Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna_od_zawsze

Czemu Bóg pozwala abym tak cierpiala?????

Polecane posty

Gość samotna_od_zawsze

Nigdy nie mialam nikogo bliskiego, od dziecka.. kolezanki z podworka zawsze trzymaly sie razem a ja z boku ;[ nie kolegowal sie ze mna nikt.. teraz nie jest inaczej nadal jestem sama, mialam pare znajomych w sredniej, ale kazda poszla w swoja droge i znow jestem sama od kilku lat :( Czemu Bog widzac jak cierpie z samotnosci skazuje mnie nadal na nia?? ciezko mi jest zyc tak samej ;[ czym zawinilam?

Gość vvvvv
widocznie cie nie lubi

Gość Cannibal Corpse
lol przeciez Bog nie istnieje :)

Gość samotna_od_zawsze
To czemu moje zycie tak sie uklada?? czym zawinilam?

kobieto , nie mieszaj w to Boga - sama coś z tym zrób - najlepiej wszystko zwalać na Boga - tak już jest raz są znajomi raz ich nie ma - ja miałam mase w średniej a potem kontakty się pourywały - każdy żyje swoimi sprawami i też wtedy odczuwałam troszkę tą samotność (zawsze niby ktoś tam był ale nie tak jak kiedyś) aż poszłam do pracy no i zaraz nowe znajomości - zresztą pracowałam z klientami więc czasami miałam wręcz ludziowstręt :D potem studia zaoczne i też jacyś nowi ludzie - itd. potem rzuciłąm pracę ale jakieś kontakty zostały a teraz szukam nowej i wiem że tam też kogoś miłego/fajnego poznam - zapisz się gdzieś- na studia, na kurs idź do pracy

Gość vcer
Boga nie ma i nie bedzie ..

Gość Cannibal Corpse
Najlepiej isc krasc to nigdy nie bedziesz cierpiec, najwyzej cie zlapia i troche przesiedzisz w cieplutkim wiezionku :)

Gość ghgh
Ten twoj Bog to ciul jakis. zabrania ci wyjsc z domu i poznac kogos? A moze skrycie morduje wszystkie osoby, z ktorymi potencjalnie moglabys sie zaprzyjaznic? Juz wiem, pewnie zakleja ci drzwi super glue, kiedy tylko postanowisz wyjsc z domu, zeby kogos poznac. Zerwij znim poki czas i wybierz sobie innego Boga. Moj Bog na przyklad, nie wtraca sie zupelnie w moje zycie.Wisi se spokojnie na niebie a ja sobie spokojnie na ziemi zyje jak chce. Dodam, ze w ramach rownowagi ja sie nie wtracam w jego zycie. Polecam taki uklad.

Gość Levi sztraus
samotna_od_zawsze- wiesz czemu niektórzy rodzą sie niepełnosprawni a inni zdrowi,. czemu niektórzy sa zdolni a nie koncza studió podczas gdy inne parapety maja tytuł mgr., czemu Niemcy są bogatsi od Polaków chociaż woje przegrali- czemu czemu czemu ? czy Bóg ich nie lubi nie uzalaj sie nad soba kobieto , zacznij szukac jakis przyjaciół

Gość samotna_od_zawsze
Jak szukac?? mam wyjsc na ulice i wypytywac sie czy ktos sie ze mna zaprzyjazni?? ;/ samej przeciez nie wyjde ani do pubu ani na dyskoteke... a samotne spacery juz mam ich dosc! :(

Gość
Przyjaźń jest przereklamowana :) zawsze chciałam mieć wielu przyjaciół a gdy ich w końcu zdobyłam - odkryłam, że wcale nie podoba mi się taki styl życia, nie chce mi się codziennie wisieć na telefonie, siedzieć na gg czy też chodzić po klubach. Chyba z natury jestem samotnikiem. Czyjaś obecność na dłuższą metę jest dla mnie męcząca :D

"Przyjaźń jest przereklamowana zawsze chciałam mieć wielu przyjaciół a gdy ich w końcu zdobyłam - odkryłam, że wcale nie podoba mi się taki styl życia, nie chce mi się codziennie wisieć na telefonie, siedzieć na gg czy też chodzić po klubach" przyjaciół czy znajomych?

