Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antybiałostoczanka

NAJGORSZE MIASTO JAKIE ZNAM TO BIAŁYSTOK!!!

Polecane posty

Gość antybiałostoczanka

nienawidzę po prostu tej głupiej wioski. Ludzie w wiekszości są nienormalni, to miasto to porażka zwykła dziura bez perspektyw.

Gość Pytanie za 100 punków
ale są tam ładne dziewczyny ;)

W Białymstoku

Gość antybiałostoczanka
w Radomiu bylam tylko przejazdem. A Białegostoku po prostu nie znoszę nie ma w tym mieście absolutnie nic ciekawego

Gość tedi__
najłądniejsze są w Bielsku Białej

Gość antybiałostoczanka
ładne dziewczyny? prawdziwe białostoczanki są brzydkie w większości

antybiałostoczanka - myślę, że piszesz głupoty.

Mieszkałam w Radomiu pół roku, może akurat w takiej dzielnicy, jak dla mnie beznadzieja. Kompletny brak kultury, aż bałam się tm sama chodzić i w ogóle jeździć autem

Ruskaja_Djewuszka Mieszkałam w Radomiu pół roku, może akurat w takiej dzielnicy, jak dla mnie beznadzieja. Kompletny brak kultury, aż bałam się tm sama chodzić i w ogóle jeździć autem A podobno to Warszawa taka zła? To jak to jest w rzeczywistości?

Gość zmieniam zdanie
Najgorsze miasto to Tomaszów Maz. Większego syfu nigdzie nie widziałam. W dodatku zostałam okradziona w 10 minut po wyjściu z pociągu 😠

W warszawie pracowałam, zliczając czynsz za mieszkanie w Radomiu plus dojazd codzienny do warszawy opłacało się bardziej niz samo życie w stolicy i mieszkanie tam. Mam wrażenie, że wszyscy z woj. mazowieckiego, jeżeli chodzi o kulturę jazdy samochodem mają z nia problemy :)

Ciekawe, że zawsze jak sa newsy w telewizji, albo gazetach o rekordzistach prowadzących po pijaku i już dawno z zabranym prawem jazdy, albo o pościgach i piratach drogowych, to nigdy jakoś nie wymienia się Warszawy. Myślę, że widzicie co chcecie.

Gość antybiałostoczanka
nie pisze głupot. Mam prawo nie lubić tej dziury.

Gość hehehehehe juz cie
a ja nie cierpie Świnoujścia! Nigdy tam nie byłam! Ale nie cierpie! Bo moge :D

Gość sluchajcie ludzieeee
Kononowicz mawial "A moje miasto to Białystok a moje miasto to Białystok" :D

Gość hehehehehe juz cie
co ty mówisz ruskaja? Śląskie jest prawie całe monitorowane, z kulturą jazdy nie jest absolutnie źle. Zdarzają się wybryki ale to jak wszędzie.

Gość antybiałostoczanka
a może ktos wymienić chociaż jedną zaletę tego miasta?

Nie wypowiem się o innych woj. bo nie mieszkałam, tylko przejazdem.Śląskie Jest monitorowane, jest bezpieczniej, jak dla mnie ładniej. Nie muszę się wkurzać, że nikt mnie nie puści np. do skrętu w lewo na ruchliwej ulicy.

Ja tez nie lubie Bialegostoku. Mieszkalam tam przez rok i mam okropne wspomnienia. Duza wiocha. A na tym zdjeciu to jest WSAP, robilam tam podyplomowke :D Ladnie odnowiony palacyk i tyle.

Gość no już powiem
Złotoryja to rekord świata. Pipidówka w której mieszkańcy nie mogą trzymać auta pod domem w centrum, bo parking płatny, nie ma żadnego abonamentu. Hejnał gra o 7, 12, 15, 18, i 21. Tandetna elektroniczna pozytywka zamiast prawdziwego starego zegara.Spać się nie da przy otwartym oknie, bo nawet w niedzielę to wyje:( W rynku pośród starej zabudowy wybudowali jakiegoś grzyba ze szkła, z którego jedzie olejem i klozetem. Ciekawe kto na to pozwolił i za co? Garaże wybudowali na przetarg-30 000 cena wywoławcza Jedyne marzenie- spieprzać stad, albo nowe wybory i pogonić burmistrza z kolesiami

Gość hjbsdfdjk
fuj , jakie szpony ! stopy ładne , ale ta paznokcie ruskaja daj spokój !:P

Gość 867987628489
Ruskaja idź się lecz głupia babo, masz coś z głową i z tym natrętnym zmyślaniem. Taa ze ślaska przyjechała wynajmować w radomiu po to żeby pracować w warszawie..qrrr** co za tłuk!

Gość sgghgh gsr
jaka głupia, mądra baba. Ja jestem z bukowiny tatrzańskiej , wynajmuje mieszkanie w świnoujściu zeby pracowac w szcecinie

enamorada - To dlaczego zakompleksione wieśniaki z Polski twierdzą, że Warszawa to największa wiocha, skoro potem stwierdzacie, że inne miasta to straszne wiochy i przyjeżdżacie masowo do Warszawy? Nie twierdzę, że akurat Ty przyjeżdżasz.