Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to żart yy

Spakował się i wyszedł... szok !!

Polecane posty

Gość a ja mysle sobie ze
ze chciał ci dać nauczkę, zebys takich przykrych słów, nawet w żartach nie mowiła, bo komus moze byc przykro, ze kazesz sie z powodu błachej kuchni wyprowadzic. Napisz mu smsa ze przepraszasz i chcesz zeby wrocił :)

Gość a ja mysle sobie ze
ale ale doczytalam, ze on najpierw powiedzial ze sie wyprowadzi ... hm... to w sumie ma co chciał

Gość nie dziwie sie facetowi
nie bedzie musial sluchac ujadania zony i bachora

Gość waniliaPyszna
ciekawe jak to sie zakonczy:)

Gość myjee i myjee
A co teściowa nie mogła do tescia zadzwonić i sie spytać czy synuś już jest?A tak poza tym to dziwne ze umówiła się z nim na 16 a o 18 jeszcze w pracy siedziała:O

Gość to żart yy
On sie umówił z teściem a nie teściową. Teść nie ma komórki. Sama bym już chyba zadzwoniła gdyby miał bo zaczynam odchodzić od zmysłów :o

Gość kruleffna
i co,wciaz nie wrocil? ale kaszana wspolczuje ci

Nie dzwoń..... Nie raz w nerwach mówi się takie rzeczy. Dziwne to i podejrzane.

Gość Twój mąż wróci
a jak nie to trudno. I tak masz lepiej, moj mąż to zawsze mnie pakuje jak się pokłócimy:)

Gość uryna z reguły jest ciepła
Co wy drugiego dna się wyszukujecie. Facet ma dupę, to i znalazł pretekst, żeby wyjść.

Zgadzam się z małą mi! Krótka piłka, skoro tak \"poważnie\" traktuje zonę i malutkie dziecko. Szukał pretekstu i znalazł. Może go jednak przerosło ojcostwo?

Gość tu zajrzyj
MI MAŁA popieram !!!

Popieram mi mala, co to za glupie gierki i zagrywki, jak chce sie wyporwadzic to niech idzie do diabla. Jeszcze powinno sie go spowrotem do domu nie wpuscic.

Zadzwoń na policję jak się nie zjawi. Jak go zgarną i będzie miał nieprzyjemności na komisariacie to następnym razem pomyśli właściwą częścią ciała :P

Gość a mi się wydaje
..., że zjawił się mąż autorki i się teraz godzą :D bo autorki od 20:00 na topiku nie ma!

Gość kolanko
...mi też się tak wydaje....

Wiecie, moj facet tez tak zrobil wlasnie swojej ex. Ona powiedziala, ze jak czegos tam nie zrobi to sie wyprowadzi, on ze droga wolna, to ona ostentacyjnie wyszla z domu, a on juz jej spowrotem nie wpuscil. Jak kto sie chce bawic w durne gierki to niech sie bawi, a jak chce byc w powaznym zwiazku to sie zastanowi.

Gość prowokacja na maxa
nawet cos z godzinami jej sie pokiełbasiło .....ze niby mial byc o 16 a pozniej o 18...cos tu nie gra.....a wy sie tak produkujecie

Gość **clo**
jeśli prowokacja to spoko ale jeśli nie, to nie ma co stresować autorki tekstami o kochance czy coś takiego... ludzie często działają pod wpływem impulsu... może facet miał zły dzień i wystarczyła jedna iskra (kłótnia) i w jego głowie pożar wybuchł...absolutnie go nie bronię!!! wróci, prędzej czy później... :) pozdrawiam

Gość jjjjaaaa
Też kiedyś podczas kłótni wykrzyczałam mężowi strasznie głupi i nieprzemyślany tekst "....żebyś zginął ty wariacie....." a po paru dniach miał groźny wypadek na szczęście nie doznał żadnych obrażeń. Ja nie mogłam sobie tego podarować że w czasie kłótni walnęłam takie głupstwo gdzie potem tego mocno żałowałam ale cóż na szczęście moj mąz jest cały i zdrowy a ja mam nauczkę żeby w czasie kłótni uważać na to co mówię

Gość jjjjaaaa
a co do męża autorki tego topiku to myślę że skoro nie ma go u rodziców to potrzebny był mu ten tzw. byle powód a ona teraz się zadręcza i denerwuje współczuję jej mogłaby się odezwać tu

Gość daewwwwwwwwwwww
da

Gość kikolika
ja mialam taka ostatnio sytuacje ze nie ukladalo sie nam ostatnio z mezem i kiedy wrocilam ze sklepu oswiadczyl mi ze sie wyprowadza. Nie zatrzymywalam go,wyszedl. Nie bylo go dwa dni.Byl u swoich rodzicow do ktorych mam teraz zal ze nawet nie powiadomili mnie telfoncznie gdzie jest. Przeciez mogli powiedziec -sluchaj wiem ze cos sie stalo miedzy wami,ale dzwonie tylko po to zebys sie nie denerwowala,gdzie on jest" Czy myslicie ze ja mam racje,powinni tak zrobić????? czy nie???

Gość jjjjaaaa
myślę że nie dokońca masz rację bo skoro byś się martwiła o swojego męża to sama powinnaś do nich zadzwonić i zapytać czy on jest u nich , wiec....?

Gość kikolika
to ja mam jeszce dzwonic do niego ,po tym co on zrobił??? Nie no bez przesady. Uwazam ze oni jako rodzice powinni poinformowac mnie gdzie ich synek przebywa. Ja wiem ze gdybym ja sie wyprowadzila, to wstepu do domu bym nie miala. Odrazu by mi powiedzili - masz rodzinę? to wracaj do rodziny a nie uciekaj od problemow. Takie jest moje skromne zdanie

glupie jest to,ze ktos zaklada topik,a potem sie nie odzywa,wiec po co ten temat???????????????????gdzie autorka??????????? moze ,maz wrocil i z nim rozmawia,to jest usprawiedliwiona:P