Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliinkaaaaaaa

Jutro spotkanie sponsorowane-nie wiem czy dam rade..

Polecane posty

Gość tomiasty
Malinka, większość stara się Tobie życzliwie podpowiedzieć. Z pieniędzmi jest tak, że raz są a raz ich nie ma, a zdrowie, godność i zasady są bezcenne.

Gość gitarra
dziewczyno, naprawdę myslisz , że sa na świecie jelenie, którzy są skłonni wydać miesięczni 6 tys. złotych żeby pobzykac ot tak? podczas gdy w burdelu moga to miec taniej? że nie wspomne o darmowym romansie z wygłodniałą uczuć kobietą???? Jesli facet jest skłonny płacić taka kasę to widać ma jakies specjalne potrzeby. Może lubi uderzyć? Może lubi perwersje?' Jak myślisz czemu wybiera młoda niedoświadczoną dziewczynę? która leci na kasę? myslisz, że jestes sprytniejsza od stergo dziada z kasą?????? idąc Twoim tokiem rozumiowania powinnaś znależć jeszcze jedego dziada , wtedy Twoje zarobki się podwoją!!!! ho ho, 10 klocków na miesiąc to jest coś!!!! BRAWO

Gość dziewczyna sponsora
malinka a powiedz cos wiecej o tym facecie.. bo faktycznie.. to wydaje sie duzo jak na seks w samochodzie..

Gość tomiasty
gitarra ma rację. Poza tym Malinko nie wiesz, czy będzie chciał się regularnie spotykać. On ma kasę i będzie wyznaczał zasady

Gość gitarra
haha zaraz sie odezwą dziewczyny sponsorowane i założą związki zawodowe, potem strajk z żądaniem podwyżek, bo skoro maaalinka ma takie dobre widoki... to im wychodzi ,ze robią za pół darmo!!! :D

He he no siedem stówek za podróż do burdelu w Holandii to jak za darmo. Malinka zrób promocję to może więcej chętnych będzie :)

Gość dziewczyna sponsora
No i przede wszystkiem musisz wiedziec czego od Ciebie oczekuje... bo moze bedzie chcial zrobic cos, na co Ty nie bedziesz miala ochoty...? A wiadomo, ze bedziecie w jakims ustronnym miejscu.. i roznie to sie moze skonczyc. Uwazaj na siebie..

A tak nawiasem Amsterdam ładne miasto:) jak Cię puszczą z burdelu na wychodne to idź na starówkę :) Warto zobaczyć :)

dziewczyna sponsora - spoko dostanie ze dwa liście i będzie chciała tego samego co facet:) Po trzecim liściu nawet nie pomyśli żeby wziąć premię za dziewictwo :)

Gość dziewczyna sponsora
Dziewczyna sporo ryzykuje... tak na prawde trudno ocenic czlowieka po jednym czy dwoch spokaniach, a facet jak bedzie z nia sam na jakims odludziu moze posunac sie do wszystkiego... zreszta autorka tematu na pewno zdaje sobie z tego sprawe...

Na pewno sobie zdaje sprawę. Ale za 5600 miesięcznie wstawi sobie nowe zęby na miejsce wybitych, oparzenia po papierosach przestają boleć po dwóch tygodniach, w sumie jak odłoży ze dwie miesięczne pensje to może starczy na to żeby blizny po żyletce usunąć z piersi:) Spoko z taką kasą t wiesz, da radę :)

Gość dziewczyna sponsora
Fajnie jest mieć kasę. W dodatku zarobioną w latwy i przyjemny sposób, ale bezpieczenstwo stawia sie na pierwszym miejscu... ciekawe ile lat ma autorka tematu, bo chyba nie za bardzo wie na co sie decyduje :)

