Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oponkowa dziewczyna

a6w fotki

Polecane posty

Gość oponkowa dziewczyna

hej dziewczyny, czytalam tu pare topikow o a6w i chcialam podzielic sie swoimi doswiadczeniami ;) zanim zaczelam a6w mialam ooogromna oponke na brzuchu( lezala mi na udach jak siedzialam ;P) po 1 tyg http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fe794058dcc23418.html po 2 tyg http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fb98271ea5f6cbc1.html moze dodam fotki z 3 tyg itd ;) sa jakies inne chetne do podzielnia sie sukcesem? ;) zaklam ten topic dla dziewczyn ktore generalnie maja mala wiary w siebie, latwo sie zniehcecaja i oczekuja szybkich efektow ;) jak na mnie a6w podzialala niesamowicie ;)

zaczynałam już kilka razy a6w ale po kilku dniach się zniechęcałam...:( szkoda że już nie ma tu tych zdjęć bo może taki \"dowód\" na efekty byłby motywacją dla mnie by znów zacząć

jeżeli tak mają wyglądać początkowe efekty to chyba zacznę znów, dzięki za wrzucenie:)

no uwierz ze ja tez jestem w szoku ;) niektorzy pisali ze to nie dziala na bockzi i na oponke a u mnie podzialalo po prostu rekordowo ;) przy okajzi schudlyu mi uda i tyelk... waga niby dalej stoi w miejscu ale jak siedze nic mi sie nie przelewa przez pasek od spodni ;))

Gość ehh a ja powiem że skoro
to są efekty po dwóch tygodniach, to chyba nie ma sie czym podniecać, bo widocznie przed rozpoczęciem a6w nie miałaś aż tak tragicznego brzucha, bo tutaj masz już płaski totalnie. ja to dopiero miałam oponę. ćwiczę już 2 tygodnie i mój brzuch się poprawił, ale nie żeby był aż tak płaski.. tak nawiasem mówiąc, też mam pieprzyk na brzuchu w prawie identycznym miejscu :P

Ciekawa jestem efektów za kolejny tydzień, i kolejny, i kolejny... :> Ale nie wierzę w wielką oponę bo brzuch masz szczupły. Ja nie robię A6W tylko zwyczajne i skośne brzuszki z obciążeniem, może kiedyś odważę się rzucić fotki ;)

Piszesz że oponę miałaś taką że aż ci lezała na udach jak siedziałaś. W związku z powyższym, nie jest możliwe schudnięcie brzucha w dwa tygodnie tak, jak przedstawia to zdjęcie. No way. Szóstka szóstką, ale cudów nie ma.

Gość czeszcie czaszki
a fuj :o

Gość zaciekawiona858585
opnkowa a czy to tez działa na talie?a moze masz jakies kuteczne cwiczenia?

Gość on 19 ;) piszcie jak chcecie
jestem chłopakiem mam mianowicie 19 lat i skończyłem dwa dni temu A6W powiem tyle ciezko ale warto ........... jak macie jakies pytania to piszcie na gg 2869051

Gość Dbamyocialo
Proponuje strone dbamyocialo.pl.tl -przydatna , efekty po !