Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska agata

10 przypadkowych faktów o Tobie

Polecane posty

Gość Piter22
1.Kocham swoją dziewczynę i pragnę być z nią do końca życia 2.Kocham swoich rodziców i wiem że lepszych nie ma 3.Jestem jedynakiem 4.Mam żal do ludzi że marnują swój i mój czas 5.Uwielbiam moje studia i kumpli 6.Kocham ten kraj ale ludzi którzy nim rządzą bym "wyciął w pień" 7.Nienawidzę kłamstwa 8.Często mam ochotę na seks bardzo często;-b 9.Zrobiłem się straszne leniwy ale walczę z tym 10.Pragnę żyć szczęśliwy i zapewnić najbliższym dostatnie życie

Gość no to teraz moja kolej...
Pietia37---> pamiętaj że WSZYSTKO jest na sprzedaż - ONA również.

no to teraz moja kolej...----> właśnie że nie wszystko jest na sprzedaż. Są tylko ludzie którym się wydaje że tym handlują. Ale jeśli tym handlują to znaczy że to podróba

Gość staram sie byc objektywna
1, Jestem holernym leniem 2, Jestem jedynaczka i uwazam sie przez to za pepek swiata (zdaje sobie sprawe ze tak nie jest) 3, tez lubie podlubac w nosie jak nikt nie widzi. 4, Przy ludziach udaje ze jest ze mna wszystko OK ale gdybym poszla do psychologa to napewno by stwierdzil u mnie depresje. 5, Lubie latac na golasa po domu. 6, Obgryzam paznokcie u rak a jak nie mam juz co obgryzac to obcinam paznokcie u nog (nie obgryzam bo nie wygne sie az tak) 7, Uwielbiam ogladac zdjecia. 8, uwielbiam wspominac "dawne czasy" 9. Przez okragly rok siedzialam na utrzymaniu rodzicow i chlopaka 10, Strasznie chcialabym miec duzy brzuch (ciaza), dziecko i moc kupywac te wszystkie akcesoria dla bobasow

Gość to szczyt wszystkiego
1.mam ogromna ilosc kompleksow 2.a faceci uwazaja mnie za fajna laske i swietny material na matke zone i kochanke czego naturalnie nie rozumiem 3.jestem skrajna w stosunku do jedzenia albo gloduje albo sie objadam 4.nie wiem czego chce w zyciu i do czego daze,kompletnie nie mam planow 5.spotkalo mnie mnostwo przykrosci w zyciu i ciagle mysle ze to nie koniec, dlatego boje sie kreowac swoja przyszlosc 6.wstydze sie tego ze moj facet pierdzi lub dlubie w nosie przy mnie bez cienia zazenowania 7.jestem straszna zazdrosnica 8.chcialabym trafic do szpitala psychiatrycznego z problemem jedzenia zeby w koncu ktos zrozumial jak bardzo jest mi zle 9.jestem wstydliwa i niesmiala w zyciu codziennym 10.w lozku lubie dostawac klapsy i ogolnie jak jest troche pikantnie.

1.Jestem 100% romantyczką, 2.od dawna kocham kogos kto mieszka 300 km odemnie...*[ 3.Lubie jesc kanapki z majonezem.. 4.Jak mam doła to wyrzywam sie na wszystkich.. 5.Uwielbiam kwiatki.. 6.W maju bede pływac na Darze Młodziezy , przez miesiac ..nie moge sie doczekac ! 7.tesknie mocno z moim misiaczkiem,.. 8.Dzis macał mnie stary facet ,nie wiedziłam co mam zrobic zatkało mnie ...nikt o tym sie nie dowie .. 9.W wakacje straciłam dziewictwo z najukochańsza osoba na swiecie ... 10 I nigdy tego nie pozałuje ,...bo kocham *} trzymacie sie . miłego *

