Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer87

powiem wam tlyko jedno

Polecane posty

ludzie z kafec nie wierza w moje bogactwo -bo nie chca uwierzyc -wola sobie wymyslac teorie ze zmyslam ,ze kazdy moze tak pisac -bo jest wam tak latwiej zyc -ja jedno wiem jestem bogata -bogatsza od was i to jest najwazniejsze:):P

Gość a skad wiesz ze jestes
bogatsza np. ode mnie? Bo ze glupsza to na pewno :D

Gość wiosenny powiew
no to super :)...tylko czemu o tym komunikujesz wszystkich w koło ?....a gdzie coś takiego jak skromność hmmm ?

Gość ale z kad wiesz ze jestes
bogatsza od ktureś znas wszyscy cie cisna bo sie czubie przechwalasz miej se te firmy i sie nie przechwalaj laluniu

Gość na wakacje do egiptu to
raczej biedota lata hehe :D

Gość a hooj nas to obchodzi

Gość plakLAL
NO I CHOOOJ??????????? DO TEGO TEZ BARDZIEJ POPIERDOLONA...I BRZYDKA JAK NOC...FUNDNIJ SOBIE DEBILKO JAKAS OPERACJE NA MORDE BO STARSZYSZ.....

Gość noiuuuu
chwalisz się czy żalisz?

a wy idzcie do robty zapierdalac za te marne grosze;) hehehe smiac mi sie z was chce daremniaki przez caly miesiac musza zapierdalac za glupie 3-5 tys jak nie mniej

Gość Również bogaty
Jenifer - hmmm jaka Ty ładna jesteś :) A jeśli w dodatku bogata jak ja - to może stworzymy duet :classic_cool: ? Bo na ogół kobiety to na moją kasę lecą. A ja szukam miłości :p

Gość dgkgigibd
wlasnie jak masz tyle kasy to operacje na ten swój pysk sobie zrób

jak jesteś taka bogata, to postaw mi obiad jakiś dobry, bo głodny jestem a nie mam środków w lodówce.

Gość kjfhskfskjf
marna prowokacja

Gość wiosenny powiew
ja się pytam jaki masz cel pisania o tym ....jeśli Ci się powiodło to gratuluje jeśli oczywiście zdobyłaś to wszystko swoją ciężką pracą w co śmiem wątpić nie ubliżaj ludziom ciężko pracującym nawet za 2 tyś miesięcznie bo być może oni są bardzie szczęśliwi od Ciebie ?

a tak btw to cos kiepskie te firmy. Szkoda czasu na firme która przynosi zysku 10 000 miesiecznie lepiej zainwestować w cos bardziej dochodowego

wiosenny powiew mam ochote sie pochwalic to sie chwale a zazdrosne paszczury az im piana z pyska leci na moj widok:P:)

Gość Aska_888
Jennifer ok jestes, ale dlaczego sobie nie zrobisz operacji palstycznej(jezeli oczywiscie Ty jestes na tym zdjeciu) bo ja bym na Twoim miejscu zrobila, zeby polepszyc to co natura Ci dala a urody Ci troszke poskapila, pozdro

britney zpirs chuja tam wiesz co to za frimy -przy ktorych palcem nie trzeba tknac -ty mzoesz pomazyc o takiej kasie bo pochodzisz ze slumsow