Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agyyy

Maturzysci ! Co podejrzewacie na maturze ?

Polecane posty

Gość ddsssssssssssssssssaa
dzięki !!!!!!!!!!

Gość Agyyy
I co sie uczycie na wos/ z czego ;>? Ja kurde nic nie robie i nawet nie mam ochoty ;| Po cholere ja to wzielam. ps. nie wesela nie bedzie ;) Mówie wam , ze beda Chłopi ;o

to jest wesele czy nie ;(

lady a moze byc ,że wiersz i wiersz?:o

ja sie polskiego nie boje moja polonistka jest zajebista :D i swietnie omawiamy kazda lekture :P czy tez wiersz :PP albo ja mam taka dobra pamiec? :P

moja babka od polskiego przewiduje Wesele w zeszłym roku był rok Wyspianskiego wiec nie dali Wesele bo byłoby to zbyt oczywiste, a w tym całkiem mozliwe ze bedzie bo jeszcze go nie było na nowej maturze a na wosie moj nauczyciel obstawia transformację ustrojową lub zagrozenia wspołczesnego swiata. a zgaduje co roku tazke wierze ze i tym razem zgadnie :)

Gość Agyyy
Faktycznie, teraz patrze ze jest A tak cwaniakowalam ;| No to jeszcze + wesele do czytania ;\ Ale polski kazdy zda ;) Chyba... sram przed wosem ;|

mistrz i małgorzara,proces, to jest na rozszerzeniu

ja też sram przed wosem miałam 34% i 22 % ;/ porażka :o :o ja pitole....

spoko;d liczmy na to ze moze temat chociaz bedzie lekki ja ide czytac streszczenie granicy bo jej kompletnie nie pamietam:|

:) mi tez kiepsko poszlo na rozsz. z wosu dlatego :P stwierdzilam, ze nie ma co sie rzucac z motyka na slonce i zmienilam na podstawe :) NIE ZAŁUJE!!!!!!!! :D

P.S. na mojej maturze był Potop, Kordian i Nie Boska Komedia :classic_cool: dacie rade matura to pestka, zobaczycie jak sesje beda - matura 2 razy w roku ;)

Gość Agyyy
A ja wos mam od tego roku, nauczycielka ma PRZYSIĘGAM 71 lat nic komplenie nie uczy, co lekcje powtarza to samo i gada o swojej córce i kocie... Porazka i co ja mam umiec...

Gość maturkaaaaaaaaaaa89
stacie po gaciach... bedzie co bedzie i tyle

a ja zdaje wos jako przedmiot dodatkowy wiec na rozszerzeniu i zaluje jak cholera ze go zdaje bo okazuje sie ze nie bedzie mi do niczego potrzebny :(

Agyy :P w takim razie glupotą bylo podejscie do wosu.. on wcale nie jest taki latwy jak sie wydaje ;) zacznij wierzyc w cuda... :P

Gość Agyyy
ale jezeli chodzi o wos to czasem pods jest trudniejsza , trzeba wiecej miec zakutej wiedzy lekcyjnej, reguły itd a rozszerz to taka wiedza ogolna, swiatowa

Gość Agyyy
Wiem, straszna głupota, ale co poradze. Nie bede plakac nad rozlanym mlekiem.. Dobrze, ze jeszcze jest poprawka w sierpniu !;O ALe i tak bedzie juz za pozno zeby sie na UP w KRK dostac...

Gość jasnowidzacy maturzysta
gowno bedzie,nic nie bedzie swinska grypa bedzie i bedzie wszystko odwolane buhahahahahaha

ewentualnie bedzie Romantycznosc Mickiewicza bo to jest dopiero od zeszłego roku w podstawie programowej