Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antybiałostoczanka

NAJGORSZE MIASTO JAKIE ZNAM TO BIAŁYSTOK!!!

Polecane posty

Gość antybiałostoczanka
ja też nie planuje sie przenosić do Warszawy. Na razie jestem uwiązana w tej dziurze ale mam nadzieje, że to się zmieni niebawem.

Mój tata jest najlepszy. Odnośnie monitorowanie śląskiego, mój tata w to nie wierzył oczywiście i podskakiwał mu nikt nie będzie. Się zdziwił kiedy do domu przyszedł mandat oraz zdjęcie mojego tatusia za kierownicą, z komórką w ręce i papieroskiem w drugiej :D A w domu jeszcze opieprz od mamy dostał bo niby nie pali - kłamczuch jeden ;)

Gość mam zagwozdke
masz nasrana w glowie. ja sie w bialysmstoku urodzilam i zylam 23 lata i bardzo swoje miasto lubie. potem wyjechalam ale zawsze chetnie wracam do tej dzieury zabitej zabitej dechami. ale tam przynajmniej czowiek nie widzi czym oddycha, miasto jest spokojne i ciche, troche na uboczu, zycie plynie woljniej ale i ludzie sa przyjazni, nie pedza przed siebie. maja czas sie zatrzymac i pogadac. ciekawe czy tak samo bys miala w warszawskim apartemantowcu ... jak kiedys bede mogl to wroce do tego miasta. jak bylam mlodsza to tez uwazalam, ze to dziura. a teraz zasmakowalam swiatowego zycia, mieszkalam juz w warszawie, brukseli, frankfurcie a nawet przez miesiac w tokio i wszystkie te wypasy z dusych miast nie daja sie porownac do bialegostoku. bialystok ma swoj klimat i juz !

Gość 867987628489
sgghgh gsr to jeszcze lepiej bo radom-warszawa jest 90km a świnoujście-szczecin ponad 100km. Co wy pierd***cie? Ja się zastanawiam nad przeprowadzką do sanoka bo będe pracował w koszalinie

Gość od pół godziny szukam na
googleearth, gdzie do kurwy nędzy jest ten białastok

Gość antybiałostoczanka
a dlaczego mam nasrane w głowie? Ty lubisz to miasto, a ja nie. Ja też wole miasto w którym się urodziłam więc nie narzucaj mi tutaj swojego zdania. A co to nie można Białegostoku nie lubić? A ja nie lubie i mam ku temu powody

Znam wiele osób, które mieszkaja w Radomiu a pracuja w Warszawie, więc to jednak calkiem normalne. I co w tym dziwnego, że ja ze śląska pracowałam w Warszawie?

Gość jagna z chłopów
białystok rządzi, ładnie tam, zielono i w ogóle.