz w życiu...Nie mógł mi wsadzić wiernika ...(bo byłam spięta) Pogmerał paluszkiem i powiedział ze możliwe że nie mam jajników i musze zrobić USG dopochwowe.... I że macice mam mikroskopijną...... Jak kur...Moge miec macice mikroskopijną jak normalnie współżyję a on mi włożył palca i to stwierdził??????

Gość zrospaczona2223333
dziewczyny powiedzcie czy to możliwe..:(

Gość zrospaczona2223333
no kurde tak powiedział...:( Masakra...Co prawda miesiączki nie mam... Niestety nawet nie małam ale jak mam orgazmy i chcice to kurwa musze miec do cholery jajniki....:(

a to ma pochwa,do ktorej ci facet wklada penisa,do macicy?nie wiem czy to mozliwe,ale idz do jeszcze jednego ginekologa

Gość zrospaczona2223333
Ok ale wkłada Tylko palca do pochwy i mówi że brak jajników??????? Coś nie chało...

Gość kattuska
Konował to ty jesteś skoro nie wiesz że przy anorekcji moze dojść do zaniku macicy i janików, weź dziewczyno poczytaj coś a dopiero potem pisz.... gdy anoreksja zaczyna się przed dojrzewaniem płciowym moze dojść do niedorozwoju narządów nie masz co się laska cieszyć bo własną głupotą doprowadziłaś do tego że pewnie nigdy nei urodzisz własnych dzieci chorowałaś na anorekcję i nigdy nie myślałaś jakie ryzyko to niesie ? seksisz się a nawet nic nie wiesz o swoim organiźmie i o kobiecości ? nie odróżniasz pochwy od macicy ?

Gość zrospaczona2223333
No tymbardziej że mój narzeczony ma sporego penisa a wspólżyjemy od miesiąca a on nie doszedł jeszcze do końca....:( Wogle kur...... czuje się jak 14 latka która nic nie wie i jest zagubiona...

Gość kattuska
jajniki bada sie wkładając palce do pochwy i obmacując brzuch.... ale ty jesteś totalną ignorantką to niby skąd masz to wiedzieć brak mi słów na Ciebie, każda normalna dziewczyna która ma na karku głowę a nie tak jak ty kapuściany łeb, przy jakicholwiek problemach z miesiączką byłaby u ginekologa już dawno

Gość ppp7
nie słuchaj debili. Pewnie wszystko jest na swoim miejscu, zmień lekarza i lecz anoreksję.

Gość zrospaczona2223333
wiem co to macica a co pochwa.... tylko nie wiem jak jednym palcem stwierdził o moich jajnikach...:( Przecież to jakaś bzdura...:(

Gość kattuska
debilka to jest autorka poczytajcie o anorekcji, prowadzi do zaniku narządów, zaprzestania wytwarzanai hormonów kobiecych i bezpłodnosći... nigdy nie słyszałyście o tym że anorektyczki mają skurczone macice jak kilkuletnie dziewczynki ? Ze względu na zbyt małą ilość treści pokarmowej w jelitach, ruchy perystaltyczne i częstość wypróżniania również ulegają redukcji. Z reguły występują też częste zaparcia. Na wskutek ciągle stosowanych głodówek, w organizmie dochodzi do niebezpiecznych w skutkach awitaminoz. Te osoby, które po dłuższym czasie postanowiły przytyć muszą się liczyć z możliwością wystąpienia obrzęków. Istotnym problemem jest zanikanie lub w przypadkach młodszych dziewcząt zupełne nie rozpoczęcie miesiączkowania. Zanik lub brak miesiączki stanowi jeden z symptomów, których zaobserwowanie potwierdza zachorowanie na anoreksję psychiczną.

Gość fasolka...
idz do innego lekarza!wystarczy że Ci zrobią zwykłe usg i juz bede duzo wiedzieć!!!!!

Gość zrospaczona2223333
Kurde ale skoro bolą mnie jajniki to jak moge ich niemieć>>??? To jest bez sensu....Tym bardziej ze wydaje się że mam co miesięczną owulacje...!!!!!!!! o czym powiedziałam lekarzowi...!!!!!!!!!!!!!!

Gość plumikk
boze dziewczyno zamisat rzucac sie tu jak glupia idz do innego gina i tyle...znajdz gabinet gdzie jest tez USG i wszystko sie wyjasni w ciagu jednej wizyty...... i nie wykrzykuj tu na wszystkich skoro zadalas pytanie.......

Gość fasolka...
owulacje możesz miec...koleżanka miała a okresu nie miła i sie poźniej okazało ze nie ma macicy....a do kiedy masz anoreksje....

Gość zrospaczona2223333
od 15 roku zycia ważę 42 kilo przy wzrocie 163....

Gość fasolka...
ona sie nie rzuca tylko martwi lekarz jej tak powiedział a nawet jej dobrze nie zbadł!o co wy sie czepiacie że ma anoreksje?i jest chuda a wy pewnie grube i sie czepiacie....

Gość zrospaczona2223333
A lekarz nie zrobił mi USG...Bo powiedział że nie ma aparatury. mam zrobić badnia i wrócić...Ale już tego nie zrobię... Nie wrócę tam

Gość fasolka...
to gdzie Ty masz anoreksje?masz anoreksje potwierdzona przez lekarzy?

Gość zrospaczona2223333
Tak...:(

Gość zrospaczona2223333
byłam poddana psyhcoterapi... badania badania i badania...:(

Gość plumikk
a w ogole to to co napisalas ze czujesz sie jak 14-latka...no wiesz dla mnie twoja ilosc wykrzykników i wyzwisk tylko to potwierdza

Gość fasolka...
mmmmm....jak masz skierownia na usg to idz i zrob....czasami ten co robi usg sam moze Ci powiedzieć czy wszystko jest ok:-)nie martw sie tymi laskami co tak pisza,one sa dziecinne....idz do innego lekarza!!!to bedzie najlepszy sposob idz sie zarejestruj nawet jutro żebys sie tak nie denerwowała....

Gość zrospaczona2223333
Człowieku rozum że ja sama nie potrafie w to uwierzyć dla tego tu napisałam... wogle jak mi to mówił to wcześniej zamilkł jak by mi chciał powiedzieć "ma pani raka" jak przylazłam do domu o 12 to do 2 w nocy ryczałam z nikim nie rozmawiałam.... nie spałam jeszcze nic od wczoraj...Czekam tylko na badania....... Oczywiście tym razem z USG

Gość zrospaczona2223333
fasolka.. zuzioolek ppp7 plumikk . dzięki za dodanie otuchy......

Tak sie wlasnie bada jajniki kolezanko! skoro nie mogl uzyc wziernika bo sie spielas zbadal cie palcami, co w tym dziwnego? tez mialam tak badane jajniki, pozniej mialam jeszcze USG, ale moze ten lekarz akurat nie posiadal USG, dobrze sie zastanow, poczytaj zanim nazwiesz lekarza konowalem!

Gość fasolka...
konował i tak,jak mogł powiedzieć coś takiego jak nie miał pewności...a miacicy to on sobie paluszkiem nie zbada!

Gość zrospaczona2223333
Powiedział tak.. wie pani co nie ma pani jajników ale dla pewności zrobić usg ale jak będą to dalej bede kombinować co się dzieje....

Gość fasolka...
on sam nie wie co Ci jest...idź do kogos innego i tyle i sie nie martw!!!a kiedyś miałas okres?