Gość gitarra
historia z zycia wzięta: jechałam z siostrą samochodem -ze trzy lata temu- koło 2 nad ranem do katowic, na wysokosci osiedla kukuczki zobaczyłam biegnącą w stronę drogi przez krzaki i trawe krzyczącą pólnagą dziewczynę, blondynkę, myślałam, ze przed czymś ucieka, ale nikogo nie było, zatrzymałam samochód, dziewczyna była roztrzęsiona,potragana, przerażona nie mogła prawie wydusić z siebie słowa: ślady krwi na twarzy, potargana bluzka majtki i buty na koturnach- ekspresem ją odwiozłam do najbliższego patrolu policji, który na szczęscie był niecały kilometr dalej- z koleżanką umówiły się na spotkanie sponsorskie, znalazły sie na jakiejś chacie, pojawiło sie więcej facetów, ona uciekła by sprowadzić pomoc dla koleżanki, która miał, mniej szczęscia... walczyła o życie nie wiem jaki był epilog...

W dodatku zarobioną w latwy i przyjemny sposób" a jak sie okaze ze koles ma problemy z erekcja ? :P:P:P

Britnej z Pirs - za tę kasę kupi swojemu facetowi BMWice żeby mógł za darmochę postukać gimgówniary w lesie :)

a gdzie szczerość, wierność i uczciwość wobec faceta z którym jest w związku w portfelu sponsora ;)

Gość dziewczyna sponsora
No to się dziewczyna bedzie musiala niezle nagimnastykowac, ale za ta kase... wiele dziewczyn jest zrobic w stanie prawie wszystko... niestety tych rzeczy nie mozna wymazac z pamieci..

Gość Jurek z Polnocy
jestem facetem,przypadkow trafilem na ten watek i ..jestem w szoku!!! Te wszytskie dobre rady,ze moze tak ale sie zastanow,ze kasa dobra ale ryzyko.....no przeciez nazwijmy rzecz po imieniu....to jest zwykle kurestwo,sponsoring jest gorszy od prostytucji,prostytutka przynajmniej mowi otwarcie o tym co robi i jeszce jakby placila podatki to niech normalnie funkcojnuje w spoleczenstwie....ale sponsoring????? za plecami faceta??? Juz sam fakt ze pomyslalas o tej propozycji powaznei swiadczy o Tobie!!!

Gość Jurek z Polnocy
wale po godzinach konia w kiblu :P ;)

Gość Jurek z Polnocy
o waleniu konia to byl podszyw,,,,zreszta nawet jakbym walil to lepsze to niz dawanie tylka za kase

Gość dziewczyna sponsora
Ale moze ta dziewczyna nie ma faceta? Poza tym sponsoring to jest staly uklad... laska ma tylko jednego faceta... a gdyby byla prostytutka codziennie mialaby ich w sobie.. niezliczona ilosc... moja kolezanka stoi na trasie... ostatnio miala 18 klientow.. dla mnie jest to nie do pojecia, dziewczyna wstydzi isc sie do ginekologa.. a staly facet.. jest na pewno lepszym wyjsciem, niz oddawanie sie w burdelu..

Gość karla0123
jak mozna takie cos robic, zupelnie nie pojmuje ... i w dodatku ta dziewczyna jest z kims w zwiazku . zal mi jej , ja bym nie spojrzala w lustro nigdy po takim czyms , nalezy sie szanowac i miec honor i godnosc, czy w dzisiejszym swiecie tylko hajs sie liczy?? ;/

ma faceta tylko On niestety zarabia tylko 3 tysiące. A jej się marzy kariera za 5 tyięcy. Najlepszym wyjściem to jest nie dawać dupy za kase. Nie łacha zabrać się za normalna prace.

Gość Jurek z Polnocy
do dziewczyny sponora: widzisz jakie masz chore myslenie,miedzy oddawaniem sie jednemu facetowi a 20stu na drodze nie ma zadnej roznicy.To jest zwykle szmacenie sie,,,,a i tak bardziej zrozumie panne ktora otwarcie przyzna--tak jestem prostytutka! niz taka z podwojna moralnosci utrzymanka czy dziewczyna sponora