Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bez haczyk贸w prosz臋

Do facet贸w Z czym si臋 wam kojarzy elegancka kobieta, taka z klas膮?

Polecane posty

Go艣膰 bez haczyk贸w prosz臋

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 podnaszacz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰

Udost臋pnij ten post

Jestem kobiet膮, ale si臋 wypowiem: z okularami Chanel:classic_cool: A tak serio to: kobieta, kt贸ra nie jest wulgarna, ma kase, klasycznie si臋 ubiera, 艂adnie pachnie i jest zadbana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sprzedawca kiszonej kapusty
podpisuje sie pod tym powyzej dodam tylko od siebie: nigdy nie zalozy balerinek, no moze na dzialke o ile zalozymy ze elegancka kobieta spedza czas na dzialce,niestety tak sie sklada ze te nieszczesne buty ktore teraz nosi jakies 90 % polek sa tak niekobiece ze widok kobiety(dziewczyny ) w nich po prostu smieszy .Wyglada to mniej wiecej tak jak trampki do garnituru vide Kammel czy Ibisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wszechwiedz膮cy
http://www.voila.pl/445/pjpu0/?1 To jest wg mnie kobieta z klas膮. 艁adnie ubrana kobieco, podkre艣lona uroda, subtelna, elegancka, z szykiem i gracj膮. Dla por贸wnania: http://www.voila.pl/450/wg12h/?1 Bia艂e kozaczki, bia艂e spodnie, kurteczka, z艂oty pasek z bazaru, r贸zowa torebeczka, w艂osy na borsuka, sk贸ra spalona solarium. Czy wy kobiety widzicie siebie w lustrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ty od kiszonej
co ci nie pasuje w balerinkach??? m贸wi臋 o takim typie: http://www.groszki.pl/groszki/1,95942,6401165,Baleriny_New_Yorker.html a nie jakie艣 z艂ote, z czubem czy inne kiczowate. Ale klasyczne, delikatne w klasycznym kolorze. To s膮 艣wietne buty - a ich najwi臋ksz膮 zalet膮 jest wygoda, po艂膮czona z kobieco艣ci膮 (but贸w sportowych ja osobi艣cie nienawidz臋 i nie nosz臋). Uwa偶am 偶e s膮 bardzo kobiece pod warunkiem u偶ywa si臋 ich do odpowiedniej okazji. Mam na mysli codzienn膮 bieganin臋, kiedy nosi si臋 jakie艣 jeansy i bluzeczk臋, 偶akiet... I oczywi艣cie nie nosi si臋 ich na go艂膮 stop臋 w 艣rodku lata. Je艣li kto艣 uto偶samia kobieco艣膰 w chodzeniu przez ca艂y dzie艅 na szpilkach to przykro mi bardzo, ale ma艂o kt贸ra kobieta wytrzyma takie tortury. Oczywi艣cie wypowiadaj膮 si臋 tutaj zawsze m臋偶czy藕ni kt贸rzy ca艂e 偶ycie 艂a偶膮 w trampach i butach na p艂askiej podeszwie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niezobowi膮zuj膮ca sugestia
Kobieta z klas膮 zna s艂owo umiar- we wszystkim. Nie wygl膮da jak cyrkowy klaun. Chodzi z wyprostowanymi plecami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnie sie kojarzy z
-jasn膮 sk贸r膮 -niefarbowanymi w艂osami -delikatnym makija偶em -perfekcyjn膮 higien膮 -markow膮 wod膮 toaletow膮/perfumami u偶ywanymi umiej臋tnie -ubiorem dostosowanym do okazji ale nigdy nie wulgarnym i kiczowatym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiszonkaa
- nie kupuje podrabianych perfumow i torebek na alegro - nie farbuje wlosow na borsuka - nie nosi tipsow - nie nosi bialych kozakow - omija solarium wielkim lukiem - nie nosi biodrowek na schabach - nie wystaja jej majtki - nie pali papierosow na ulicy/w chodzie

