Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motocyklowa panna

jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaka mozna robic w ubraniu...

Polecane posty

Gość motocyklowa panna
no wiec zapalka nie jestem ale czy mamutem od razu? :P

Gość motocyklowa panna
kolorowych, ja uciekam 🖐️

Gość synuś
ma CBR i bardzo sobie chwali

Gość synuś
ale jest to kawał motoru i sporo waży no i na pewno nie na początek taki motor, on zaczynał na enduro, potem miał NSR i dopiero teraz po przerwie na samochody(tez oczywiście hondy:) ) ma CBR

Gość synuś
jak ktos połknie bakcyla to juz się od tego nie uwolni ja zawsze "pomagam" motocyklistom, zjezdżam, ustępuję miejsca w korkach, uważam - patrzę w lusterka no ale jestem z rodziny motocyklowej :) pozdrawiam

Gość motocyklowa panna
jak ktos jest z rodziny motocyklowej ze tak powiem, to na drogach napewno sam jest bardziej uwazny bo wie czym to grozi, wiele jest wypadkow wlasnie przez auta... choc nie powiem bo nie ktorzy motocyklisci tez jezdza strasznie...

Gość a zakładacie sobie linki
na szyję????? Po co później komuś być cieżarem, po co ktoś ma Ci zmieniać pampersy.......

Gość motocyklowa panna
takie gadanie :P to ze masz motocykl to nie znaczy ze zaraz zginiesz albo bedziesz jezdzic na wozku... :) takie rzeczy mnie nie przekonuja :) a moze ktos orientuje sie mniej wiecej ile kosztuje prawko laczone?

ja jeżdżę motorem, od lat wielu, zaczynałem na wfm, aż do czasu jak trafiłem na Junaka m10. Przejeździłem nim chyba z milion km po Polsce z Poznania na Mazury. Przeżyłem też to zjawisko jazdy na motorze, jeździłem coraz prędzej i nie zauważałem tego, aż kolega jadacy za mną samochodem uświadomił mi to i skończyło się ryzykaństwo. Aktualnie mojego Junaka przejął syn, a ja zaczynam rozglądać się za trójkołowcem, takim jak był na filmie Swobodny jeździec........

Gość gość
A ja gdzieś zawieruszyłem prawo jazdy i dopóki nie przyjdzie mi z offshoreidcardscom to na motocykl nie wsiadam. Przysłali mi już próbnik i aż zaniemówiłem...jakość 10/10!

Gość mczay123
Tak, w pełni się z Tobą zgadzam! Ja również uwielbiam jeździć na motorze - dawniej uwielbiałam jeździć na motorze, a teraz, gdy dorosłam pokochałam jazdę na motorze. Teraz, rozglądam się powoli za nowym. Chciałabym nabyć go za pośrednictwem portalu https://allegro.pl/listing?string=yamaha%20wr%20125 - czy wybór tego modelu jest dobrym rozwiązaniem?

Gość gość
WEJDŹ TERAZ NA http://www.igortreneronline.pl I WYGRAJ 10 TYSIĘCY ZŁOTYCH! CENA PAKIETU DZIK W PROMOCJI TO TYLKO 99 ZŁ !!! zamiast 400 ZŁ !!! opłata jest jednorazowa! PŁACISZ TYLKO RAZ! płacisz za plany na całą przemianę! Z PLANÓW KTÓRE DOSTAJESZ MOŻESZ RÓWNIEŻ KORZYSTAĆ PÓŹNIEJ I CAŁY CZAS UZYSKIWAĆ CORAZ WSPANIALSZE REZULTATY! po zakupie gotowy pakiet jest wysłany na twój e-mail w ciągu maksymalnie 2 dni UWAGA!!! jeden dzień do końca promocji !!! zamów już teraz!