Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliinkaaaaaaa

Jutro spotkanie sponsorowane-nie wiem czy dam rade..

Polecane posty

Gość maliinkaaaaaaa
nie rozumnie co w tym złego? obie strony sa zadowlone :P normalnie takiej kasy nigdzie nie zarobie!!!!!! gdzie???

Gość karla0123
to fajne masz kolezanki co na trasie stoją - gratuluje hehehe , powiedzmy o tym tak : ze ani sponsoring ani burdel nie jest lepszy ! kobieta powinna sie szanowac a nie dawac dupe za pieniadze jak ostatnie ku...wy z trasy ...

nie rozumnie co w tym złego? obie strony sa zadowlone normalnie takiej kasy nigdzie nie zarobie!!!!!! gdzie??? spytaj sie jeszcze o zadowolenie tej 3 strony ;) :P

Gość dziewczyna sponsora
Skoro Ty nie widzisz tej roznicy, to ok. Dla mnie jest ona bardzo duza. Sponsoring to namiastka zwiazku.. milo spedzamy czas, nie tylko w lozku. Wychodzimy gdzies razem. Sponsora wybieram sobie sama. W burdelu nie masz tej mozliwosci. Przyjmujesz kazdego klienta... grubego, spaiacego, chudego, pomarszczonego.. skoro nadal nie widzisz roznicy... Ale z jednym sie zgodze... w obu przypadkach jest to kurestwo. Co do autorki... skoro ma faceta, to... no coz... zostawiam bez komentarza...

Gość dziewczyna sponsora
A co do tej mojej kolezanki... podejrzewam, ze jest uzalezniona od seksu :) I zarabianie kasy w ten sposob daje jej niesamowicie duzo satysfakcji.. przyjemnosci i kasy :)

Gość karla0123
malinkaaaa - powiedzialas ze to przyjemnosc dlaobu stron - to czemu napisalas wyzej ze sie zastanawiasz , ze nie wqiesz czy daszrady itd itp, wahasz sie bo wiesz ze to nie bedzie wcale taka przyjemnosc z kims kogo nie znasz kogo nie kochasz itd ... ale idz idz bedziesz mila w koncu te wymarzone 5, 600 na miesiac :)

dziewczyna sponsora - IMO lepsze niż małżeństwo dla kasy bo nie oszukujesz. Choć osobiście nie popieram tego precederu.

Gość Jurek z Polnocy
"Ale z jednym sie zgodze... w obu przypadkach jest to kurestwo" To dobrze ze przynajmniej zdajesz sobie sprawe czym sie tak naprawde zajmujesz....ale nie oceniam i nie przeszkadza mi to jesli sie wlasnie nazywa sprawe po imieniu a nie piepszy o namiastce zwiazku,o tym ze facet lepszy itp.

Gość dziewczyna sponsora
Ja nikogo nie chce oceniac, bo tez nie jestem swieta. Poza tym to nie moje zycie... autorko tematu zatsanow sie czy poradzisz sobie z taka sytuacja.. z tym, ze niewielu osoba mozesz o tym powiedziec... ze do konca zycia bedziesz zyla ze swiadomoscia tego co robilas... i pamietaj takze o tym, ze nie jest latwo odejsc.. raz zasmakujesz pieniedzy i bedziesz chciala wiecej, wiecej...

Gość karla0123
moglas jej poradzic juz zeby poszla do burdelu tam przynajmniej dziwki maja badania :) ale przyznajcie sie wy wszystkie dzi..ki sponsorowane ze tak na prawde marzy wam sie prawdziwa romantyczna milosc , tylko ze wzgledu ze patrzycie na świat przez $$$ to musicie dawac dupy na sile.... bez milosci.... ja mam chlopaka ktorego kocham, i nikt mi nie powie ze seks bez milosci jest taki sam jak z milosci ... zazdroscicie tym szczesliwym dziewczynom co? no ale życie... wy musiscie zarabiac do konca zycia dupą sorki :) hehehehehe

Gość dziewczyna sponsora
karla ja nie mysle o facetach... nie mam czasu ani ochoty na zwiazek, chociaz moglabym miec jakiegos na juz, bo jestem atrakcyjna kobieta, ale po co? Zeby prowadzic podwojne zycie i oklamywac go? Nieczego Wam nie zazdroszcze. Kazdy zyje tak jak chce. Tobie kest dobrze... mi rowniez i nie mam zamiaru narazie tego zmieniac.

Gość karla0123
zgadzam sie z jurkiem ze juz lepsze sa te co otwarcie sie przyznaja ze sa dziwkami, niz te ciche wody co daja po kryjomu a w niedziele zapieprzaja z chlopakiem na msze do kosciola :) heheh to doiero jest kure..two ...

Gość xx...
nie zgadzaj się na to zeby jechać z nim w ustronne miejsce samochodem! Przeciez ty go w ogóe nie znasz, zastanów sie troche. 5000zł miesiecznie to jest duża suma ale wszystko zależy od ilości spotkań i wymagań. Jeżeli wymaganiem jest pierwsze spotkanie w aucie to wybacz ale jesteś naiwna. Facet albo cie oszuka albo zapłaci ci znacznie mniej. Normalny mężczyzna z klasą chcący sponsorować dziewczyne rozumie jej obawy i na pierwsze spotkanie zaprosi do hotelu a nie do samochodu! Więc naprawdę radzę ci uważać i nie zgadzac się na to spotkanie w samochodzie.

