Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakochana w zelkach-Misiach

RANKIN miejscowości NADMORSKICH.

Polecane posty

Ja nie bardzo mam co zamieszczec w tym rankingu, dlatego go zalozylam.jakie miejscowosci nadmorskie polecacie na wakacje i czym sie wyrozniaja, ze akurat te polecacie.Interesuje mnie Mielno, jak tam jest poleca ktos? Ja zaczne. Miejscie 1. Łeba. bylam tam juz 4 razy i jeszcze bym pojechala ale moj facet juz nie chce,dla niego bylyby to siodme wakecje w łebie. Uwielbiam Łebe bo jest malym miasteczkeiem, bardzo duzo mlodych ludzie, imprez, dyskotek, barow.Cenowo chyba średnio.Co roku za kwatere place 50 zl. za osobe, ale powiem szczerze ze na prawde wysoka jakosc.Aneks kuchenny, lazienka, czysto, ladnie, przyjemne, blisko morza... Jedyna wada jest strasznie zatłoczona plaza

Gość karwia
baerdzo szeroka plaża , spokojnie , tanio

to zależy jaka grupa społeczna zwariowane nastolatki, pary, grupa młodzieżowa, rodzina z dziećmi małymi, rodziny z dziećmi dużymi, starsi to Kołobrzeg, do Mielna jeżdżą zawsze wszystkie geje z Polski mi najbardziej pasuje Ustka

Konkretnie to znow planujemy z moim chlopakiem wakacje w Łebie, ale pomyslalam ze moze tym razem co innego.No my jestesmy zwyczajna para z dlugim stazem, lubimy sie bawic, wiec nie szukamy zadnej zacisznej miejscowosci dla emerytow i rencistow.Duzo miejsc do imprezowania, kawiarnie, pizzerie, koze cos typu kokardy, bandzi (nie wiem jak to sie pisze i nie chce mi sie sprawdzac), bez ograniczen finansowych, chociaz wolalabym jakies kwatery w rozsadnej cenie, bo wtedy mozna wybrac sie na kilka dni dluzej.My plenujemy standardowo 10 dni i zalapac dwa weekendy