Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam zielonego pomyslu

jak zerwac

Polecane posty

Gość fgjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ps tacy faceci zawsze potem mówią, że zostali porzuceni, bo nie mają góry pieniędzy i czerwonego ferrari. i jakoś nie zastanawiają się nad tym, że ich następca też nie ma a nie został porzucony.;)

Po prostu powiedzieć, że nie miało się gorszego kochanka. Wydaje mi się, że facet jakoś nie miałby oporów, żeby wygarnąć coś takiego kobiecie. :P Szczerość przede wszystkim. ;)

Gość Ju......
A Ty myślisz, że nie będzie pytał, nie będzie chciał znać powodów? Wyobraź sobie, że ktoś Ci mówi, że kocha Cię, ale nie chce być z Tobą... Jak się wtedy poczujesz? Nie będziesz się obwiniać o taki obrót sprawy? Nie będziesz rozpamiętywać, jaki on był dobry, kochany, doszukiwać się swoich błędów? A jak facet zerwie nie podając powodu i urywając kontakt, to pomyślisz prędzej niż później, że świnia z niego i nie jest Ciebie wart. O! :)

zgubilam temat, sorry. Chodzi o chorobe, nie chce go uwiazywac. Chce odejsc ale nie tak bez slowa. Moglabym teoretycznie powiedziec, ze go nie kocham ale na bank sie zorientuje, bo nie umiem klamac, a on mnie tak dobrze zna. Zerwanie kontaktu nie wchodzi w gre. Ani ja tak nie potrafie ani to nie zda egzaminu, bo przeciez wie gdzie mieszkam, gdzie pracuje.

nie jestem pewna, ze nie odejdzie sam. Ale moge przypuszczac, ze bedzie mial opory. A ja nie chce, by robil cos na sile, wbrew sobie.

Gość co za palant i pasożyt
autorka jesteś debilką. popatrz na to odwrotnie. gdyby twój facet był chory chciałabyś żeby cie zostawił podając inny powód.???? NA PEWNO NIEEEEE. :P

dlatego nie chce dawac mu takiego twardego orzecha do zgryzienia.

Gość fgjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
powiedz, że jesteś chora i nie chcesz go uwiązywać. nie rób z siebie męczennicy.

Gość Ju......
To mu o tym powiedz. Ale jak Cię naprawdę kocha, to nie będzie chciał Cie zostawić...

ale jakiej meczennicy... Meczennice to dopiero zrobie jak z takim tekstem wyskocze. Poza tym on sie nie dowie, niby jak ;)

wlasnie tego chce uniknac, by ze wzgleu na uczucia nie postapil tak a nie inaczej.

Gość Ju......
Nie dowie się, że jesteś chora? A co Ci jest, jeśli można zapytać? Spoko, nie uwiążesz go, przeciez wie i będzie wiedział, czy chce być z Tobą, czy nie.

troche tak... Liczylam na zloty srodek. Od razu wyobrazam sobie te sytuacje i wiem po prostu ze sie nie uda. Przeciez nie zapadne sie pod ziemie tylko po to by zerwac ;)

dooobra, moze na cos sama wpadne. dzieki za starania

Gość z Gazowni Miejskiej
co to za choroba, jesli mozna ? ;) masz HIV, to lepiej powiedz ze go masz i facet odejdzie z honorem :D

Ju. jesteś bardzo niedojrzała i nieodpowiedzialną osobą. Do tego jeszcze egositką, nie interesuje Cie to, że ktoś będzie cierpiał, tylko to żebys Ty miała święty spokój i nie musiała niczego tłumaczyć. Autorko po prostu porozmawiaj z nim i wyjaśnij dlaczego chcesz zakończyć ten związek, powiedz mu jasno o co Ci chodzi i czego oczekujesz. Daj mu do stanowczo do zrozumienia, że nie ma juz szans walczyć.

Gość Ju......
Spoko. :) Każdy robi tak, jak chce. :) :) Pozdrawiam. :)

Gość Henryk Kowalski
Dla mnie ten ukryty powód to ściema. Chce zerwać bo co ? Bo chora na coś ?! Na co ?! W/g mnie jest inny facet. Jakby kochała swojego mena, to nie chciałaby odchodzić wymyślając jakieś powody i kombinując. Niech się przyzna autorka o co tak naprawdę chodzi.