Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

Kupić, czy nie kupić...oto jest pytanie

Polecane posty

Zastanawiam się, czy kupić córci taki domek: http://www.allegro.pl/item616705988_domek_ogrodowy_dla_dzieci_130cm_super_zabawa.html Tak sobie myślę i myślę, czy kupić. Myślicie, że warto? Lubi zamykać i otwierać drzwi, myślę że by ją cieszył. Z drugiej strony, troszkę to kosztuje. Niby do 6 roku życia, to i dla drugiego dziecka by było kiedyś. Bo jeszcze to fajne: http://www.allegro.pl/item615032722_kalinea_ss_plac_zabaw_koszykowka_140x150x170.html I tak się zdecydować nie mogę ;)

Gość bekottt
o kuuurwa debilko ale masz problem...

troche kosztuje, fakt, ale czego sie nie robi dla dzieci...:D mysle, ze to fajna sprawa, taki malutki azyl;)zreszta, ktora dziewczynka nie marzy o wlasnym domku...:) ja musialam w dziecinstwie zadowolic sie namiotem z koca;) jesli cie stac - kupuj!;)

Za taką cenę bym nie kupiła. Za drogo. Poza tym plastik... - latem się nie sprawdza, bo bardzo przyciąga słońce, grzeje się. Za 500zł kupisz świetną drewnianą huśtawkę ogrodową z drabinkami, a może nawet wystarczy Ci jeszcze na jakiś fajny namiot do zabaw? :)

Jesli cie stac, to kup. Ja byl nie kupila takiego domku, bo mi sie optycznie nie podoba, ale ogolnie rzecz biorac tez zamierzam kupic dziecku domek- moze za rok na 3 latka.

Cóż pierwsza-patrz stopka. No właśnie mam 500 zł dla niej i chcę jej kupić coś super. Wiele osób kupuje te domki, zresztą dużo droższe. Tylko nie wiem, czy sprawdza się w praktyce. W sali zabaw bardzo lubi się bawić w takim domku i stąd pomysł.

Gość gfdhjska
test ostatni to już w ogóle porażka. Schowek, ślizgawka i 500 zł :O

Gość bekottt
coz misiaczkowa ..wypad stad bo przynudzasz

Gość fajny ten pierwszy
domek A podobać ma się dziecku a nie rodzicom. Dziewczynki uwielbiają takie kolory.

Siostra moja miala kiedys ogrodowy domek z bardzo solidnego plastyku firmy chyba little tikes i sluzyl dzieciom bardzo dlugo ,juz ok 11 lat jest na ogrodzie .Super zabawa dla dzieci :)

Dziecku na pewno taki domek się spodoba ale z dzieciństwa pamiętam że najfajniejsze były domki \"robione\" własnoręcznie w jakimś zakątku, w krzakach, ze ścianami z gałązek. Dla mnie to bardzo drogo i gdybym mogła wydać tyle pieniędzy na zabawkę to wolałabym coś innego np. zjeżdżalnię czy huśtawki, których nie da się zrobić samemu.

Ja zazwyczaj też nie mam na takie wydatki. To pieniążki, ktore uzbierałam małej na coś super, na Dzień Dziecka. Mam 500 zł i to ma być na coś co będzie ją cieszyło na maxa. Namiocik mamy, ale jest w nim w lato za duszno. Zjeżdżalnie ma w baseniku, huśtawkę ma zwykłą na linach zawieszoną na drzewie. To nie mam specjalnie innych pomysłów.

Gość ja bym kupila ten domek
ta druga rzecz ten placyk zabaw nie wydaje mi sie zbyt bezpieczny