Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcyś

przyjaźń, koleżeństwo a może zdrada?!

Polecane posty

Gość Marcyś

Chcę wam opowiedzieć mój problem.! mam 14 lat i mam 3 koleżanki z którymi chodzę po szkole i poza szkołą również się spotykam ale.. czuje że jestem od nich gorsza, że mnie obadują.! itd.! np. dziś byłam z jedną na spacerze i jutro tak jakby się z nią umówiłam do kościoła (chodzi o to że ja wiem że one nie chcą iść ze mną i dlatego mówię że nie chce isć) i jej''nie ma'' na gg a na portalu na którym jesteśmy zalogowane ona jest dostępna i jest nawet dokładne podanie ile minut temu i to było około 10 minut odkąd zobaczyłam a siedziałam caały czas na kompie więc mi sie nie pomyliło i bym zauwazyła jakby była na dostepnym .! pRosze powiedzcie może ja jestem przewrażliwiona?!. acha i ta dziewczyna koleżanka Agi z którymi miałam isć jutro do kościoła mnie nie lubi x/(Natalia

Gość elvis presley byl z plastiku
idz dziecko spac,,,,,pozno juz,,,,

Gość Z różą w butonierce.
Żeby nie było tak łatwo, powiem, że jestem w wieku gdzieś między 22 a 30 lat. Dla zainteresowanej dziewczyny podaję swój profil na naszej klasie. Są tam moje zdjęcia, więc możesz mnie zobaczyć... http://nasza-klasa.pl/profile/21591555 Jeśli też nie lubisz milczącego telegonu komórkowego, daj mi znać... na NASZEJ KLASIE. Cześć... Z różą w butonierce. UWAGA! TYLKO TEN PROFIL jest autentyczny, reszta to podszywy. BEZ podszywu! :)

Gość Frank Schreigendorf
Verrat? Was ist das???

Gość BLEBLEBLLE
a rodzice wiedza,ze po sieci buszujesz o tej porze???????

Gość Frank Schreigendorf
Ich weiß nicht, was der Herr, denn sie wissen nicht, wie weit die polnische... :O