Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaAsia324

JA CHCE MIESZKAĆ NAD MORZEM!!!!!!!

Polecane posty

Gość ja też kocham morze
na srodku Traugutta jest najfaniej ja na dworze 37 stopni i stoi sie w korka:D Owszem-park Szczytnicki, Katedra...sa miejsa, które lapią za serce...ale ten smród, ciagle ten smrod...i ten bolacy łeb, non stop...miasto super ale powietrze nie to.

Gość powinna mieć prawo!
,jesteś zbyt wymagająca, ja kocham to miasto i głowa mnie nie boli:classic_cool:

Gość Lidiaaa
do ja też kocham morze poprostu ci ten klimat nie sluzy tam gdzie teraz mieszkasz skoro ciagle masz bóle glowy szumy itp....

Gość ja też kocham morze
no nie sluzy, nie sluzy...ale mam meza a on sie nie wyprowadzi...trudno, sama sie wyprowadze;)

Gość ja też kocham morze
Namawiam go, namawiam, namawiam...i jakby lepiej ale ciagle bunt...dam rade...;)

Gość w densing bym uderzyla
no morze jest mistrzowskie. w tamtym roku bylam w dziwnowie i chodzilam do bosmana na plazy gdzie wystepowal taki fany zespol z babka na czele i TALKING BROTHERS ktorzy spiewali piosenki modern talking. mistrzostwo!!! byl ktos z was tam i kojarzy?

Gość z mbanku sa w czasie
mam morze za oknem, póki się nie przeprowadziłam też sobie ywobrazalam wakacje caly rok, teraz jetsem na plazy co 2-3 miesiace to wszystko nie chce sie brak czasu, czlowiek zmeczony rzadziej niz jak przyjezdzal raz na rok

Gość kokos x
Tez mieszkam nad morzem i za nic w swiecie bym sie nie wyprowadzila!Morze piękne jest rowniez zima np.ostatnio piekne skute lodem co za widoki!KOcham fotografowac morze o kazdej porze roku!;)

Gość stokrotka......
uwielbiam swoje miasto nad morzem gdzie mieszkam w zyciu nie zamieniłabym sie na inne miasto nie przeszkadzaja mi wczasowicze bo to trwa tylko 3 miesiace a potem jest normalnosc. Najbardziej mnie wkurwia dalsza rodzina którą ledwo człowiek zna albo wcale ze na siłę chcą do nas przyjezdzac. Ale nic jakoś sobie z nimi dajemy radę, poprostu odmawiamy i nie zapraszamy ich. :O

Gość aha znam tez ten ból..
rodzinka

Gość oj ja to znam
taaaaaaaaaaaa

Gość ranyyyyyyy
ale mnie rozwaliły te posty niektóre :D nad morzem żyje się normalnie, myślicie, że każdy, kto mieszka nad morzem cały czas to łazi codziennie na plażę? :D a klimat niesłuży na dłuższą metę problemom z tarczycą i innym... więc żyjcie sobie dalej w bajce i śnijcie, że nad morzem są cuda :o

ja też mieszkam nad morzem zawsze chciałam ale teraz nie podoba mi się na początku latanie co dnia na plaże w domu muszli do zasrania wszędzie się walały i pełno piachu w domu przyniesionego w butach a ja z odkurzaczem latałam całymi dniami na szczęście moim dzieciom się przejadło

Gość Captain
To zamieszkaj ze mną.zobacz straszny dwór w necie

Gość Captain

Gość Captain

Gość Piasek
Witam, ja mogę zaproponować mieszkanie, które poleciła mi kuzynka w Kołobrzegu. Cena bardzo dostępna (około 150 000 ) za apartament. Osiedle Bursztynowe adres i telefony na ich stronie internetowej osiedlebursztynowe pl znam to osiedle, bardzo ładne, w trakcie budowy, jeden zbudynków już stoi i w stosunku do innych bardzo mi się podobał. Osiedle będzie ogrodzone i tylko dla mieszkańców, bardzo polecam. :)

Gość gość
uwazacie ze lepiej zainwestować w dom czy moze kupić mieszkanie?

Gość gość
ja od lat marze o małym domku nad morzem. chotuje na tarczyce i często jeżdze nad morze zeby troche jodu powdychac

Gość gość
ja bardzo często jeżdżę nad morze , nie tylko dla relaksu ale tez z uwagi na zdrowie. W końcu zdeycdowalismy się na zakup niedużego apartamentu w Pogorzelicy. Bardzo ładnie jest to mieszkanie wykończone a poza tym blisko nad morze. Możecie sobie tutaj zoabczyc jak to wygląda http://master-house.com.pl/

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Żaden problem, o ile tylko CIę stać - http://www.baltica-heaven.pl/ Akurat inwestycji na wysokim poziomie nie brakuje, pytanie czy jest ona przeznaczona pod wasz budżet. Też bym chciał coś takiego posiadać.

Gość beata541
Dokładnie! Nie ma w tym żadnego problemu. Jest wiele inwestycji i jest w czym wybierać. Tutaj http://alfapark.pl/naturalnie-dla-kazdego/ moim zdaniem jest ciekawa propozycja. Mają tam mieszkania, które idealnie nadają się na rodzin. Wszędzie jest blisko, osiedle jest ogrodzone i mają rozbudowane place zabaw.

Gość olga667
Ten deweloper http://www.eurostyl.com.pl oferuje ciekawe mieszkania nad morzem. Jego ogromnym plusem jest to, że dużą wagę przywiązuje do rozwiązań pozwalających na racjonalne wykorzystanie energii cieplnej i elektrycznej, tak by koszty związane z użytkowaniem mieszkania były jak najniższe.

Gość gość
ja mieszkam w kujawsko- pomorskim i sporo znajomych za pracą pojechało do Wawy. Ja bym chyba wolała chyba ruszyć w stronę Trójmiasta niż Warszawy, bardzo mi się zwłaszcza Gdynia podoba... Juz mam dość pracy za najniższa krajową. a perksektyw tutaj nie widzę na nic lepszego.

Gość gość
ja mieszkam od kilku lat w pomorskim i jak ma razie nie narzekam. Mieszkania i ogólnie koszty życia są chyba mniejsze niż w stolicy, przynajmniej tak mi się zdaje jak znajomi opowiadają ile wydają pieniędzy. A co najważniejsze jest coraz lepiej jeśli chodzi o pracę http://pomorskie-praca.pl/w-gdyni-brakuje-pracownikow/. Jak już znajdziesz prace, to z zresztą tez sobie poradzisz.

Gość kasiamajka

Razem z mężem początkiem tego roku przeprowadziliśmy się nad morze i mieszka się tutaj rewelacyjnie. Mieszkanie kupiliśmy w inwestycji Lubicz Apartamenty www.apartamentyrowy.pl w przepięknej, nadmorskiej miejscowości Rowy. Osiedle jest spokojne i zielone, idealne dla rodzin z dziećmi a my właśnie spodziewamy się dzidziusia :). Z naszego mieszkanka mamy dosłownie 200 m na plażę jak również do Parku Narodowego gdzie bardzo lubię spacerować. Jestem zachwycona.