Gość
BNB kopę lat :p Ty żyjesz! ja myślę, że to była przyjaźń ale taka nachalna - w której nie miałam miejsca na prywatność :) a że nie miałam czasu to w pewnym momencie odpadłam z paczki i finito :p

Gość
no dawno Cię nie widziałam / czytałam :p ale może to dlatego, że w nocy śpisz jak normalni ludzie mają w zwyczaju :) moim zdaniem to był ktoś więcej niż znajomi - no ale nie będę roztrząsać tematu ;)

Gość Mariusssz
może ona po prostu jest brzydka, a do tego ma zjechany charakter...

Gość
tak, dołuj się nadal :) nie tylko Ty jesteś brzydki :p

Gość co ty gadasz dziewczyno
skad jestes:P jak z wawy to dawaj idziemy na piwo i poznam cie ze znajomymi-my zawsze otwarci

Gość co ty gadasz dziewczyno
albo na kawe w biegu cafe:P

Gość
Analiza porównawcza: ale do tego jestem niski - ja też (162cm) niesmiały - ja też nudny - ja chyba też bezrobotny - no tutaj się różnimy ale kryzys jest więc kto wie? głupi - hmmm ??? nie mający przyjaciół - na chwilę obecną w sumie też nie mam nie mający dziewczyny - nie mam dziewczyny :p nie mający prawa jazdy - kolejna różnica i inne takie tam - jakie tam? fascynuje mi tempo w jakim odpisujesz na posty :classic_cool:

\"- ja też (162cm)\" to i tak względnie jesteś wyższa odemnie :D bo ty masz - 6 cm do średniego kobiecego a ja mam -8 🖐️ :classic_cool: \"niesmiały - ja też nudny - ja chyba też\" a przypadkiem nie uważasz, że przez takie wspaniałe cechy, jak to się na kafe mówi, przegrałaś życie? \" hmmm ???\" ni hmmmmm tylko tak 🖐️ mądrzy ludzie wiedzą/umieją dużo ciekawych/mądrych rzeczy :O 🖐️ \"a chwilę obecną w sumie też nie mam\" to i tak masz lepiej bo ja nigdy nei mialem a stary już jestem \" jakie tam? \" takie tam 🖐️ w stylu braku poważnych zainteresowań/hobby... (poważnych jako zajmujących/w których się coś umie-wie/itd... do wyboru) \"To wyjdz do ludzi a nie siedzisz w 4 scianach i uzalasz sie nad soba\" tu jest chyba jeden zasadniczy problem gdzie autorka ma iść jak nie ma bliskich znajomych i pewnie jest niekomunikatywna... bo niby czemu żadnych nie poznała a wyjśce i siedzenie na słoneczku na ławce znajomych jej nie załatwi

Gość zupapomidorowa
Bo się użalasz sama nad sobą i ludzi odrzuca! Do roboty nie chodzisz? Zainteresowań nie masz? Obowiązku szkolnego nie było? Wyjazdów na kolonie? Do sklepów nie chodzisz? Do lekarza? Wake up!

Gość
powiedzmy to sobie otwarcie - kafeteryjna mądra rada pt.: "wyjdź do ludzi" naprawdę w praktyce jest trudna do zastosowania :) bo niby dokąd ma iść osoba samotna? w jaki sposób wyjść? długo żyję nigdy nie zdarzyło mi się nawiązać z nikim przyjaźni w sklepie lub u lekarza :o tłum potencjalnych przyjaciół nie czeka za rogiem, do tego ludzie są okrutni i potrafią pod płaszczykiem przyjaźni nieźle wykorzystać :) BNB czy już Ci mówiłam jak bardzo fascynuje mnie Twoje tempo odpisywania na posty? :classic_cool:

"ługo żyję nigdy nie zdarzyło mi się nawiązać z nikim przyjaźni w sklepie lub u lekarza " 01:33 [zgłoś do usunięcia] neurosa1 niesmiały - ja też nudny - ja chyba też więc nie ma sięczmu dziwić że nie pozanłaś :D zupa pewnie zawsze wychodzi z poczekalni z plikiem numerów telefonów :classic_cool: :O " tempo odpisywania na posty?" trzeba sięczymś zajmować a nie siedzieć na samej kafe o 3 w nocy 🖐️

BNB a powiesz może czym się zajmujesz? Bo nie wiem czym o tej porze zajmują się: \" ale do tego jestem niski niesmiały nudny bezrobotny głupi nie mający przyjaciół nie mający dziewczyny nie mający prawa jazdy i inne takie tam \" :classic_cool:🖐️