Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamammamamamamammmma

czy to wiatrowka???

Polecane posty

powiedzcie mi prosze jak objawia sie wiatrowka???Pytam, bo dzis tesciowa stwierdzila ze moj synek na 99% ma wiatrowke. na sie na tym bo tez ma corke ktora ostatnio przechodzila ta chorobe. Ale wiem ze tesciowa ma tez tendencje do przesadzania. Moj maly ma kilka krostek(ale takich naprawde malutkich, niektore wrecz prawie niewidoczne) na udzie ze 4, na rece 2, na brzuszku taki prawie nic ale niby jest ich kilka-trzeba sie dobrze przyjrzec i jedna na nosku. To tyle. Nie ma goraczki, nic wiecej mu nie jest. Nie bardzo jak mialam isc do lekarza bo maz wyjechal i nie mialam co zrobic ze starszym dzieckiem. Jutro to samo. No ale jesli bede musiala to oczywiscie pojde. To jak myslicie, czy to moze byc wiatrowka??Jakie jeszcze ma objawy??Dodam ze maly nie ma jakiegos bezposredniego kontaktu z innymi dziecmi...

Gość asdfghjklwa
pierwszy raz słysze o wiatrówce. Nigdy nie spotkałam się z tą chorobą więc nie pomogę ale życzę zdrówka twojemu synkowi...

Gość wiatrowka to inaczej ospa
wietrzna.

Gość wiatrówka to ospa
teraz popularna wsród maluchów, w moeje miejscowosci wszystkie dziebi które nie przechodzily ospy to chorują ja teraz czekam na jakies objawy u mojego dziecka, zaczyna byc wieczorami zmeczona i boli ją glowa typowe przy ospie na poczatku

no a co z tymi krostkami jak opisalam???

Gość wiatrowka to inaczej ospa
ja przechodzialm ospę dopiero w wieku 12 lat(teraz mam 27)Z tego co wiem to im wcześniej się ją przejdzie tym jest lagodniejsza:)

Ja szczerze powiedziawszy nie szłam do lekarza kiedy moja córka miała ospę. Poinformowałam przychodnię telefonicznie potem przy kolejnej wizycie lekarz wpisał adnotacje w książeczce i tyle. A co do dziecka autorki to musisz jutro obejrzeć malucha czy jest tego więcej. Zaczerwienione punkciki z pęcherzykiem na wierzchu. W razie gdyby były to kupić pudroderm i smarować. Aha, moja córka w ogóle nie gorączkowała

Gość wiatrówka to ospa
pierwsze pojawiają sie wlasnie pojedyncze plamki ,, potem robią sie krostki , tez nic niewiem o tej chorobie , wlsnie wpislamam w google i czytam i tobie tez radze , duzo wiecej sie dowiesz ja czuje ze u mojego dziecka zaraz sie pojawią krostki, ma juz objawy przepowiadajace tą chorobe

Gość czemu nie wypełniacie
jak zaczną podchodzić wodą i bardzo swędzieć to na pewno ospa wietrzna