Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIUNIA001

CO KUPIĆ MAMIE NA URODZINY??

Polecane posty

Gość NIUNIA001

Dziewczyny ratujcie!!!! Niewiem jaki wybrać prezent a to już w niedziele. Dodam że moja mam kończy 61 lat. Muszę kupić już dziś bo wyjeżdżam na weekend i wracam prosto na urodziny. Pomóżcie proszę

Gość NIUNIA001
filiżanki już ma

Gość jakas na przyklad
napisz ile chcesz wydac??

Gość NIUNIA001
masażer też ma :( a jak jej kupię wypasiony krem to stoi na półce 2 lata bo szkoda a używa zwykłego taki typ:)

Gość jakas na przyklad
jak nosi bizuterie pomysl o kolczykach albo jakas przewieszka

Gość i co wybrałaśśśś

Gość jakas na przyklad
fajny kapelusz na lato:)

Gość jakas na przyklad
najlepiej idz do sklepu kup wedlowskie serce czekoladki koszt 32zl zloz zyczenia i po sprawie

Gość NIUNIA001
dzięki dziewczyny chyba jednak postawię na jakieś wypasione słodycze i kwiatek np storczyk

Gość ładny mi motylek ...
Ja swojej kupiłam 25 róż i ulubiony balsam do kąpieli :)

Gość slomiany kapelusz
pojdz do vobisu i wybierz jej jakas ramke cyfrowa- my kupilismy mojej babci na 70 i sie strasznie ucieszyla, bo zawsze narzekala ze odkad sa zdjecia cyfrowe to juz nie ma naszych zdjec, jak kolezanki do niej przychodza to szpanuje ze umie ja obslugiwac :)

Gość Malina:*:*
Moja mama bedzie miala 31 lat nie wiem co mam jej kupic chcem cos niezwyklego czego by sie nie spodziewala a nie weim co ona sie maluje i w ogule ale ona sie spodziwa ze ja jej kosmetyki kupie zamuwilam juz torta zalacilam ale jeszcze prezent Dziewczyny pomóżce

ja jestem zdania, że najlepiej sprawdzają się prezenty praktyczne, może jakiś sprzęt do domu, albo coś podobnego ?? Albo wiem może kosmetyki ?? Kosmetyki myślę będę najlepszym prezentem dla kobiety. Widziałam w aptece e- lek bardzo fajne gotowe zestawy upominkowe;)

A ja jednak prezentu praktycznego bym nie kupowała... A poza tym, jeśli mama jest młoda to na pewno wiele ciekawych rzeczy mogłaby zrobić - dlatego poza np. bukietem kwiatów czy kompletem biżuterii kupiłabym bilet do teatru czy zarezerwowałabym stolik w restauracji dla rodzinki albo (ale to już jeśli ma się do dyspozycji troszkę więcej pieniążka) - może wykupić mamie weekend w spa? Nie wiem skąd jesteście ale w Jastrzębiej Górze jest piekne spa primavera - blisko morza no ale głównie o zabiegi tu chodzi :) Twoja mama lubi coś takiego?

Potrzebuję pomocy... Moja mama kończy 18 lutego 54 lata i nie mam pomysłu co kupić jej na urodziny. Rok temu dostała od nas perfumy (które jeszcze ma), złoty zegarek(którego szkoda jej ubierać), trochę biżuterii, na dzień matki rowerek stacjonarny, na gwiazdkę lampkę nocną, słodycze i masażer do stóp. Kremy i te sprawy odpadają, bo ma tego sporo, ale i tak rzadko używa. Zawsze narzeka, że ją nogi bolą, więc do kompletu tego masażera myślałam o takich twardych żelach, które nakłada się między palce i które rozluźniają, 'tarce' do stóp i jakimś dobrym alkoholu typu sheridan.

Gość Pomóżcie !
POMÓŻCIE ! Moja mama ma za niedługo urodziny i nie wiem co jej kupic. :( mam tylko 14 zł. :( Doradzcie co ! :(

Gość szczerbata Mariola
kup fajne okulary przeciwsłoneczne jak tu ktoś napisał, ale takie oryginalne a nie podróby by chroniły oczy. to jest dobry pomysł.

Gość weronnika28
jasne, że biżuteria :) każda kobieta a już zwłaszcza mamy lubią pięknie wyglądać :D ja swojej na urodziny zakupiłam ostatnio srebrne kolczyki z onyksem http://www.jubilea.pl/akaba---srebrne-kolczyki-z-onyksem--cat-4-id-809.aspx , które do dały jej dużo klasy i powagi :) byla z nich zadowolona i w sam raz przydąły się na ślub mojego brata :)

Gość Inguninka
Mamie to można kupić dużo fajnych prezentów. Chociażby jakąś ładną biżuterię. Fajnie, jak mama poczuje się doceniona tym, że zostanie obdarowana czymś wyjątkowym. Ja ostatnio dla mojej zamawiałam kolczyki w sklepie online jubilea. Bardzo spodobał się jej prezent. Widać było zaskoczenie na jej twarzy. Cieszy mnie fakt, że prezent się spodobał.

Gość gość
Świetnym prezentem dla osoby dorosłej jest alkohol, tylko taki z wyższej półki. Sama kupowałam dla taty whisky i był wniebowzięty ;) W sieci masz większy wybór niz w marketach, jednym z najciekawszych sklepów jest singlemalt.pl. Duży wybór, niektóre butelki są w ciekawych zestawach, cała zakładka z prezentami i upominkami. Sama chciałabym taki prezent hah ;)

Gość gość
Cześć, moja mama 24 kwietnia konczy 48 lat niewiem co kupić pomóżcie bardzo proszę :D

Gość gość
Ja jestem mama/ dzieci 22 i 14 lat / i nie chcialabym aby to byla bizuteria,Alkohol ,portfel wole sobie sama kupic i wybrac.Ja kocham kwiaty /moze byc storczyk/ i slodycze ,lmoje dzieci zawsze o tym pamietaja,a ja jestem zadowolona .czasami jest to jeden kwiatek z czekolada,a czasami piekny bukiet z super pralinami z drogich cukierni w zaleznosci ile maja pieniazkow.Dzieki temu temu mam to co lubie i nie zbieram nie potrzebnych bubli...