Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elsm

moge byc czy nie?

Polecane posty

Gość elsm

W popniedzialek kochalam sie z moim chlopakiem Robilismy to z zabezpieczeniem po tym jakl sie sposcil wlozym mi do pochwy i pare razy wlozyl Czy jest mozliwosc zajscia w cize?

Gość ja 1987
zależy jakie to było zabezpieczenie jesli mowa tu o prezerwatywie to jest mozliwosc dostania sie plemnikow do twojej pochwy ale o ciazy to chyba za wczesnie mowic- nie wiadomo ktory to byl dzien cyklu- dni plodne- plemnik przezywa ponoc do 7 dni w organizmie kobiety!

Gość elsm
Po tym wlozyl mi bez kondona ale przed wlozeniem nie wziol prysnicu wiec czy mozliwosc jest ze ze troche spermy zostalo na penisie i czy moglo sie dostac do pochwy ? Prosze o pomioc:(

Gość elsm
Przpraszam za bledy;( Prosze o pomoc

Gość a jakiej pomocy od nas
oczekujesz ? zrob test .na tym etapie nawet lekarz nie odpowie ci na to pytanie bo jest za wczesnie. moze jestes moze nie jestes .

Gość a jakiej pomocy od nas
albo zrob tzw bete . pobiora ci krew i bedziesz miala wynik- tylko jutro jest swieto , wiec dopiero bedzisz mogla isc na to badanie w poniedzialek .

Gość jesli chodzi o twoje zaptyani
e. to powiem ci ze od momentu stosunku do zaplodnienia i umiescowienia sie zarodka w macicy trwa od 6 - 7 dni . nie piszesz ktroy to dzien cyklu lub kiedy masz dostac okres . testem mozna sprawdzic ewentulna ciaze dopiero po 10 dniach od stosunku . u mnie dopiero test wyszdl kilka dni po spowiewanej miesiaczce .