Udost臋pnij ten post

kobieto(?) jezeli te baleriny maja jakiekolwiek powiazanie z kobiecoscia to chyba tylko z nazwy , baleriny to buty przeznaczone dla dzieci od lat 5-15, podaje ci pierwsze lepszy link do butow ktore nie sa na wysokim obcasie ,ale sa 100% kobiece, ksztaltem przypominaja baleriny gdyby im obciac ten obcas, wypisz wymaluj baleriny, ale wlasnie ten niewielki obcasik sprawia ze ten but staje sie kobiecy, mysle ze ten obcas nie jest jakims wielkim utrudnieniem (ma tylko 3cm) ale jak inaczej uklada sie noga i jak inaczej od razu to wyglada .tu jest link: http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-5098-SAGAN-1075.html lub ten: http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-2018-Rylko-8211-I3N15A.html tu troche wyzszy obcas :http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-1130-Eksbut-401.html lub ew. jesli juz ktos nie moze sie obejsc bez balerin to mysle ze te: http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-578-Polbuty-Axel-C380.html lub te:http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-2054-Ebata-8211-054194.html nie sa to oczywiscie jakies wyszukane buty po prostu weszlem na pierwszy lepszy sklep z butami wystukany w googlach i podalem jak inaczej mozna podejsc to wygodnych butow a jednoczesnie kobiecych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sory ale te buty
kt贸re pokazalas (mowie do osoby nade mn膮) s膮 tak straszne ze az 偶al patrze膰. Tzn obejrza艂am tylko te : http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-2018-R ylko-8211-I3N15A.html ... Nie wierz臋, serio, nie wierz臋 偶e to si臋 mo偶e komu艣 podoba膰. Te buty s膮 tak babciowate ze az szok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjdlsdb
Zgadzam si臋 z Tob膮, 偶e mo偶na mie膰 kobiece buty na niskim obcasie, ale naprawd臋 te, kt贸re Ty pokaza艂a艣 pasuj膮 do osoby ko艂o 50tki. M艂oda dziewczyna/kobieta b臋dzie wygl膮da膰 w nich paskudnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anhaaaaaaaaaaaaa
TO poka偶 prosz臋 kobiece buty na obcasie g贸ra 5 cm, kt贸re nadaj膮 si臋 do chodzenia i kt贸re nie maj膮 czub贸w. Czekam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facet.....
baleriny s膮 tragiczne i racja chodzi w nich teraz 90 % kobiet i tyle samo wyglada w nich tragicznie , obciach jakich ma艂o te wszystkie kobiety wygl膮daj膮 jak klony i na pewno kobieco艣ci w nich z grosz :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiszonkaa
zgadzam sie z poprzedniczka. te buty na tym linku sa tak tragiczne, ze zastanawiam sie, kto tutaj powaznie polecil nam je jako alternatywe do balerinek. jakies komletne bezguscie. zgadzam sie, ze w balerinach klasycznych nie kazda kobieca noga ladnie wyglada, ale to dotyczy niemal kazedego rodzaju odziezy. w biodrowkach tez 80 procent nastolatek wyglada jak pasztet, po ktorym tir przejechal. ponadto kto mowi, ze trzeba nosic obacas (chociazby maly) aby wygladac kobieco? bzdura

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieeeeeeeeeee no
te buty z linka to chyba jakas prowokacja. kurde, gdzie takie cos wyczasneles? ponadto, to co plec meska nam kaze ogladac latem i zima na swoich stopach, tez nie miesci sie w kategoriach "eleganckie". juz na sama mysl o tych oblesnych sandalach przechodzi ochota na lato. kobitki, moze my stworzymy topik pt. "co nam sie kojarzy z eleganckim mezczyzna", to tym szowinistom, co nas najchetniej caly dzien w szpilkach widzieliby, przejdzie smiech......

Udost臋pnij ten post

ok czuje sie zmuszony do wytlumaczenia, buty ktore podalem w linkach znalazlem w pierwszym lepszym sklepie internetowym, nie szukalem po calym necie po prostu wybralem pierwszy sklep z gory, wydaje mi sie ze te buty nie sa takie z艂e, przynajmniej gdybym widzial je na kobiecej stopie pomyslalbym ze naprawde nie ma sie czego wstydzic ,sa to buty ktore kojarza mi sie z kobiecoscia i mysle ze wiek nie ma tu znaczenia bo rownie dobrze widzialbym je na mlodej stopce;-) naprawde podtrzymuje swoje zdanie i mowie ze sa to buty ktorym nic nie brakuje,. wiem ze sa buty piekniejsze (chocby Kazar) nie jest to jakis majstersztyk ani to co ja lubie najbardziej w kobiecych butach ale jak mowie sa napewno lepsza alternatywa dla balerinek ktore nijak mi sie nie kojarza z dziewczyna(kobieta) powyzej 17 lat; To sa po prostu buty dla dzieci, czy tego nie widac? naprawde smiesznie to wyglada, mysle ze mozna to tylko porownac do trampek z gajerem lub sandalow z bialym soksami ,same przyznacie ze wyglada to conajmniej komicznie; ok mowicie ze te buty sa tragiczne i dla starych babek w takim razie pokazcie wasz gust i co mozecie zaproponowac w zamian za balerinki ,jak mowie mam fikola na punkcie butow( no moze troche przesadzilem:-p ale zwracam na nie uwage) i jestem ciekawy co wam sie podoba

