Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franka....

jest już ktoś na 2012r ??????

Polecane posty

Gość Franka....

wiem że to jeszcze duzo czasu ale może ktoś ma już jakieś plany. my w przyblizeniu chcemy własnie ten rok, a jak będzie zobaczymy

Gość mała żaba zielona
ja jestem :D

Gość looooooooooo matko
niedlugo tu beda pisaly 15latki czy planuje ktos na 2015?masakra

Gość Franka....
15?hmmm mam o 10 więcej. p9o prostu chcemy slub za około 3 lata ps.tak jest już suknia, nawet majtki juz kupiłam

Gość looooooooooo matko
to gratuluje wyboru:)

o matko to ty mlodziutka jestes. skad masz pewnosc ze za 3 lata da;lej bedziesz chciala z tym facetem spedzic zycie? i czy ci sie sposob myslenia nie zmieni i niezechcesz jeszcze troche odlozyc slub

skad sie wie czy za 3 lata bedziesz chciala spedzic z tym facetem zycie? hm ja uwazam ze takie rzeczy sie po prostu wie :) my tez juz dosc dawno sobie tak postanowilismy ze pobierzemy sie ok roku 2010 (byle jedno z nas skonczylo studia, znalezc prace i troche sie ustatkowac), no i zareczylismy sie w zeszlym roku a slub bedzie 7.08.2010. :) pozdrawiam, i zycze Franka zeby ci sie wszystko ladnie ulozylo, tak jak sobie planujecie :)

Gość lementynka
Jak zwykle się znajdzie ktoś, kto będzie pisał a po co a na co. Ślub to piękne wydarzenie, jak ktoś chce to może sobie planować nawet dziesięć lat do przodu. Tak samo może się rozwalić związek jak zaplanuję ślub za pół roku jak i za 2 lata. Poza tym, teraz jest tak, że jak interesuje Cię dany termin ślubu to salę weselną trzeba rezerwować ponad rok wcześniej. Ja biorę ślub w 2011r.