Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość araradek

W jakiej dzielnicy polecacie zamieszkac w Londynie

Polecane posty

Gość araradek

chcialbym wynajac pokoj za max 75-80 futnow na tydzien, w 2 lub 3 strefie, gdzie jest w miare czysto i jest malo kolorowych

Gość rastafariiian marian
polecam brixton, peckham i new cross gate..no moze tez byc elephant and castle

Gość polecam SOHO
:-D :-D :-D

Gość ja tez polecam Soho
;) XD

Gość mimi27
Angel!!!!!!!

Gość kylie05
max 320 funtow miesiecznie za pokoj? z rachunkami? o 1 strefie zapomnij, jak ci sie uda w drugiej to gratulacje. pomysl o 3 strefie np. ealing broadway tam sa sami polacy jezeli ciagnie cie do rodakow. poza tym mieszkanie w 1 strefie/centrum wiaze sie z wyzszymi rachunkami. councile tax oraz cenami w sklepach wiec przemysl

Gość autor tematu*
brixton, peckham i new cross gate..no moze tez byc elephant and castle - wiem co oznaczaja te dzielnice :-) - ale chyba nie jest tam az tak zle, poza tym sam mieszkam na Wood Greenie i Tottenhamie - jak na razie nic mi sie nie stalo ja nie pisalem o 1 strefie, wiem ze w 2 tez trudno, ale w 3 powinienem coz znalezc. Myslalem o Ealing - to ladna dzielnica, jest wielu Polakow ( lepiej niz czarni ), ladne polskie dziewczyny :-) ale troche za daleko

Gość i ja tez KLIK
Wimbledon :P

Gość a ja mieszkam
w okolicach brixtonu i nie narzekam, mieszka mi sie super, swietne polaczenia w kazda strone, mam niedaleko do parku jak i do klubu na nocne szalenstwa, brixton nie jest tak czarny jak to kiedys bywalo wiele sie zmienilo i na pewno jest bezpieczniej niz na polnocy

Gość malgoska z clapham
ja mieszkam na clapham i bardzo mi sie fajnie mieszka, polecam tez balham, elephant and castle jest straszny ale ma super polaczenia ..do centrum 10 min autobusem, jesli sie mieszka w glebi w strone kennington lub borough nie jest tak zle

Gość Czemu mieszkacie w..
Londynie i ciagle jestescie rasistami. To okropne. Ciagle te slowa leopszy niz czarny, ciapek....

Gość poniewaz wychowawywalismy
sie w spoleczenstwie jednonarodowym, i sie od tego nie mozna odzwyczajic wiadomo ze sa ludzie dobrzy i zli, ale istnieja tezn narody, jak bedziesz mial spory konflikt z Albanczykiem to pozniej bedziez do nich uprzedzony ale trzymajmy sie tematu

ale na ealingu kochany to minimum 100 za pokoik:) no chyba ze dziura jakas..

Gość eee tamm w londynie
tob wszedzie tak samo ,ja mieszakm na leyton i dla mnie nie ma roznicy 0a wdzesniej mieszkaloam na ealing i na acton- mieszanka narodowa wszedzie jest a co niby jest aldnego na ealing czego nie ma na leyton?

Gość dfvvvvvvvvvvvvvvvv
Brixton.. życzę powodzenia..byłam tam raz u koleżanki i nigdy więcej, ..mieszkam na South Croydon, żadnych czarnych czy ciapatych, na Wiktorię mam 20 min,

Gość boska z croydon
hohohoh na south croydon nie ma ciapatych z ani czarnych? buahahahha chyba ty mieszkasz w innym croydon niz ja.......

Gość madziula1985
ja mieszkam na peckham rye niedaleko east dulwich i bardzo ladnie tutaj jest wieki park dobre polaczenia, a teraz to i peckham nei jest takie starszne jak kiedys mowiono, da sie zyc

Gość Stamford Hill
Skoro mieszkasz na Wood Greenie i Tottenham, jak piszesz, to do Stamford Hill nie masz daleko. 3 przyst. do Victoria Line (Seven Sisters) i 3-4 przyst. do Picaddily (Manor House) A ceny takie same, bo i okolica ta sama, tyle ze duzo spokojniej, bo tu przewazaja zydzi, glownie ci ortodoksyjni, wiec nie musisz sie bac wracajac pozna pora do domciu, ze cie np okradna czy pobija...

teraz jest wszedzie tanio przez kryzys. ja mieszkam na canary wharf co kiedys myslalam ze sie nie wydarzy.

Gość sgiraa

Gość siupp

Gość claphamka
wszedzie orangutany i apacze

Gość spoko orinoko
jak czytam jakie sa ceny wynajmu w londynie,to wlos sie jezy na glowie.ja w duzym ang miescie wynajmnuje caly flat za 340 f-swiezutko po remoncie,2-poziomowy...mam nadz,ze chociaz dobrze zarabiacie:-)

Gość a lyzka na to niemozliwe
W jakim duzym miescie mozna wynajac dwupoziomowy flat za 340 funtow? Nie wierze!!! :D

Gość spoko orinoko
no to uwierz-Manchester:-)

Powaznie? Pytam bardzo powaznie - mieszkam w Ashton, place 500 funtow za zwykly 3 bedroom flat. Jaka dzielnica? Nie oplaca mi sie mieszkac daleko poza miastem za ta cena jezeli w Manchesterze moge miec taniej za ta samo. Podaj dzielnice, please! :-)

Gość spoko orinoko
Openshaw,czyli w sumie niedaleko:-)Landlordami jest starsze malzenstwo,zarejestrowane w city council,moze dlatego nie zadaja Bog wie jakich cen.Przyjedz kiedys do Openshaw i zobacz,jakie sa mieszkania do wynajecia,moze cos taniego znajdziesz.Stad jest tylko 20 min do centrum.

Gość spoko orinoko
aha,ja wynajmuje 1-bed flat,takze na pewno mniejsze od Twojego:-)

ok, dzieki :-)