Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niealezskadnie

czy zachowuje sie jak darmowa prostytutka????

Polecane posty

Gość niealezskadnie

a wiec spalam z tyloma kolesiami ze nie moglabym ich zliczyc (kolo 20) ale tych co tylko mnie tam dotykali czy lizali bylo pewnie z dwa jak nie trzy razy wiecej ciagle uprawiam seks, praktycznie co tydzien a nie mam i nigdy nie mialam chlopaka na stale uprawialam seks z dziewczynami ciagle chce sie kochac nawet jak na seks nie mam ochoty ostatnio kochalam sie z chlopakiem na trawie ktory potraktowal mnie jak dziwke, bil mnie wyruchal w tylek i cipe, spuscil sie do buzi a mnie sie podobalo ogolnie lubie byc bita wyzywana traktowana jak szmata z reguly kocham sie bez zadnego zabezpieczenia i ciagle sie boje o choroby i ciaze ale nie umiem przestac mam kolegow do ktorych moge zadzwonic zeby sie pokochac bardzo sie podniecam jak robie loda a chlopak mnie szarpie za wlosy i rozkazuje patrzec mu w oczy bylam molestowana w dziecinstwie wydaje mi sie ze nie ma rzeczy do ktorej nie mozna by mnie bylo namowic jakos jestem taka bezzasadowa. a wbrew pozora nie ubieram sie wyzywajaco i podobno wygladam strasznie niewinnie wszyscy mysla ze jestem grzeczniutka dziewica. czy jestem bardzo zepsuta? czy zachowujecie sie podobnie dziewczyny?

Gość xcgd
free for all !

Gość xcgd
free for all !

Gość gość
a może po prostu jesteś nimfomanką?

Gość gość
Jeśli to co piszesz jest prawdą a nie jakimś trollingiem... Myślę że powinnaś udać się do seksuologa lub psychiatry (ten jest bardziej dostępny). Piszesz, że jesteś rozwiązła seksualnie i robisz to nawet wtedy gdy tego nie chcesz, i robisz to bez zabezpieczeń pomimo obaw o choroby zakaźne. Z tego co się orientuję to wygląda na chorobę. Z pomocą specjalisty dasz radę z tego wyjść ale musisz chcieć z nim/nią współpracować. Wiem, że będzie to dla Ciebie trudne z kimś o tym rozmawiać, jedyne co może Ci pomóc w tym to Tajemnica lekarska i wiedza o tym że bez Twojej zgody nie można Cię hospitalizować (za wyjątkiem sytuacji zagrożenia życia Twojego lub ludzi z Twojego otoczenia). Lekarz do którego pójdziesz nikomu o tym nie powie. Walcz o siebie zanim nabawisz się jakiejś choroby zakaźnej lub ktoś zrobi Ci krzywdę. Trzymam za Ciebie kciuki!

Gość gość
ale sie podniecilam :P

Gość gość
A może zamiast domoroslych psychologicznych osadów, pozwolimy dziewczynie się wygadac? Powiedz lepiej o tym co robilas z tymi facetami. Kilka pytań: czy wsadzalas im palce do tyłka, czy lizalas ich tam, czy dałaś włożyć sobie całą rękę, czy robiłaś prawdziwe głębokie gardło, czy pozwoliłas oddać na siebie mocz? Nic wiecej nie przychodzi mi do głowy. Podniecilam sie☺

Gość lukicichawoda
Chetnie bym Cie poznal bo tez potrzebuje sexu. moje gg 1898532 niepelnosprawny Łukasz

Gość gość
prowo