Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliiiinquaaaa

pomocy! silny ból z tyłu głowy w postaci impulsów

Polecane posty

Gość maliiiinquaaaa

Proszę o radę. Wiem, że powinnam isc do lekarza ale najpierw napiszę tu. Od wczoraj mam dziwne uczucie w lewym uchu - brzmi to jakby ktoś palec przycisnal mocno do blatu i przesuwał napotykając opór - ten opór słyszę. dzisiaj rano do tego zaczeła mnie boleć głowa prawa strona na dole. taki mocny ból w postaci impulsów- nie do zniesienia. Co jakis czas ten impuls pojawia się np. w łokciu, nodze, takie cyyyyyyyyk i koniec. Boli mnie też również klatka piersiowa, w jednym miejscu, pod prawą piersią (nie mogę wziac pełnego, głębokiego oddechu) Ja wiem,że to brzmi dziwnie ale nie wiem co się ze mna dzieje :( To na pewno nie zatoki bo to nie ten ból. Dawno nie chorowałam- jakies dobre pare lat. moze to poczatki nieznosnej grypy? Pomóżcie :(

Gość łączę się w bólu i cierpieniu
sprawdz stan uzębienia u dentysty stan zapalny w 1 zebie może rozpierdolić cały organizm w tym występują bóle głowy po stronie zęba, kołatanie serca a nawet bóle inych stawów, kości, wiem co mówie :(

Gość zmierz ciśnienie

cześć, dawno pisałas ale mam nadzieje ze jeszcze sie tym interesujesz. musze powiedziec ze mam dokladnie tak samo. boli mnie glowa z tyłu na dole po prawej stronie, i mam takie klujace bole w nodze rece, nadgarstku, w malym placu. jest to wszytsko chwilowe i przechodzi. dodam ze jestem bezrobotna i wydaje mi sie ze moga to byc jakies nerwobole a mam nadzieje ze mi odpowisz czy cos z tym zrobilas, czy wiesz co to ejst, do lekarza nie chce isc bo oni cie ignoruja i twierdza ze symulujesz albo bagatelizuja problem, boje sie ze moze to byc cos powaznego. mysle ze mam z duzo wolnego czasu i za bardzo wsluchuje sie w swoj organizm. ale odpisz mi czy zbadalas to i czy podejrzewasz co to moze byc. pozdrawiam emm89

Gość i co rozwiazaliscie ta zagadke