Gość Malinkaaaaaaaaa
nie prezczytalam wszytskiego bo zbieram sie na uczelnie. ale z grubsza- juz raz bylam z nim na \"odludziu\" on napalony, zaczal mnie calowac a ja \"ze nie dam rady, zeby mnie odwiozl\" odwiozl. 2. pytalam o jaki seks mu chodzi. Mowi klasyk, pytam czy oral a on \"jak bedziesz miala ochote\" po czym dodal \"a co bedzie jak sie w Tobie zakocham\"?

Gość pogielo cie
a jak trafilas na psychola to wyobraz sobie moze cie wywiezc do lasu i .....mozesz bardzo zle skonczyc , puknij sie w czolo zanim zaryzykujesz,nie wspominajac o psychice wlasnej ktora sobie mozesz pieknie uszkodzic - przeciez bedziesz z tym zyc babo!!!! w koncu studiowac wiecznie nie bedziesz a po studiach jak sie sprezysz tez mozesz swietnie zarabiac,a tak na koniec spytam o twojego faceta - kochasz go wogole ????? no wkurzylas mnie :( zycze ci oleju w glowie i pokory ,pokory w stosunku do zycia bo jest naprawde krotkie i warto je poszanowac,nie po to rodzice o ciebie dbali abys tak sobie z nim lekko i beztrosko igrala poszanuj wiec chociaz ich !!!!

Gość dziewczyna sponsora
Malinkaaaaaaaaa widzę, że już zdecydowałaś co zrobisz, chociaż może jeszcze masz jakieś wątpliwości. Wobec tego.. uważaj na siebie... bo cóż więcej można dodać :P

Gość tomiasty
Normalny facet to ma żonę/partnerkę i stara się realizować w związku a nie sponsoruje jakieś małolaty. Sam fakt, że chce robić to w aucie z dziewicą to już 100% potwierdzenie, że to jakiś zboczeniec i degenerat. A z tą kasą to jest tak, że zapłaci albo i nie. Może powie, że to co dostał było warte tylko 100zł?

Gość karla0123
no wlasnie - nie stac go na hotel ? przeciez jest taki bogaty :p heheh oj naiwna dziewczyno :) tylko nie zdziw sie jak pojedziecie do lasu a tam wyskoczy jego 10 kolegow :) bedziesz miala wtedy wiecej pracy :) ale oplaca sie pomysl 5,600 x 10 :) eeeeeeeeehehehhehehhe

Gość pogielo cie
jestes naiwna az tak? oczywiscie ze cie odwiozl,zdobywa twoje zaufanie bo chce zebys sama tego chciala widocznie nie ma zamiaru cie gwalcic .....na razie

Gość umbaumba
wez ze soba transparent z jakims chwytliwym haslem jak bedziesz po drodze szla moze sie wieksza klientela nawinie

Gość a mi otwiera się
naiwniaczka... zakocha się hahhahaha.... jakbędziesz miała ochotę hahahhaha - na wszystko będziesz musiała mieć ochotę...

Gość xx...
skoro aż tak się uparłaś na ten samochód to kup sobie chociaż gaz pieprzowy na wszelki wypadek. Chociaz jak już ktoś napisał jak wyskoczą jego koledzy to niewiele ci to pomoże. Druga sprawa. To, że był miły wcześniej o niczym nie świadczy. Może i dobry z niego a może nie. Nie znasz człowieka więc mu nie ufaj do końca.

Malinkaaaaaaaaa - a tak na poważnie to więcej płacę asystentce. Musi tylko dbać o to żeby mi głowy nie zawracali pierdołami.

Gość karla0123
no wlasnie.. dobrze ktos napisal ... ze normalny facet to ma żone lub stala partnerke a nie szuka jakis obcych malolat na sponsoring .... w ogole dziwie ci sie ze ty sie nie boisz jechac gdzies z obcym facetem.. a jak cie pobije? a jak zgwalci? itd itp?l ;/

Gość xx...
a i jeszcze coś do ludzi którzy wiedzą tyle na temat sponsoringu. Byliście w takich układach? Nie? To po co pisać, że będzie musiała wszystko robić? Niech będzie ostrożna i oby ten facet okazał się w porządku. Skoro dziewczyna już podjęła taką decyzję to pozostaje jej życzyć tylko tego by ją nic złego nie spotkało. Ale jeśli ma słabą psychikę to i tak odbije się to na jej późniejszym życiu. Co do miłości to wybacz ale to jest śmieszne i naprawdę jeśli w to wierzysz to świadczy tylko o tym, że się do tego psychicznie nie nadajesz.

Gość lop
dziewczyno, naprawdę myslisz , że sa na świecie jelenie, którzy są skłonni wydać miesięczni 6 tys. złotych żeby pobzykac ot tak? podczas gdy w burdelu moga to miec taniej? że nie wspomne o darmowym romansie z wygłodniałą uczuć kobietą???? Jesli facet jest skłonny płacić taka kasę to widać ma jakies specjalne potrzeby. Może lubi uderzyć? Może lubi perwersje?' Jak myślisz czemu wybiera młoda niedoświadczoną dziewczynę? a no bo nie kazdy lubi obspermiona prostytutke po 20 klientach na dzien. Zeszmacona i zasyfiala. Obrzydlistwo

xx... - wiem bo "zdrapuje ze ścian" takie "wyeksploatowane" panienki, zapewniam im leczenie, ochronę i próbuję pomóc jakoś wrócić do normalności. Choć mi to bokiem wychodzi :)

Gość psychiczna tortura orencz
brawo za udana prowokacje na ktora kolejny raz dalo sie nabrac pol kafe:D