Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghgjhj7

ZOBACZCIE JAKA CHUDA LASKA!JAK MOZNA CHODZIĆ W BIKINI JAK SIE JEST TAKĄ SZKAPĄ ?

Polecane posty

Gość ghghgjhj7
to ta anorektyczka lindsay lohan

wcale nie jest az tak chuda :o Moim zdaniem w bikini powinny chodzić wszystkie kobiety ( jesli maja na to ochotę) zarówno te grubsze jak i te chudsze. I bez sensu jest takie szufladkowanie, że ta jest gruba, a ta chuda i jak moze się tak pokazać.

Gość gfgfgfgfgfgdf
Zamiast leczyć swoje kompleksy na forum idź na siłkę zniwelować tłuszczyk :)

Gość p masakra zero tylka

Gość wituś-sprytuś
nawet nie ma materiału do trzepania

Gość niby w którm miejscu ona
jest taka chuda?:O nie rozśmieszaj mnie normalna dziewka jakich pełno chyba sama zdrowo spasiona jesteś skoro ona jest dla ciebie niewyobrażalnie chuda:O

Nie wygląda tak źle. Ty chyba nie byłeś nigdy na plaży nad morzem. Zobaczyłbyś jakie ,,gwiazdy" tak się opalają i się nie wstydzą.

Gość kurrrde no
wyglada normalnie, wcale taka chuda nie jest

a dopiero był temat o anoreksji..... wszyscy jednym głosem krzyknęli "anoreksja jest beeee" a za 5 minut pisanie "ona nie jest chuda ty zazdrosny tuczniku" Nie sledze jej kariery ale sama się przyznała że jest anorektyczką http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=13802 http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/01/24/article-1127204-032997B1000005DC-932_224x423.jpg

Gość lolitka06.1990
piękna wspaniała cudowna dziewczyna. A ty pewnie jesteś tucznikiem i próbujesz wciskać ludziom, że ładne nie jest ładne, a tłuste jest fajne. Natury nie oszukasz. Schudnij To wcale nie jest wspaniala, cudowna itd. dziewczyna. Nie chodzi o to ze jest przerazliwie chuda, bo nie jest. Ale patrzac na jej krzywe nogi, sflaczala pupe nigdzie nie widze cudownej dziewczyny. Sory ale taka jest prawda ta dziewczyna w ogole nie jest zgrabna:/ I nie wmawiaj nikomu jakie tos szkielety sa ladne, a kto jest choc troszeczke grubszy jest wedlug Ciebie "tlusty" i jest "tucznikiem". I mozesz mowic ile tylko chcesz jaka to ja jestem zazdrosna o jej fogure itd., bo pewnie jestem tlusta. Sa dziewczyny ladne i zgrabne, ale ta akurat nie nalezy do ich grona. Znajac zycie wygladasz mniej wiecej tak jak ona i dlatego tak zajadle atakujesz inne osoby, ale to twoj problem.

a co do bikini yyyy kobieta otyła, chuda, zdeformowana, bez ręki czy nogi ma prawo odpoczywać na plaży, jak się komuś jej wygląd nie podoba niech nie patrzy

Gość lolitka06.1990
Post na ktory odpowiadalam zostal skasowany. Tam jedna panna pisala to co mam skopiowane w wstepie. Ze ta dziewczyna jest piekna, cudowna itp. a autorka topicu pewnie jest tucznikiem:/

Gość Poseł PALIKOT
pfffffff a po co sie przejmowavc opinia ludzi? Nawet jakbys byl/a idealny/a to kto by sie do ciebie przyczepil. Tacy sa ludzie. Trzeba zyc swoim zyciem i korzystac z niego, chodzic na plaze kiedy i ile sie chce i w jakim stroju sie chce!! W dupie z innymi