Gość po raz enty
1. Uwielbiam ten temat, pisałam tu już kilka razy pod kilkoma nickami. Tylko wówczas mogę być naprawdę szczera. Bo... 2. ...bo tak naprawdę z nikim nie jestem szczera. 3. Najlepszej przyjaciółce wymyśliłam fikcyjnego chłopaka, który ponoć mnie kocha i mieszka w innym mieście. Miałam już dość tego, że ona stale o kimś mówi i takie tam. 4. Wiem, jestem nienormalna. 5. Dziś kolejny raz przechodzę na dietę, czuję się gruba - noszę rozmiar L, nieraz się wcisnę w M. 6. Jestem nudna, piekielnie nudna. Nie mam o czym rozmawiać z nowo poznanymi ludźmi, potem zresztą zazwyczaj też. 7. Ponoć pogodziłam się z tym, że mnie nie kocha. Co kilka dni wmawiam sobie, że już mi na nim nie zależy i że nie czekam aż się odezwie. 8. Ostatnio napisałam do niego sms-a w Dzień Faceta, ręce mi się trzęsły jak wciskałam wyślij. 9. Miałam nadzieję, że się potem jakoś sam odezwie. Minęło kilka dni, a telefon milczy, na gadu albo go nie ma, a jak jest to się nie odzywa. 10. Nie piszę sms-ów do innej sieci, szkoda mi kasy. On jest wyjątkiem... Mogę napisać dalej? Proszę. 11. Wiem, że mnie nie kocha. Przez chwilę miałam dzieję, że coś z tego będzie. Myliłam się. 12. Ręce mi drżą jak jest w pobliżu. 13. Zawsze znajdę jakiś powód do płaczu.

Gość tez tak mam...
1.wczoraj zobaczylam mojego dawnego F i serce zadrzalo 2.on na pewno domysla sie ze go ciagle kocham 3.bardzo przytyl i udawalam ze mi sie nie podoba 4.biore leki na narwice 5.chodze na akupunkture 6.chce mi sie faceta 7.tez robie sobie wspanialy orgazm 8.zaden facet takiego nie sprawil 9.przy nich nie moge sie skoncentrowac na sobie 10.tez to juz nie raz pisalam

Gość no to witam i ja
1. Mam fatalną cerę, uroki trądziku. 2. Jestem na zmyślonej randce, potem opowiem jak było cudownie. 3. A tak poważnie to żaden facet nie chce się ze mną umówić. 4. Ponoć jestem zimną i oschłą suką, poza tym dla każdego jestem tylko koleżanką. 5. Zimno mi. 6. Powinnam iść do fryzjera. 7. Wczoraj kupiłam kurtkę z pieniędzy przeznaczonych na coś innego, do wtorku muszę wytrzasnąć 100 zł. 8. Nie podobam się sobie. 9. Znam rozkład jego planu na pamięć, żeby zawsze być gdzieś w pobliżu. 10. Brałam acodin, jedyna zaleta, że miałam poczucie pustki w głowie - zero problemów. Poza tym mdliło mnie. Ponoć DXM nie jest takie złe. Kiedyś zarzekałam się, że w życiu nie spróbuje takich substancji.. Taaa alkoholu też miałam nie pić.

Gość Edssu
1.Kocham go i on mnie ale on ma dziewczyne i kurwa nic z tego. 2.Mam kręcone,brązowe , długie włosy . 3.Uwielbiam różowy kolor 4.Jestem straszną kłamczucha 5.Chłopak,który podoba sie mojej przyjaciółce szaleje za mną na zabój ;/ 6.Jestem rozbawiona na max a po chwili smutno mi nie wiem czemu . 7.masturbuje się i kto by tego nie robił ? 8.zawsze mówie każdemu co mysle i nieraz mi sie juz za to oberwalo , 9.mam wielu adoratorów , nie wiem na którego się zdecydować i zostaje sama 10.Byłam w 3 związkach z obcokrajowcami ,w tym 1 poznałam w internecie aby podpytać o kulture narodu a jakoś wyszło , ze poznaliśmy sie blizej ,,,,,,

Gość przyjemnośćmawielestron.
1. obgryzam paznokcie 2. jestem dziewicą 3. nie podobam się chłopakom. 4. szybko ranie. 5. mam ochotę sie zabic 6. byłam kochanką zajetego faceta 7. zakochałam się w nim 8. on mnie ni chce 9. jestem sama 10. po co żyć?

