Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem juz sama

Mam dość tego wszystkiego, jak wyjść do ludzi?????

Polecane posty

Gość nie wiem juz sama

Wyprowadziłam sie za granice, znam tu tylko mojego chlopaka, a ten duzo podrozuje sluzbowo i praktycznie kazdy weekend spedzam sama. Zamiast gdzies wyjść, cos porobic to tylko siedze w domu/na necie i sie nudze. Nie chce sama gdzieś wychodzic, a jednoczesnie jak nie zaczne tego robić to nikogo nie poznam. Glupio mi tak samej wyjsc na impreze czy na kawe, nie wiem czemu to takie trudne... Jak ja mam sie przelamać:( Zdechne na tej kafe...... :O

Gość nie wiem juz sama
no wlasnie z jezykiem nie za dobrze.... mieszkam w niemczech. ucze sie niemieckiego,ale narazie ciezko mi sie dogadac, polakow zadnych nie znam.narazie nie moge isc do pracy, bo musze najpierw zdac certyfikat z jezyka. nie umiem sie tutaj z ludzmi zintegrowac, chialabym jakos sie rozkrecic, ale narazie efekt jest zupelnie odwrotny, siedze w domu jak stara babcia, a mam 21 lat. nie wiem jak mam nabrac pewnosci siebie tutaj:(

Tez mieszkam w Niemczech:) A w jakim miescie mieszkasz? Ale nie trzeba miec certyfikatu do kazdej pracy:) Lepiej jakbys poszukala sobie czegos dorywczego, pomogloby Ci to w nauce jezyka oraz w nawiazaniu nowych kontaktow:)

Certyfikat mozesz zrobic w miedzyczasie:)

Moze akurat mieszkamy jakos blisko siebie:)

Gość mieszkajaca w Niemczech
No wlasnie, napisz w jakim miescie mieszkasz:) Pozdrawiam!

Gość pomagajmy...
POmoz Semirowi inaczej pojdzie on na rzez:( Jest czas tylko do 15 maja:( Potrzeba jeszcze nieco ponad 2 tysiace zlotych a konik przezyje! http://siepomaga.pl/f/fundacja-viva/c/11

Gość ja tez mam podobnie....
niestety:(