Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliinkaaaaaaa

Jutro spotkanie sponsorowane-nie wiem czy dam rade..

Polecane posty

Gość maliinkaaaaaaa

Kiedys poznalam faceta w pewnym pubie, czekalam na kolezanke, dosiadl sie i dal nr telefonu, zadzownilam. powiedzial o sponsoringu. Potrzebowalam kasy, umowilam sie znim na kawe, pogadalismy z 3h juz mielismy jechac to zrobic, a ja spekalam. Teraz po pewnym czasie sie odezwal i podniosl stawke.. 700zl na spotkanie ( w aucie). zgodziłam sie. a juto to spotkanie.. nie mam odwagi..

Gość maliinkaaaaaaa
najchetniej bym wypiła piwko na odwage.. ale czy wypada:O

Gość umbaumba
Jak nie masz odwagi to sie jeszcze potarguj moze przy wiekszej kwocie odwagi ci przybedzie.

i czego oczekujesz - poparcia czy dodania otuchy robisz z siebie zwykla kurwe bo tylko kurwy biora kase za sex

Gość maliinkaaaaaaa
odwagi mi nie przybedzie przy wiekszej kasie.. spotkania maja byc 2 razy na tydzien...

Gość gitarra
daj spokój, nie możesz sobie sama tego zrobić. Nie wymazesz tego zdarzenia ze swojej pamięci, bedziesz musiała z tym zyć :(

Gość wez dropsa to pomoze

zlapiesz cos i wiecej wydasz na leczenie niz zarobisz w ten sposob cen sie dziewczyno i zacznij uczciwie pracowac a nie swoja dupa

Gość maliinkaaaaaaa
kurde ludzie, ale jak sie zgodze to bede miala 5600 na miesiac.. to pozwoli mi na wiele.. jestem na 2 roku, studiuje, mam tyle marzen..

Gość maliinkaaaaaaa
juz o tym zapomnialam, 1 raz spekalam.. i powiedziałam ze nie dam rady:O nie spodziewalam sie ze sie znowu odezwie..

Gość maliinkaaaaaaa
a czy wypada isc sie napic piwa.. z nim:O tzn ja wypije..on nie.. i dopiero jechac..:O

tylko kasa sie dla Ciebie liczy?? a jak poznasz faceta - to to przerwiesz i co mu powiesz czy bedziesz dzialac na 2 fronty??

Gość maliinkaaaaaaa
mam faceta:O ale on zarabia 3 tys, ja nie pracuje.. i mam dość:(

Gość gitarra
to Cię ODMIENI NA ZAWSZE i już nie będzie powrotu... nic już nie będzie jak wcześniej...

Gość maliinkaaaaaaa
Regres głupie pytanie, jak napisałam to moj 1 raz.. o ile dojdzie do skutku.

A co od nas oczekujesz,ze pojdziemu z Toba i poklepiemy Cie po plecach-5600 śmiech na sali-znudzisz sie mu szybciej niz myslisz!!!!

Gość jjhh
Jezeli facet jest wedlug Ciebie ok , w miare Ci sie podoba i nie bedzie Ci to zatruwac zycia to czemu nie chociaz ja na Twoim miejscu wolal bym taki ogolny sponsoring stawka miesieczna i za to seks , rozmowy , wyjsca a nie tylko stawka za pojedynczy seks

Gość maliinkaaaaaaa
Zofia może się znudzę może nie. Jak sie zaryzykuje to sie nie dowiem.. nie wiem czego od Was oczekuje:(

Gość nie sypiam z komiczne
przeciez widac ze Cie to kreci jakbys nie chciala to by nie bylo tematu pekniesz

Gość maliinkaaaaaaa
Facet jest ok, proponował mi na poczatku 5 tys/ms. nie zgodziłam się, bo kto wie czy nie zrobi mnie w chu*a;) i bedzie seks.. a pozniej nie dostane"wyplaty"..

Gość maliinkaaaaaaa
Nigdy sie nie kochalam w aucie, i nigdy z kims kogo nie kocham.. stad moje watpliwosci..

Gość dziewczyna sponsora
Hej :) Ja tez mam jutro spotkanie ze sponsorem.. mam mega wielkiego stresa... wczoraj bylismy na spacerze i kawie, zeby pogadac.. a jutro jedziemy w poszukiwania jakiegos przytulnego motelu..

Regres głupie pytanie, jak napisałam to moj 1 raz.. o ile dojdzie do skutku to nie jest głupie pytanie :D tylko ekonomiczne ;) skoro juz dajesz d.u.p.y za kase , to nie lepiej pomyslec za wczasu o wiekszym zarobku ? no zastanow sie ? mozna wieksza kase wyrwac za cały dzien ;)

Gość maliinkaaaaaaa
może będzie całkiem fajnie :P a kasa w kieszeni :classic_cool:

Gość maliinkaaaaaaa
no mój nie chce w motelu.. powiedzial ze chce urozmaicenia.. ;) tez mam mega stresa..