Gość lubię o sobie
1 Mam starą komórke i mi to nie przeszkadza 2 Mam krzywo obciete paznokcie i patrz druga czesc punktu 1 3Wszystko mi zwisa, dziwie sie ze nie jestem chlopcem :P 4 walcze z moja kobiecą naturą wścibska i meczacą 5 nie umiem robic kwiatów z bibuly a bardzo bym chciała 6 chcialabym byc mechanikiem samochodowym 7 nioe che mi sie wiecej wymysl;ac

Gość hehe wszystkie
dzisiejsze wpisy na pomaranczowo to jedna i ta sama osoba i albo jest tak inteligentna ze nikt jej nie rozumie albo cos z nia nie tak

Gość edddddddddddddddddddddddddddd
1. jestem w woju i dobrze mi z tym, 2. jestem nadal dziewica, 3. wyzej - > a wcale na nia nie wygladam, 4. rzygac mi sie chce 5. chce sie w koncu puscic, 6. chce sie zakochac 7. miec wszystko w dupie 8.

Gość nie napisze pod stalym nickiem
1. mój mąż był księdzem- odszedł dla mnie 2. chyba zawsze będę żałować, ze rzuciłam gemanistykę 3. kcoham pracę z ludźmi i robię to, co lubie 4. marzy mi się, żeby wygryźć moją kierowniczkę albo żeby utworzono dl amnie osobne stanowisko:P 5. kocham Rudego z csi miami. 6. potrafie wypić całe winko z gwinta wieczorem, gdy dzieciaki spia. 7. jak patrze na czlowieka to mysle sobie, ze to moj potencjalny kient i daze do tego, zeby zrobic mu ubezpieczenie ;lub choc ofe i zarobic na nim 8.mialam w swoim zyciu debilny okres... 9. kocham feel, ale ukrywam to przed innymi 10. czasem marza mi sie wakacje na bezludnej wyspie...

Gość pussy cat doll
1 żyję bardziej przyszłością i przeszłością niż teraźniejszością 2 jestem szczęśliwie zakochana pierwszy raz w życiu 3 ten facet potrafi doprowadzic mnie to łez szczęścia w łóżku 4 lubię się masturbowac przy ostrych filmach :D 5 często szukam dziury w całym 6 deszczowe dni do dziś przypominają mój pierwszy raz w przytulnym hotelowych pokoju na poddaszu :D 7 to, że czytam pudelka świadczy o tym, że moje życie zwalnia tępo i wkrada się w nie nudaaa.. 8 tęsknie za nim okropnie. 9 nie mogę się doczekac kiedy zamieszkamy razem i będę mogła się przy nim budzic i zasypiac 10 to że będę dziś oglądac mam talent, też świadczy o tym że moje życie czerstwieje :D

Gość kalomira
1. Od kiedy skończyłam 25 lat, czuję się jak stara dupa. 2. Mam obsesję na punkcie zmarszczek (mimo że ich nie mam). 3. Obsesyjnie dbam o skórę, jednocześnie paląc fajki. 4. Lubię mieć czysto w chałupie, ale nie potrafię utrzymać porządku. 5. Jestem niekonsekwentna i mam słabą wolę. 6. Jestem hipochondrykiem i zakupoholiczką. 7. Mam niskie poczucie własnej wartości. 8. Nie potrafię utrzymać wagi i obżeram się nałogowo. 9. Mam niegrzeczne fantazje nt mojego psychoterapeuty ;). 10. Nie pracuję, bo jestem leniem.