Udost臋pnij ten post

NIe, nie widac, azeby balerinki byly butami dla dzieci. Ja sama nie przepadam za niewygodnymi butami, dlatego lubie i baleriny. Moim zdaniem skorzane balerinki na ksztaltnej nodze obciagnietej ponczoszka o koronkowej fakturze nie wygladaja dziecinnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 parapetbezdoniczek
tomiasty, te balerinki faktycznie wygl膮daj膮 ciekawie. I 艂adnie :) Tylko zastanawiam sie jak d艂ugo te "skrzyde艂ka" utrzymaj膮 sie na nich. Jeden spacer? Dwa?

Udost臋pnij ten post

brr sprzedawco, bez urazy, ale podejrzewam ze zadna m艂oda kobieta nie za艂ozy butow, do kt贸rych linki poda艂es. niezaleznie od tego czy jest bezgusciem, czy nie. jestem m艂oda osoba i pewnie nie tylo ja sadze ze to raczej buty dla pan, po 40. sama szuka艂am podobnych dla mamy. a mama juz m艂oda osoba nie jest. co do balerinek r贸wniez sie nie zgodze. odpowiednio dobrane potrafia byc naprawde bardzo eleganckie :) no ale w nazwie topiku jest opinia facet贸w- wiec opinie jednego juz mamy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 parapetbezdoniczek
Tak, wiem, 偶e tanie i tandetne ale chodzi mi o fason. Nieco bardziej eleganckie baleriny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tomiasty
a co dziewczyny s膮dzicie o torebkach louis vuitton? Mi kojarz膮 si臋 w艂a艣nie z elegancj膮 - maja co艣 w sobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uwielbiam lujo
ok louis vuitton jest elegancki,ale kiedy jest oryginalny i kidy go nosi kobieta z klasa,a nie panienka w mini,cala Polska nosi torebke,ktora za granica jest uwazana za pewien rodzaj luksusu a co do balerinek,to je nosze i bede je nosic, jesli mowimy tu o kiczowatych plastikowych to faktycznie tragedia, ja stawiam na bardzo dobre buty !!zawsze!!

Udost臋pnij ten post

Energiczna 30tka przyznaje ze sa fajne ,naprawde bardzo ladnie wykonane i przyznaje ze mi sie podobaja pomimo tego ze sa to balerinki ale teraz biorac pod uwage kobiete jako calosc od stop do glowy wolabym zeby zakonczenie (dolne)bylo ciut powabniejsze to jest ta kropka nad "i" ktorej nie maja balerinki . Kobieta na wy偶szym obcasie ma inna sylwetke i zupelnie inaczej chodzi niz na plaskim,tu jest wlasnie ten "ukryty wymiar" , Natomiast p艂askie obuwie wcale nie jest na przegranej pozycji ale tylko w wersji letniej bo juz np klapki lub japonki sa baaaaardzo very sexy ale jest to spowodowane odkryt膮 stop膮 i tym co one odkrywaja a wiec cale piekno kobiecych stop, ktore sa to baaaardzo seksowna czescia ciala (przynajmniej dla mnie i fajnie jest kiedy zakonczone sa milym dla oka obuwiem (najlepiej podkreslajacym to piekno lub odkrywajacym je)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiszonkaa
sprzedawco rzuc nam fote twoich butow a my ocenimy czy nam sie kojarzy z meskoscia :-) co do torebek louis v. i innych: tylko i wylaczniejesli sa orgyginalne a nie pamiatka z wakacji w turcji. wiem, ze sa warsztaty, gdzie mozna sobie zamowic torebke i robia ja na zamowienie. wtedy np. mozna dac fote z fasonem a oni wykonuja ze super skory. koszt tez ok. 500 zl. polecam, gdy komus sie strasznie fason lub kolor podoba a nie moze znalesc w sklepie. i nie jest to co prawda oryg. ale nie jest to tez tandeta z mega napisem chanel, gdzie juz material (eko skora) i wykonanie krzycza kiczem. jest wiele eleganckich rzeczy i dodatkow niedrogich ale tez nie tandetnych, mysle ze na kazda kieszen sie cos znajdzie. ale takie nasladowania victorii beckham co najwyzej rozmiesza......

Udost臋pnij ten post