Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna_od_zawsze

Czemu Bóg pozwala abym tak cierpiala?????

Polecane posty

Gość smells like 90 *
A czemu wy dzieci jeszcze nie śpicie? :D :P:P

"Miałem dodać P.S. , że nie chodzi o moja nietolerancje względem nich ale zdałem się na inteligencję czytających. " No ja mysle ,w przeciwnym razie łomot bys dostal za nietolerancje ;) :P

i wracam do ach tyle tego, z enie wiem do czego lepiej wrocic czy do vasa et nervi digitales dosrales communis czy do regiones thoracis.........no nic, ide spac ciałeczko !!!!!!!

"Pocieszam sie faktem ze mam mlody zespol i przysteonego szefa" Niewiele Ci do szczescia potrzeba... :P Ja bym w pierwszej kolejności interesował sie wynagrodzeniem. :P🖐️

Gość smells like 90 *
chciałabym nadmienić iz ja nie śpię bo czeka aż mój tate wróci z nocnej zmiany i będziemy mogli zabawić się w pana i niewolnice isaure :classic_cool:

Gość smells like 90 *
doprawdy zabawne :O dziś nic mi humoru nie popsuje także 🖐️

Prawy, i prawidlowo , bo po co Tobie przysotjny szef?:D (bo rozumiem pan hetero?:) )

Gość smells like 90 *
Wiara dziś oficjalnie został pedaukiem🖐️

"A czemu wy dzieci jeszcze nie śpicie? " Dziecko ma jutro wolne i musi nadrobic czas kiedy nie bylo jego na kafe ;) :P Wiara- ta praca nie jest szczytem marzen ale chodzilo mi o to zeby to ludzi wyjsc , poznac kogos nowego itd . zreszta praca przy projektach moze mi sie przydac kiedys :P A wynagrodzenie? nie jest zle , szczerze mowiac biorac pod uwage stawki w moim miescie myslalam ze dadza 800zl na reke i sie ciesz czlowieku ale na szczescie przekracza te 1200 zl , zadna rewelacja ale na poczatek moze byc .

Gość
szefa też mam przystojnego :p jak wiele nas łączy - mieszkamy w pipidówkach i mamy przystojnych szefów :classic_cool: szczerze mówiąc w mojej miejscowości nie jest łatwo z pracą... tzn. jakąś tam można znaleźć (np. taką jak moja - żaden prestiż to nie jest) ale o fajną baaaaardzo trudno :o ile ja już cefałek złożyłam, na ilu rozmowach byłam :( i nic no i siedzę tu jak ta głupia zamiast leżeć w ciepłym łóżku i tulić się do męża :(

Gość smells like 90 *
mexx - ;) od czegoś trzeba zacząć, c'est la vie... ;)

Ale czkeajcie ja nienapisalam ze szef jest przystojny a przystepny :P czyli nie opieradla za byle co , mozna z Nim na luzie pogadac i nie robi problemow jak cos miedzy czasie wyskoczy i trzeba wziac dzien wolnego .Na jutro musialam wziac i sie balam isc i zapytacczy moge . wkoncu nie pracuje tam dlugo . Powiedzial ze spoko ale jak bede chciala brac wolne to zeby kilka dni przed poinformowac a nie dzien przed . Ale fakt faktem jest przystojny i mlody , ma 28 lat i z tego co wiem -wolny :D

Neurosa - u mnie tez z robota ciezko a jak sa ciekawsze oferty to wymagaja doswiadczenia 2 letniego i chuj wie czego jeszcze dlatego zdziwilam sie ze mnie przyjeli ,tak jak wspomnialam : wymagali innego wyksztalcenia . Aczkolwiek przyszlosci nie wiaze ze swoim miastem bo tutaj jest tylko brud smrut i ubustwo ;) Ale Ty masz męża a ja nie 😭 i to jest zasadnicza roznica miedzy nami :) ;)

Gość smells like 90 *
Ja nietolerancyjna? Użyłam przecież zdrobniałej formy 😭 :P:P:P pedauek - to takie urocze :P:D:D

Nie no jednak nie idę , mama firanki w wannie zamoczyla , nie chce mi sie wyciagac , myc wanny itd poczekam az wstanie i sama to zrobi :)Posiedze jeszcze chwile :)

Gość smells like 90 *
Aż tak ambitna to nie jestem :P Ale nawet jakby to i tak nic by z tego nie wyszło- ciągoty do mężczyzn mam jednak siusiaka brak. 😭

Gość
ja jestem :p ale zawieszam aktywność na forum na rzecz zaniedbanych faktur :o

Gość smells like 90 *
kto normalny zatrudni człowieka, który wysyła cv o 4 w nocy :P

Gość smells like 90 *
Albo masz jakieś problemy zdrowotne...