Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatynkaaaaaaaaaaaaaa

dlaczego jednym wszystko przychodzi latwo a inni maja wiecznie klody pod nogi

Polecane posty

rzucane?:(

Gość Babuszka Gieniuszka
Bo to co nas spotyka mamy zapisane w gwiazdach, czy gdzieś tam. W każdym bądź razie nie ma sprawiedliwości i nie dano nam po równo.

Wydaje ci się tylko że łatwo. Ciezko pracowali na to by miec to mają.

michał3 Wydaje ci się tylko że łatwo. Ciezko pracowali na to by miec to mają. tak zgadzam się w 50% procentach ale w 50% nie ponieważ niektórym nie trzeba trudu i przychodzi im to latwo

Gość Gimnazjalista
Wszystko w podświadomości, ktoś, kto jest przekonany o własnym pechu, będzie doświadczał pecha, ktoś, kto jest przekonany o szczęściu, będzie szczęśliwy... myśli kształtują rzeczywistość polecam książkę "potęga podświadomości" a masz jakiś konkretny problem?

nie, czesto prace maja zalatwiana przez znajomosci czesto nie maja kwalifikacji i wyksztalcenia, a te osoby co sie staraja maja jeszcze gorzej:(wiecznie pod wiatr :( takich przykladow mozna mnozyc..nie chodzi tutaj tylko o prace glownie o to ze osoba ktora ma wszystko w d...jej sie uklada, przychodzi wszystko z latwoscia, a druga osoba ktorej na czyms zalezy i do tego dazy czesto tego nie dostaje

Gimnazjalista jasne, nie wierze w pozytywne myslenie , kiedys mialam kilka sytuacji gdzie wierzylam serio w 100% ze sie uda ale zawsze wtedy jest jakby na zlosc wali sie i nie tylko to ale wszytsko wokolo, tak jakby puszka pandory zostala otwarta , teraz to ja boje sie nawet myslec o czyms dobrze....

Po co w ogole patrzysz na innych że im się układa. Nie zadrość innym że dostali jakieś tam stanowisko w pracy po znajomości tylko zajmij się sobą.

bo mnie to wkurwia ze jakas cizia po zoologii pracuje w uzredzia miasta a ja po ekonomii nie moge nic znalezc gdzie tu sprawiedliwosc? i nie zazdroszcze nikomu tylko mnie to zwyczajnie wkurwia, ludzkie chamstwo i przekupstwo!

Gość zycie takie

Gość Ojejunia
a dlaczego nie? Mnie wszystko przychodzi latwo, urodzilam sie w bogatej rodzinie, studiowalam za granica, w USA, teraz mam swoja firme dobrze prosperujaca i bardzo ciekawe zycie.

bo Bóg z każdym gra w karty, i jeśli dostaniesz same blotki, to masz przeyebane

Gość gość
Dlatego, że niektórzy są pasożytami lub mają gdzieś innych ludzi. Jak np. firma Coca - Cola, która żeruje na Meksykańczykach, jak niszczyciele polskiego Optimusa z urzędu skarbowego, jak ludzie żerujący na rozwodach i jak Ci co doprowadzą do kolejnej wojny.