Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motocyklowa panna

jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaka mozna robic w ubraniu...

Polecane posty

Gość motocyklowa panna

sa tu kobitki co maja podobne zainteresowanie?

Gość motocyklowa panna
:( smutasy tu same?

Gość sdsadsada
tak :(

Gość motocyklowa panna
😭

Gość motocyklowa panna
no prosze chodz jedna osoba sie odezwala :) a co myslicie na temat obiet na motocyklu?

Gość wild cherry2
ja mysle ze motocykle sa niebezpieczne. a te glosne mnie tylko wkurzaja na maksa.

Gość micho..
sa sexi!

Gość wild cherry2
no a ta kobieta na motorze to musi miec mocne bary.

Gość Twoj ruch
sa bardzo sexi pod warunkiem, ze nie ciagna za soba ,,,ciala:( tudziez nie trca glow -doslownie

Gość motocyklowa panna
jazda na motocyklu jest piekna! kto nie sprobuje ten nie wie...

Gość motocyklowa panna
ja do tej pory jezdzilam jako plecaczek, ale w tym roku sie naucze i bede smigala na swoim :) ach... nie moge sie doczekac :P to lepsze niz orgazm :D

Gość motocyklowa panna
nie wiem jakie zdanie maja faceci ale moi znajomi bardzo sie ciesza ze bede mogla z nimi smigac na swoim :P juz sie doczekac nie moge! :) napewno bede troszke wolniejsza ale za jeden dwa sezonki ich dogonie :)

Gość wild cherry2
ach tak , to wszystko jasne. to polecam najpierw trening raczek, bo motor to trzeba umiec mocno trzymac.a w razie czego i podniesc.

Gość wild cherry2
a jaki motor sobie upatrzylas?

Gość motocyklowa panna
a co do tego czy sa niebezpieczne, sa, to fakt :) w aucie ochraniaja Cie blachy w okol, na motorze tego nie ma, ale ja o tym nie mysle... :) jak ma sie cos stac to i tak sie stanie, bez wzgledu na to czy bede wtedy na motorze czy bede szla chodnikiem :) po za tym, trzeba myslec o wszystkim na trasie, szkoda ze czesto kierowcy samochodow sa chamscy i chcac Ci zrobic na zlosc lub czasem zupelnie przez przypadek doprowadzaja do wypadkow... w okresie letnim powinni dwa razy czesciej sprawdzac w lusterku niz normalnie, bo motocykl nabiera predkosci bardzo szybko...

Gość wild cherry2
czy masz prawo jazdy na samochod?

Gość motocyklowa panna
na poczatek to suzuki gs500... duzo osob go poleca na poczatek, a jak wiadomo przewrocic sie trzeba, tak jak na rowerze, na poczatku popelnia sie wiele bledow, to nie uniknione.... a ten motocykl jest chyba najlepszy dla poczatkujacych, tanie czesci i ogonie jak na motocykl lekki... :)

Gość motocyklowa panna
nie mam prawa jazdy na samochod :) nawet niewiem czy bym chciala :) wole dwa kolka :P ale myslalam o tym zeby zdawac dwa na raz A i B :) sama niewiem, zobaczymy :)

Gość motocyklowa panna
bo teorie zdajesz za jednym razem, jedynie raktyke osobno :) tak sobie myslalam ze to bardziej oplacalne niz zdawac osobno, zastanawiam sie czy kategoria B mi sie przyda, choc pewne kiedys moze sie przydac....

Gość motocyklowa panna
wild cherry2, a Ty jezdzisz na jakims dwukolowcu?

Gość motocyklowa panna
mze masz jakies rady dla poczatkujacej? mnie ma pierw nauczyc przyjaciel, przynajmiej tak sobie wymyslil a potem na prawko :) podobno z pasazerem jest lepiej sie uczyc niz samemu a potem wsiasc na motor z plecaczkiem? tak slyszalam...

Gość motocyklowa panna
wild chery mam nadzieje ze sie odezwiesz jeszcze Kochana :) ide na fajeczke

Gość motocyklowa panna
😭

Gość wild cherry2
nie, ja jezdze samochodem wiec ci nie doradze. moj maz jezdzil na motorze i tez zachwala zawsze ze chcialby znowu pojezdzic i nieraz zaczyna marzyc na glos. mysle ze trzeba miec duzo sily na motor to tyle. zrob najepierw na samochod . zobacz wtedy jak sie zachowuja motocyklisci na drodze. wtedy moze nabierzesz doswiadczenia i madrosc jak zachowac sie na motorze.dobrze miec doswiadczenie po dwoch stronach. wiekszosc kierowcow motocykle po prostu denerwuja bo jezdza za szybko.

Gość wild cherry2
ps. a tu gdzie mieszkam nie trzeba miec kasku na glowie na motorze. zawsze dostaje zawalu jak widze takiego delikwenta na motorze, zasuwa to 100 na godzine i bez kasku. uhhh

Gość motocyklowa panna
nie no oczywiscie, motocyklisci tez powinni bardziej uwazac, bo nie ktorzy jezdza jak szaleni... a bez kasku 100km/h to przesada, przeciez tonapor powietrza, nawet ciezko oddech zlapac... :O szkoda, ze na polskich drogach motocyklisci i kierowcy aut nie potrafia sie zgrac, tylko jeden drugiemu na zlosc, bo ten pojedzie szybciej a tamten mu zatoruje droge...

Gość motocyklowa panna
zreszta my polacy tak juz mamy, chyba w kazdej dziedzinie...

Gość motocyklowa panna
a czy trzeba miec duzo sily? to napewno w przypadkach gdy motor sie na ciebie polozy goracym silnikiem.... bo wteedy mimo bolu trzeba siagnac te kilogramy... zreszta kazdy jezdzi inaczej... mysle ze dam rade, bo to jest wspaniale uczucie :) powinnas sama sprobowac przejechac sie kawalek jako plecaczek, chocby te 40-50km/h, napewno by Ci sie spodobalo :)

Gość motocyklowa panna
a maz napewno teskni za motorem... tym bardziej ze to sezon teraz sie zaczyna i smigaja za oknem... ech... mnie tez az kreci zeby juz jezdzic :P