Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anoda

Pomyłka testu czy ciąza?

Polecane posty

Gość anoda

mam powazny problem z ustaleniem ciazy... Ostatni okres mialam 48 dni temu po zarzyciu Luteiny (13 marca) a nastepinie dziwne plamienie 33 dni temu (28 marca). Dodam ze starania o dzidzie były porzadne ale zrobilam test i wyszedl negatywny... do ginekologa sie umowilam za tydzien. objawy mam, caly dzien jestem bardzo senna i przesypiam cale noce co wczesniej mi sie nie zdarzalo, do tego apetyt no i zmienne nastroje,.. co mam o tym myslec? mozliwe ze Dzieciatko jest mimo negatywnego testu?

Gość test zawsze moze być wadliwy
zwykle zaleca się zrobienie dwóch różnych testów, dwóch róznych firm, oczywiście rano lub badanie bezpośrednio z krwi. Możesz miec tez jakieś zaburzenia hormonalne lub sobie ciąze wmawiasz

Gość anoda
stosunki byly regularnie , a ostatni byl w niedziele a test w poniedzialek

test wykrywa ciążę po około 2 tygodniach od stosunku, więc nawet jeżeli przedtem nie zaszłaś w ciążę, to kto wie czy to nie stało się np w niedzielę?:)

Gość anoda
hmm nie bralam pod uwage ze moglam zajsc w niedziele... jak do konca tygodnia nie dostane okresu to sie wybiore na HCG tak jak radzicie :) dziekuje za odpowiedzi Kochane :) mam nadzieje ze wszystko sie skonczy pomyslnie i dzidzia bedzie z nami :)