Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczona2223333

Lekarz K O N O W A Ł

Polecane posty

Gość zrospaczona2223333
Dwa razy... A;e to byłam jeszcze młodziutka miałam 17lat

jedyna ktora sie na tym topiku sensownie wypowiada to kattuska... dziewczyna ma od 15 roku zycia anoreksje, zaburzenia miesiaczkowania pewnie tez od dawna a dopiero w wieku 23 lat idzie pierwszy raz do gina...hmmm... bez komentarza... jak ty to napisalas? \"Mam siekę w bani\"? no wlasnie... a doswiadczony gin nawet pulchniejszej kobiecie zbada palpacyjnie macice i jajniki a co dopiero chudej jak patyk... powiedzial ze nie masz jajnikow, pewnie mu chodzilo o to ze sa w zaniku i nie wyczuwa ich w badaniu; i nie wydaje mi sie dziwne ze macice mozesz miec mikroskopijna... \"Moge miec macice mikroskopijną jak normalnie współżyję \" - a co ma piernik do wiatraka??? i to ty wyzywasz kogos od konowalow???

Gość fasolka...
no to napewno wszystko miałas! może masz skurczona macice...jajniki wtedy tez masz bo same nie znikna!!!

Gość fasolka...
nie znikają tylko przerastają tkanką łaczną nic w naszym organizmie nie znika....

Idź na usg. Oczywiście, że lekarz bada palcami, czy wszystko jest w porządku, ale najlepiej zrobić usg dopochwowe. Pomijam już, że powinnaś leczyć anoreksję, z pomocą psychologa również.

fasolka naucz sie czytac: nie napisalam ZNIKAJA tylko ZANIKAJA, czyli ulegaja inwolucji lub jak napisalas zwloknieniu