Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka1

czy mój mąż zdradzil mnie w dniu NASZEGO ŚLUBU....

Polecane posty

Gość ktoś nieznanyyyyyyyyy
spokojnie porozmawiaj znim wprost..ja bym zapytala czy mnie zdradził niemoglabym życ w niepewności, przede wszystkim ty znasz swojego męża...musisz wiedziec jak przeprowadzić z nim taka rozmowe....

Gość udaj ze wszystko wiesz ze ktos
ci powiedzial o nich, ze wszystko sie wydalo, zobaczysz jego reakcję

Gość miki miki z afryki
wyjaśnij to bo się zadręczysz!!! spytaj go o to, co się naprawdę tu wydarzyło, albo co się miało wydarzyć. Obserwuj jego reakcje. Powiedz mu, że ktoś cię przysłał specjalnie do domu, że powiedziano ci, że powinnaś coś zobaczyć :) daj mu do zrozumienia, że inni wiedzą o tym. obserwuj, będzies zwiedzić czy kłame, w końcu znasz go parę lat...

Gość pinka20
ja jestem wokalistką i spiewam na weselach. Kiedys Pan Mlody powiedzial mi, ze zaluje, ze sie hajtnął i ze szkoda, ze mnie wczesniej nie znał.. dodam, ze byl trzezwiutki ... jego swiezo upieczona zxona widziala to..jak ciagle rpzychodzil do stolika do mnie, bylo mi tak glupio..zamiast z Nia tanczyc, to jak ja nie spiewalam piosenki, to mnie prosil.. nie wiedzialam jak sie zachowac... tacy są faceci... niestety...spiewajac co tydzien na weselach i widzac co faceci, ktorzy sie hajtają wyczyniają( oczywiscie nie kazdy ale zdarzaja sie prymitywy) to dochdoze do wniosku, ze w zyciu nie hajtne sie... Zaadoptuje dziecko i bede je sama wychowywac... tyle..

straszne rzeczy sie dzieja w tych dzisiejszych czasach :( a gdzie milosc bliskosc przywiazanie uczucia do tej osoby??? tylko seks seks seks golizna wokoł i to wszystko zabiera uczucia i prawdziwa milosc, a co bedzie za 10 lat ?? albo nawet juz za 5 ?

pogadalam z kumpela i mnie lekko wysmiala tzn powiedziala ze R nie jest taki i ze sobie to wyobrazilam tylko ale ona tez nie zna panny z wesela a byla na nim, opowiadalam jej wszystko i niewie kim ona jest po opisie..

on teraz oglada tv podalam mu obiad jak gdyby nigdy nic i nawet dal mi calusa... jaka ja jestem glupia, jak moglam cos pomyslec takiego...

Gość BOSZEEE
sorry bardzo ale po pierwsze: jakby jakas osoba zasłabła to nie on jedyny by wiedział po drugie powinien w takiej sytuacji Ci powiedzieć że komuś jest słabo i zabiera ta osobę do Waszego domu po trzecie gdzie był ten kolega z którym przyszła? po piąte pytam bo nie czytałam wszystkiego...czy nagrany macie slub? bo jeśli tak to ta tajemnicza osoba powinna tam być widoczna po szóste to że zachowuje się normalnie i daje całusy to przykro mi ale nie świadczy o tym że jest wierny i nie oszukuje Cię.

Gość BOSZEEE
po czwarte to był Wasz dzień i w takiej chwili nie on powinien zajmować się słabnącymi po kątach laskami tylko świadek jest od takich rzeczy oczywiście nie mówię że powinien stać i patrzeć jak goście mdleją ale albo wzywa się karetke albo ktos bliski osobie wyprowadza ją itp... ale nie pan młody!!!!

Gość HGFVGHFJHFGVH
ale sciema

Gość i co z tą zdradą pytałaś

Gość eeeeeeeenergia
Oj autorko topiku....kicha niestety. Jezeli to prowokacja to luz...ale jezeli nie to moje pytanie brzmi: Jak ta kobieta była ubrana,tzn typowy weselny ubiór?Jaka fryzura? Czuje ze to jego kochanka jeszcze jak byliscie narzeczenstwem...przyszła by namącic i powiedziec mu ze go kocha czy cus...cholera wie. Skoro byli sam na sam na 100% cos ich kiedys łaczyło...

Gość I oczywiscie nikt z gosci
Nie zauwazyl ze nie ma pana mlodego? dlugo go nie bylo?

Gość tak bywa
nie wiem czy któś tu jeszcze zagląda ale nie dalej jak w sobotę na ślubie koleżanki mąż zdradził ją ze świadkową a zeby było jeszcze "śmieszniej" to szczepili sie tak że zabrało ich pogotowie... kara ot co no bo łamac przysięgę wierności zaraz po jej złożeniu. Dajcie spojkój jak tu w ogóle sobie wzajemnie ufać.

Gość Ależ to makabryczna historia
Nie dość, że ją zdradził to jeszcze się zaszczepił? Przeciwko czemu, że reakcja była taka gwałtowna? Czy to była taka perwersja- wzajemne szczepienie? :O

Gość le fik
straszne rzeczy dzieją się teraz ależ lata temu moja mama, której młodość przypadła na lata 60 i 70 opowiadała mi o takich przypadkach, których bywała świadkiem jako gość na weselach to nic nowego z tym, że tutaj pachnie prowokacją i rzeczywiście gdyby to była prawdziwa historia to trudno jednoznacznie powiedzieć

Gość le fik
nie rozumiesz :O on ją zaszczepił dopochwowo ale przeciwko czemu to nie wiem :classic_cool:

Nie wiem czy ktoś tak faktycznie wczytał się w wypowiedzi autorki tego topiku, ale brzmią strasznie dziecinnie, niedojrzale :o Żona nie ma odwagi pogadać ze swoim mężem o tym co zobaczyła, boi się prawdy po prostu i że zostanie sama jakby co.. Po drugie co chwila zmienia zdanie, raz, że to jest zdrada, a raz że nie, facet dał jej całuska i już nie wiem co o tym myśleć, ciekawe co powie jak pójdą się kochać :o Nigdy się nie dowiesz jak z nim nie porozmawiasz to chyba logiczne!!! Co to w ogóle za związek, gdzie boisz się podjąć szczerej rozmowy?! Jak tak wygląda te wasze małżeństwo to długo ze sobą nie będzie :o Jeżeli w ogóle to wszystko jest prawdą, bo tak jak napisałam - śmierdzi mi to wszystko prowokacją, wypowiedzi są mało przekonujące, jeśli ktoś wszystko czytał dokładnie..

poza tym nie wiem czy wam nie wydaje się to chore - ale raczej dziewczyna chce stworzyć jakąś telenowelę i przeciąga to wszystko, nie podejmuje niby żadnej rozmowy ze swoim mężem.. Ściemnia, bo chyba każda normalna kobieta spytałaby się swojego męza o taką ważną rzecz! w końcu to może zaważyć o ich związku, a ona wymyśla, że się boi?! No kurde!... :o