Gość to moze teraz ja sie wypowieem
1.czasem chodzę po domu w podartyh majdach 2. wącham brud spod paznokci u nóg 3. lubie dobre perfumy 4.mam obwisle cycki 5.i brzuch 6.i co z tego? 7. i tak mam faceta 8.mam straszna chcicę 9.ale we wtorek bede sie bzykala 10.dojdę z 10 razy:P

Gość I love U P
1.urwalam sobie paznokcie od malego palucha u stopy 2.czekam az moj boy odezwie sie na gg 3.drazni mnie buractwo mojego ojca 4.jestem potwornie zmeczona bo wczoraj bylam w pracy 5.nielubie jezdzic samochodem mojej siostry chlopaka bo smierdzi tam niesamowicie bleeeee 6.zreszta wogole on jest burakiem jak cholera 7.pewnie pojde spac niedlugo 8.ale najpierw to bym sie pokochala co niestety jest niemozliwe 9.wogole to chcialabym juz mieszkac z moim chlopakiem 10.co tez jest w narazie niemozliwe

Gość tez tak mam...
1.zawsze pisze pod tym nickiem "tutaj" 2.bylam dzisiaj w teatrze na indyku mrozka i nic nie rozumiem 3.mam poczatki alzheimera 4.uwodzi mnie kolezanka i jej facet 5.zaczynam sie ich bac 6.lubie zartowac ale jest to niebezpieczne /patrz pkt.4/ 7.tez lubie zelki 8.mam sporo zaleglej pracowki do czytania 9.wkleilam nowe zdjecia na n-k 10.ale jestem stara i niefotogieniczna :-(

Gość no tooooooooooo
1. Jestem w ciąży. 2. Jestem uzależniona od Kafeterii. 3. Mam obsesję na punkcie swoich zębów. 4. Nie podoba mi się mój nos po operacji. 5. Jak ktoś puka do drzwi to udaję, że mnie nie ma, bo nie lubię gości. 6. Nie mam ochoty myć dziś głowy choć wiem, ze to nieuniknione. 7. Nienawidzę kota mojej mamy. Jak jej nie ma w pobliżu to na niego krzyczę i staram się go kopnąć. 8. Wczoraj oglądałam z mężem taki nudny film, że zasnęłam po 5 minutach a po filmie mieliśmy się pokochać... 9. Nie potrafię okazywać zainteresowania małym "słodkim" dzieciom moich znajomych. 10.Zawiodłam się kiedy nie wygrałam 40 mln w totka.

Gość zawsze cos
1. mam mnóstwo kompleksów- bo jestem za chuda 2. nie mam tyłka, i mam mały biust 3. mam chłopaka, który mnie kocha, ale czy ja kocham jego? 4 jestem raczej od niego uzależniona 5. czesto myślę o innym 6. nic nigdy nie wychodzi po mojej myśli 7. jestem cipką i nie potrafie walczyc o swoje 8.jestem nieśmiała- a po alkoholu juz nie 9. kocham swoją rodzine i boje sie o nią 10. zazdroszczę optymistom, ja zawsze wszytsko widze w najgorszych barwach:(

Gość jabłuszko ze śliwką
1. Golę ręcę chyba od 16 roku życia (mam 22) bo nienawidzę włosów!! Najchętniej to bym się cała goliła 2. Nie rozstaję się z pomadką przez 24 godziny na dobę Czasem nawet zasypiam z nią Dla mnie kosmetyki mogą nie istnieć ale pomadka musi być! 3. Mam obsesję na punkcie włsów Jak ktoś ma piękne to już jest dla mnie piękny, nieważne jaką ma twarz 4. Jestem muzyczna jak cholera Muzyka to mój świat, ale nie umiem śpiewać ani grać na żadnym instrumrncie 5. Uwielbiam gdy mój facet przygniata mnie podczas seksu Uwielbiam jego ciężar na sobie 6. Lubię mój tyłeczek bo z boku jest taki seksi wystający każdy mi to mówi 7. Piję od 5 do 10 kaw dziennie 8. Jak zapalam papierosa to mnuszę mieć ciemno za oknem Innaczej nie zapale 9. Nienawidzę obślizgłych stworzeń bleeee 10. I powiem wam że te 10 punktów to zdecydowanie za mało :)

