Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ms.Ocean

Do wszystkich maturzystów !!!!!!!!

Polecane posty

Gość nie ogarniam świata
no właśnie tak myślałam, odpuszczę sobie, lepiej nie ryzykować. idę się dalej męczyć nad tą prezentacją, nie przetrwam chyba tego :P

Oj boju ja nie wiem jak to będzie z tą maturą bede sobie musiala jakies leki uspokajajace kupic ... :/ mam nadzieje ze angielski mi dobrze pojdzie ... Zdaje ktos rozszerzony ... ? Jak tak to na ile zdaliście ... ja rozszerzony zdalam na 65% a podtsawowy na rowniotkie 100 i wzielams e podstawowy i zaczynam zalowac ale okej ... Na studiach bardziej pacza na rozszerzony poziom a ja jeszcze chce isc na filologie ang ... MASAKRA

Gość jolka dorka
ja mysle że beda chłopi albo dzuma

Gość pokepoke
ja angielski R zdałam na 65% i to ciągle mało :o ogólnie próbne matury poszły mi słabo, liczyłam na więcej i jak zwykle się przeliczyłam. dlatego piekielnie boję się majowych, bo ja mam zazwyczaj tendencję spadkową :o

Ja tak szczerze sie nie zawiodłam bo na polskim nie wszystko uzupelnilam ze 2, 3 zadania zostawilam wolne ... angielskim mnie jedynie cieszy a geografie probna zdalam na 45 % ... :/ Jeny ja tez mam tendencje spadkowa ... :/ Chyba bedziemy sie chlastac ...

ja zdaje ang rozszerzony. probna zdałam na 78%, nienajgorzej ale na majowej chciałabym dobic do 80% bo tez wybieram sie na filologie angielska

78 to duzo ... a gdzie wybierasz sie na studia na filologie ... ja chcialam isc na UJ ale z tym podstawowym poziomem mnie wymsieja:/

na UJK do Kielc. poziom tutaj nie jest zbyt wysoki a słyszałam ze nawet tutaj z podstawowym angielskim raczej nie ma sie szans ale proboj :) jak bedzie mało chetnych to moze Ci sie udac

Gość pokepoke
"Chyba bedziemy sie chlastac" jestem w pełnej gotowości ;) ja chciałam iść na japonistykę, ale jak zdam maturę tak jak próbną, ewentualnie gorzej niż próbną to mogę co najwyżej łopatą przy drodze machać.

Kurde zawsze jest opcja isc na prywatne studia ... ale w h** kasy filologia w Krakowie kosztuje 2000 jeny ja tez chcialam isc na japonistyke ale ojciec mi to z glowy wybil ... :/ Pokepoke bedzie razem ta lopata machac bo moja probna tez "fantastycznie" nie wypadła .. xD

Heh ze mną chyba coś nie tak bo wosu się najmniej boję:) Zrobiłam już chyba z 12 arkuszy maturalnych i zawsze zdawałam od 53 do 78% myślę (marze) że tak mi pójdzie na maturze :P Lektur w ogóle nie czytam będę jechała z tego fragmentu:P Za to języka angielskiego się boje bo poliglotka ze mnie bardzo kiepska:(

Gość pokepoke
haha, w końcu nieszczęścia chodzą parami :D ogólnie to się napaliłam na tę japonistykę i psychologię kliniczną w swpsie, ale jak zobaczyłam cenę to myślałam, że trupem padnę :o

ja sie ang najmniej boje bo wszystkie mature jakie pislismy zadawalam na 100% i ta z operonu i ta z CKE czy z czego tam jeszcze ... ale matma i WOS i to masakra zdaje ktos matme na podst ?

xD najwyrazniej Mam otyle dobrze ze polski pisze na sali gimnastycznej ... a na probnej bylo podobno takie zwalanie ... tylko ze ja siedzialam w pierwszej lawce przed komisja wiec sobie wtedy wszystko zwalilam :/ ja jeszcze myslalam o studiach wschodnich ... tam tez sa elementy japonistyki ale co ja bym potym robila

Gość makusia
ja tez sie strasznie boje tej matury... ale wiecie co moja polonistka jesczez dzisiaj sie z nami spotkala i mowila ze mamy przypomniec sobie kochanowskiego ona typuje ze bedzie cos z poczatkow mowila o swietoszku:(

Gość pytajacaaaaaaaaa
a ja zdaje polski,angielski i geografia na podstawowym tez niezbyt sie ucze...z geografi wogole nie pisalam probnej matury...watpie teraz czy zdam...nic z niej nei umiem:o

Gość makusia
hmmm gdyby bylo wesele to byloby super bo mam to na ustnym wszyscy tu strasza literatura obozowa i dzuma..., oby nie to bo z tego to juz nawet notatek z lekcji nie robilam bo mi sie nie chcialo wg mnie to granica ludzie bezdomini albo przedwiosnie:)

Gość pytajacaaaaaaaaa
no wlasnie byleby nie te obozowe bo tez mi sie nie hccialo notatek robic:D a dzumy to nawet nie zdazylismy przerobic :o

Gość makusia
ja zdaje polski niemiecki biole na podstawie i do tego wos na rozszerzeniu.... duzo osob zdaje wos rozszerzony ... oj czuje ze moze byc mega trudny:(

Gość makusia
albo dowala ferdydurke xD heheheeh i bedziemy pisac o gwalcie przez uszy:(

Nawet nie straszcie z tym Wosem ... Ja probej nie pisalam z Wosu bo w ostatniej chwili zmienilam na rozszerzony ... :/ Jeny jak dowala te ferdydurke ...to MASAKRA to jest takie chore ... gwałt przez uszy ... Hahaha ... xD nie moge tego tekstu ... Polski ang był prosciutki przynajmniej dla mnie ... z polskiego nawet wszystkich zadan nie zrobilam ... :/ Zdaje tu ktoś matme ?