Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexporada

Na którym spotkaniu sex?

Polecane posty

Gość sexporada
987itd Ja mam 23 lata, on ma 28. Znamy sie jakis tydz. a widzielismy sie juz 3 razy. Chemia jest i to duza... ;D

Gość 98765432345
zobacz jak to sie ulozy jak sie zobaczycie nie ma co sie zastanawiac tak naprawde dywagowac i to jeszcze tu na kafe gdzie wiekdzosc to zakompleksieni brzydcy faceci na ktorych nikt nie zwraca uwagi najwazniejsze to zeby wzystko poszlo naturalnie a jesli oboje macie na to ochote to dlaczego nie

Gość sexporada
987itd. Wlasnie zauważyłam że troche buraków tu pisze, mysle ze nic nie stracilam ze zapytałam. Dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość dziury
mu będziesz żałować?

Gość 98765432345
nie rozumiem po co te wasze zlosliwe komentarze? dlaczego nie mozna sie z kims przespac jesli ma sie na to ochote? czy dlatego ze Wy macie po 35lat i jestescie zmarnowanymi przez zycie prawiczkami ktorzy cierpia juz na niedowlad prwej reki- wiadomo od czego:P:P:P:P POzdro dla Was

głupie pytanie to i głupie odpowiedzi masz autorko. Ani za wcześnie , ani za późno, spontan się liczy, przygotowanie się na przykład na 69 spotkanie i co dostaniesz cioty i po zawodach.

Gość Fajna Pani
Na którym spotkaniu sex? Na tym, na którym oboje tego będziecie chcieli.

Gość 98765432345
sadze ze autorce raczej chodzilo o Wasze przygody i doswiadczenia a nie zloscliwosci

Gość nic nie planuj
jak mu stanie to wskakuj

Gość sexporada
bmblondon skoro glupie pytanie, to po co odpisujesz? Po drugie przecież wiadomo ze nie zaplanuje sobie sexu, nie lubie planowac! Zapytalam sie bo chcialam zobaczyc co inni mysla na ten temat, po to wlasnie jest forum. Zeby pisac o czym sie chce ... Pozdro

z moich spostrzeżeń, zawsze jak poczyniłem przygotowania, było dupsko z dzibdzianka, a jak poszło się na spontan było super. Bo z planowaniem tak jest planujesz pierdzenie wychodzi z reguły sranie.

Gość nie pytaj więc
tylko działaj,bo chłop długo nie wytrzyma,pójdzie do takiej co mu da!

Gość jak jest dobra
chemia i romantycznie spedzacie wieczor to mozna i na pierwszej randce,zreszta co za roznica,bynajmniej bedziesz wiedziec na co stac facia,a jak ci powie ze za szybko,ze na 1 szej juz mu dalas to mu powiedz ze nie ty mu dalas tylko sobie wzielas i nie wiedzialas ze on jest taki latwy......:P:P:P

Gość sexporada
To w nosie z takim facetem , ja chce zeby mu zalezalo na mnie a nie na sexie.

Gość sexporada
hehe, co bedzie to bedzie :) pozyjemy zobaczymy. Nic nie planowac :)

Gość n a pierwszym a co

Gość gość
Panowie lubia łatwe kobiety, ja starałam się być tą niedostępną i teraz złapałam faceta jak dzwoni na seks telefon, ma masę stron typu http://sexphone.pl/ w swoich zakładkach

Gość gość
Ja p*****le. Masz 23 lata a zadajesz tak glupie pytania. Czy to jest gotowanie rosolu ze sa jakies zasady, albo jak dojechac na wiejska ze mapa cie poprowadzi. Moja odpowiedz na glupie pytanie: SPONTANICZNOSC. nie sluchaj bab ktore zapmnialy co wyprawialy kilka lat temu, nie sluchaj erotomanow internetowych. Twoja kobieca intuicja powinna decydowac. A teraz pozywka dla dewotek i tych ktorzy maja odciski i wlosy miedzy palcami. Ja jestem od prawie 10 lat z dziewczyna ktora poznalem w dziale"sponsora szukam". Od pierwszej sekundy wiedzialem ze to ona na zawsze. I nigdy, never ever nie pomyslalem zle o niej.Nigdy nie wypomnialem.