Gość tiru riru paczka żwiru
1.pale bo wkurza to mojego faceta 2.pije bo lubie 3.wiem ze nic nie musze 4.wmawiam sobie ze jest dobrze hehehe 5.od 7 miesiecy nie moge zaspokoic swojej potrzeby jaka jest praca, a chce 6.kieruje sie jakims idiotycznym poradnikiem, zeby nie spieprzyc kolejnego zwiazku i powiem, ze poki co sie sprawdza :) 7.chyba nigdy nie dorosne 8.wyobrazam sobie co by bylo gdyby... 9.potrafie sie dostosowac do ogolu, zeby sie niewyrozniac 10.tancze przed lustrem gdy nikt nie patrzy

Gość trzecia kawa
1. Uwielbiam trzymać się za piersi np teraz 2. Oddałabym życie za moje pieski, są na równi z moją rodziną 3. Wchodzę z 20 razy na dzień na nk i mnie to wkurwia bo zawsze oglądam była mojego faceta która jest 100 razy ładniejsza i mam doła jak cholera 4. Jestem wysoka ( 1,72 cm) i jestem z tego dumna 5. od 5 lat zmagam się z bulimią 6. Jestem pieprzoną zazdrośnicą 7. Zawsze się spóźnię, nawet jak wstanę wczesniej 2 godziny 8. Myślę że jestem fajna laska i niektórych ludzi fascynuję ;P 9. Chciałabym żeby nie było biedy i chorób na świecie 10. Wkurwia mnie moja koleżanka bo wiem że podoba się ( fizycznie tylko) mojemu facetowi Kurwa!!!

1. Jest grupa ludzi, w porownaniu do ktorych czuje sie gorsza, a jest grupa, w obecnosci ktorej sie czuje lepsza, fajniejsza itp. 2. Gdy to pisze, dlubie w nosie:P 3. Mam dobry akcent niemiecki i calkiem ladny angielski, ale nie brytyjski. 4. Cos mi czworka byle jak wskakuje w laptopie. 5. Mam faceta i czuje sie z tego powodu strasznie fajna :O 6. Jestem dziewica, ale planuje TO zrobic do konca tego roku. 7. Czasem wyobrazam sobie, ze jestem gwiazda muzyki. 8. Mam syf w pokoju. 9. Moja kolezanka z lawki na studiach byla dzis biala jak sciana (zle sie czula) 10. Wyobrazam sobie, jak moje kolezanki albo koledzy uprawiaja seks ze swoimi partnerami i zawsze chce mi sie smiac. Nie moge sobie tego jakos wyobrazic:P

Gość patrzCIEE
1. nie lubię gadać z angolami przez telefon, bo ich nie rozumiem. bełkoczą jak naćpani 2. chce mi się kupę 3. i mam ochotę na seks 4. jutro o tej porze będę się bzykała :) 5. rozdaję fecetom z internetu moje nagie fotki :O 6. zaraz pójdę się uczyć, bo już w styczniu mam egzamin i robię jedną poprawkę, ale będzie trudno bo mam chcice :( 7. nie zapraszam nikogo do swojego pokoju, bo mam bałagan 8. wstydzę się robić klocka przy chłopaku, bo boję się że usłyszy ten plusk spadającego gówna. :O albo moje pierdnięcia (a wiadomo, że jak sie pierdzi siedząc na kiblu, to się echo niesie i bardziej słychać) 9. śpię w czasie jazdy samochodem - minie 10 minut, a ja już kimam. 10. jak byłam miałam 5-6 lat, to sporadycznie oglądałam z kuzynem gazety z gołymi babami i mnie to podniecało 😭

Gość patrzCIEE
bez byłam :O:O 😴