Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Singel89

czy kazdy niski mezczyzna jest singlem?

Polecane posty

Gość cream w pomarańczy
ja jestem wysoki i tez jestem singlem :O a zauwazyłem ostatnio ze to własnie niscy mają większe branie :O

mój mąż jest niski i jakoś mi to nie przeszkadza, nigdy nie brałam tego do siebie, nie przeszkadzało mi, że facet jest niższy, nawet zanim poznałam swojego męża.

Każdy facet może podbić serce kobiety, wzrost jest żadnym wyznacznikiem. Mężczyzna musi mieć w sobie to \"coś\", po prostu, wszystko inne nie ma znaczenia. Mówię o tym, bo podoba mi się właśnie mężczyzna niski, tylko jeszcze dobrze by było żebym i ja się mu podobała w równym stopniu. :)

Gość cream w pomarańczy
linger ..to co to jest to coś ????

Cream, a co Ty teraz tak na pomarańczowo? Logować Ci się nie chce? :P To "coś", hmmm, wiesz to jest coś niesamowitego, co Cię do tego mężczyzny przyciąga, coś co sprawia, że wybierasz jego spośród milionów innych facetów. :D W sumie, nie da się tego zdefiniować, ale to coś naprawdę pięknego. :D

Gość cream w pomarańczy
jestem z przymusu na pomarańczowo ;) to widocznie ja nie mam tego czegos bo jesze nikt mnie nie wybrał :O

Gość a dlaczego zaraz
Mój ojciec ma poniżej 170, a jak widac singlem nie jest skoro to mój ojciec. :D Mój były uczeń ma ponizej 170 i nieco wyższą żonę. Ale mój znajomy też ma ponizej 170 i jest sam. Tylko, ze u niego to bardziej kwestia dupowatosci ciapowatosci itp niż wyglądu. Więc sam widzisz.

Dostałeś bana? :P Łobuz z Ciebie. :D Nie, absolutnie nie możesz w ten sposób myśleć, sam się tylko przez to zadręczasz. Czy nie możesz wyluzować, uśmiechać się, podejść do wszystkiego z tzw. \"przymrużonym okiem\"? Wtedy naprawdę łatwiej się żyje. Z tego, co pamiętam, bardzo koncentrujesz się na swoim wyglądzie, a tak naprawdę to nie w nim tkwi sukces naszego powodzenia. :)

Gość cream w pomarańczy
dla mnie wygląd jest wazny dlatego sie nad nim koncentruje :) bez tego to moge o dziewczynie zapomniec :) pozatym wygląd jest wazny :)

Gość cream w pomarańczy
a bana nie dostałem poprostu zapomniałem hasła :O

Gość 3 pytanie do tych niskich
Kto z was zdecydowalby sie na wyzsza od siebie dziewczyne ( zone)? O ile centymetrow moglaby byc wyzsza? Wstydzilibyscie sie wyzszej od siebie np przed kolegami, rodzina, znajomymi?

"To "coś", hmmm, wiesz to jest coś niesamowitego, co Cię do tego mężczyzny przyciąga, coś co sprawia, że wybierasz jego spośród milionów innych facetów. W sumie, nie da się tego zdefiniować, ale to coś naprawdę pięknego" uuu... to część z nas tu obecnych ma przejebane na całej linii bo tego "cosia" dla nas nie starczyło. Obecnie zająłem się niszczeniem cudzych związków. Jak ja nie mogę być szczęśliwy to chociaż będę miał satysfakcje że inni też nie są.

Gość cream w pomarańczy
ja jestem wysoki więc nawet taka 178cm dziewczyna na szpilkach nie była by wyzsza odemnie :D

"Kto z was zdecydowalby sie na wyzsza od siebie dziewczyne ( zone)? O ile centymetrow moglaby byc wyzsza? Wstydzilibyscie sie wyzszej od siebie np przed kolegami, rodzina, znajomymi?" Jakby się podobała to nawet 1,90 cm może mieć a kolegów nie mamy więc w chuj z nimi i ich zdaniem :D

Gość 3 pytanie do tych niskich
Pytania byly do niskich cream.

Nie będę Cię przekonywać, powiem tylko, że wcześniej także zbytnio koncentrowałam się na swoim wyglądzie, a raczej na wiecznym niezadowoleniu w tej materii. W tym momencie nie ma to już dla mnie znaczenia. Jednak do tego każdy musi dojść sam i zrozumieć pewne sprawy. Mimo wszystko życzę Ci powodzenia. :)

Ach, i postaraj się nie rozwalić także tego topiku. :)

Te wypowiedzi były oczywiście skierowane do Kremika. ;)

Gość cream w pomarańczy
nie rozwale tego topiku :)

Gość *sami*na odwyku
Autorze masz lat 20, wiec dziewczyny w przedziale wiekowym ,które Cie interesują(18-21)patrzą na wygląd przede wszystkim. Jako niski facet musisz nadrabiać pewnością siebie,portfelem lub wiedzą.Inaczej czeka Cie pare lat samotności. Takie są realia niestety:) pozdr.

Gość cream w pomarańczy
niby tak ale jakby brzydka dziewczyna miała kasy jak lodu to ja i tak bym jej nie chciał :)

sami :O na wygląd nie patrzą tylko te które sa niewidome :O 🖐️ \' aura stanowiska\" prestiż związany ze stanowiskiem taki człowiek wydaje się wyższy :P "niby tak ale jakby brzydka dziewczyna miała kasy jak lodu to ja i tak bym jej nie chciał" no i niedziwne że cream jest sam... jak pisze jest brzydki, do tego nie jest idewałem z charakteru a szuka samych lux lasek :P "wyższą dziewczyne" biorąc pod uwagę, że nie mam kolegów ani na tyle bliskich znajomych żeby mieli gadać cośw moim kierunku to pewnie bym przeżył wyższą ale a granicach rozsądku bo sięganie komuś do czubkiem głowy do szczęki to przesada :D

Gość cream w pomarańczy
prawiczek i kropka 1987 ..ponoc moja fota była wrzucona na kafe czy to prawda

Gość jak siewszystkim rozsyła to
wiesz :classic_cool: ja bym na twoim miejscu poszukał jej tez na portalach gejowskich ale randkach o2 bo kto wie gdzie jeszcze jest

Gość cream w pomarańczy
i jak komentowali???? moją fote

Gość cream w pomarańczy
moze faktycznie za duzo się uzalam :O a to chyba odstrasza i do tego za mało imprezuje :O

Gość cream w pomarańczy
ja zamierzam troche kobiet po uzywac :) dziewictwo nie ma znaczenia bo z pierwszą sie nigdy nie ozenide :)

Gość cream w pomarańczy
nie zakocham sie odrazu w pierwszej :) ja poprostu bardzo znam siebie i wiem ze to nie bedzie mozliwe :)

jak tak mówicie o kobietach wyższych od swojego faceta to przypomniało mi się, że moja babcia była o całe 15 cm wyższa od dziadka, do tego dziadek już był wtedy praktycznie łysy, a babcia najładniejszą panną w okolicy... Pobrali się w latach trzydziestych w małej miejscowości, gdzie to musiało szokować otoczenie. Historia juz zna takie przypadki ;) głowa do góry :)