Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orlica pełną parą

Mam 30 lat i nie mam dzieci, jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość no i lalunia
sie wystraszyła i konto na nk usuneła a taka zadziorna była i wielkim tchórzem sie okazała:o

Gość axa23
No nie zostawie tu swoj link zeby kazdy sobie zagladal.Puknij sie.I tak mialam zamiar usuwac ten profil.

Gość axa23
Mam rozmiar spodni 36 ale rozklapiochą potrafię zassać wiadro :) Taka jestem nieprzeciętna ;)

Gość buahahahahahahaha....
żałosna jesteś :)

Gość Mira5566
a z czego ty jestes dumna??? pewnie jestes brzydka i nikt cie nie chce wiec nie masz dzieci ... heheheheheh

Gość już przestańcie pieprzyć
Serio, ngdy w życiu nie słyszałam takiego słownictwa :O NIGDY I U NIKOGO !!! Gdzieś ty się wychowywała ? Już mi szkoda twojego dzieciaka, serio :O

32 glupie picze buahahahahaha.Jakas krowa sie podszywa podemnie z wiekszym tylkiem ode mnie...zal

Gość buahahahahahahaha....
idź lepiej dzieckiem się zajmij a nie bluzgasz na forum, obiad ugotuj chłopu, posprzątaj :O

Chlopy to moze u Ciebei an wsi wiesniaro.Moj jest mezczyzna.Ide stad bo zapodaje tutaj gnojowka...

Gość pewnie ma najstarszą chorobę
no i teraz pytanie za 100 punktów: czy nie lepiej nie mieć dzieci i wieścic to wszem i wobez czy mieć będąc taką szumowiną jak ta cała axa czy jak ją tam pies drapał... Zainwestuj kobito w antykoncepcję bo aż starch co za mutanty płodzisz ! :O

Gość ciekawe na kogo wychowa
swoje dziecko :O strach myśleć

Gość a ciekawe kto wam poda
szklanke wody na starosc...

Gość fhghfhghgfhfg
to masz zamiar mieszkac na starosc ze swoim dzieckiem? :O

Gość a ciekawe kto wam poda
Ja jeszcze dzieci nie mam.Ale babcie mam i widze jak mama jej pomaga.

Gość lenka27
A ja mam pytanie do dziewczyn,ktore tak sie chwala figura i ciesza sie,ze dzieci nie maja.Wrecz sa z tego dumne.Musicie to udowadniac calemu swiatu?Widocznie nie jestescie takie dumne za jakie sie macie skoro musicie to udowadniac...

Gość sywilla
trzeba sie wam bylo skrobac po kazdym stosunku.Buehehehehehe teraz placzcie boscie bezplodne i nic nie warte

Gość pewnie ma najstarszą chorobe
A dla ciebie płodność świadczy o wartości człowieka/kobiety ? :O Średniowiecze już się skończyło jakbyś się nie zorientowała. I jakie skrobać po każdym stosunku ? Ja nie wiem jak kobiety mogą być tak wulgarne i agresywane. W głowie się nie mieści :O

Gość birimi
caly ten temat jest zenujacy.Idzcie wszystkie sie w glowki stuknijcie.

Gość pewnie ma najstarszą chorobe
ty też

Gość jejj
Niektorym kobietom to sie dopiero nudzi...

Gość moje zdanieeee
nareszcie mądra kobieta, która świadomie nie decyduje się na dziecko. Bo jak widzę, to co niektóre i to zazwyczaj te samotne mamuśki najpierw idą z facetem do łózka nie zabezpieczając się a później jest ciąża i płacz, bo drań, łobuz zostawił ja w ciąży itp. Dać sobie narobić dzieci to byle idiotka potrafi. Sztuką jest być z facetem i nie dać się wrobić w dzieci.

Gość a ja mam 30 lat i
i żałuję że dopiero w tym wieku zdecydowałam się na pierwsze dziecko. Powinnam już mieć conajmniej dwoje dzieci. Lata mi uciekly bezsensownie...

Gość nie każda matka idiotka
od kiedy to się decyduje na dzieci ze względu na wiek, to co kobiety winny iść na ulice i rozkładać nogi ,bo lata im uciekają, albo rodzić dzieci z byle idiotą i później płakać, że się jest samotną matką. A dzieci się nie liczą, że później są pomiatane, wysyłane do wrednego ojca, tak jak mam na klatce.

Gość axa24
Wiecie co??Tak szczerze to ja nie pojmuje po co ten watek powstal wogole??Po to zeby jakis babsztyl mogl powiadomic caly swiat jaka ona to jest dumna,bo nie ma dzieci.Chyba nie jest taka dumna skoro musi o tym az tak glosno mowic.Wrecz przeciwnie wydaje mi sie,ze cos ja uwiera.Dlaczego wyzywasz od idiotek??Ja urodzilam dziecko w wieku 22lat i jestem zadowolona.Jestem i bede z ojcem dziecka i jestem mega szczesliwa.Nie wyobrazam sobie zycia bez swojego dziecka.To zalezy indywidualnie od kobiety.Jedna sobie chce miec dzieci druga sobie nie chce.Wszystko w tym temacie.Jeden dzieciak sie urodzi w normalnej rodzinie drugi w patologii,bo matka nie miala pienizka zeby usunac lub jeszcze lepiej nie weidziala,ze jest w ciazy,bo caly ten okres byla pod silnym wplywem alkocholu.To problem nie moj ani Twoj ani tymbardziej wszystkich matek,ktore rodza dzieci!!!To problem tych rodzin i przedewszystkim rzadu.Ale nasz rzad ma w dupie.A wracajac do tematu...chyba zadna rozsadna matka nie kieruje sie tylko swoim wiekiem kiedy chce zajsc w ciaze.Wiec nie badz zlosliwa i nie pisz tutaj,ze winny wyjsc na ulice i bla bla bla.Chyba mialas na mysli tutaj wszystkie kurwy a nie kobiety...Najgorzej jak ktos jest ograniczony...niech kazdy pilnuje swojego ogrodka to wtedy bedzie cool.

Gość axa24
Do moje zdanie.No sztuka to jest dopiero znalezc faceta,ktory zrobi dziecko niechcacy i jeszcze bedzie szczesliwy,ze ojcem zostanie.Sztuka jest takiego znalezc co Cie wspiera przy porodzie i wychowuje z Toba to dziecko.To jest dopiero cos kiedy tato czyta bajki dizecku a ty na to patrzysz.Nigdy tego nie zrozumie ten co dziecka nie ma.SZTUKA JEST DZIECKO WYCHOWAC NA DOBREGO CZLOWIEKA!To o czym piszesz to tylko pojscie na latwizne przez zycie.Ale to sie na Tobie odbije jak bedziesz juz stara i niedolezna:)A wszyscy kiedys umrzemy.I nawet nic po tobie nie zostanie.Smutne...

Gość Brawo brawo
Rzucala miesem rzucala ale to najsensowniejsza wypowiedz jaka tutaj przeczytalam.Te dwie ostatnie rzecz jasna:)